התפקדות חודש דצמבר

O0NoNi0O

New member
יוו יש לי כזה

הוא מאגניבXD כשחבשתי אותו [WTF?] כול הפריקים אמרו לי: "יואו כובע חזק"XD

Decay Dance

New member
אני!

שם: מיטל
כיתה: י"ב
מקום מגורים: יוקנעם
עדיין שביתה: כן
הדבר הכי טוב החודש: אממ... לא יודעת הרבה דברים טובים קרו החודש
שיר שעשה לי את החודש: James Bourne - New Song
למה מחכה בחודש הבא: אולי אני אסיים כבר עם השיעורי נהיגה ואוכל לגשת לטסט
מסר לאומה: אם העולם יורק עלייך תירק עליו בחזרה. חחחח

Me

שם: טל גרנית גיל: עוד 13 ימים 15..... כיתה: י' מקום מגורים: חור עדיין שביתה: ברור... שביתה עד המוות.. הדבר הכי טוב בחודש: יומולדת שיר שעושה לי את החודש: אין למה מחכה בחודש הבא: יום צופה..עם חניכים.. בהבהבהבהבה מסר לאומה: למה, מה קרה?

just chenis

New member
i'm still here... ../images/Emo196.gifמתפקדת

שם: חן
כיתה: י'
מקום מגורים: קרית אונו
עדיין שביתה: יאפ, חוץ מהיסטוריה ותולדות המחול..
הדבר הכי טוב החודש: הצופים, מסיבה הנהגתית מדהימה.. וממש ממש אהבתי תחודש הזה
שיר שעשה לי תחודש: ממ הרבה שירים אבל - אבריל טייק מי אויי וגרין דיי אמריקן אידיוט.. (אם חרישות נחשב עשה אז כן
)
למה מחכה בחודש הבא: יומולדת.. טיול חנוכה.. מפגש פורום.. שלילי הזאת כבר תטוס לאנגליה ותביא לי תדברים!@#$
מסר לאומה: "אני אוהב אותך צקא" שיאו שיואו שיואו המושפעות 8-| מסר אחר.. כשאתן משתמשותבאציטון אלת עשו את זה קרוב למפה או לשלוחן *אהמאהמ השמדתי לסבתא חצי שולחן אהמ*

מתפגרת../images/Emo122.gif ../images/Emo163.gif

אופס סליחה מתפקדת...
...חח איזה בעסה כתבתי מלא תגובות בפורום ומלא חפירות אבל תפוזבל
לא שלח לי ותם ברוב טובו...אן יודעות איזה חפירות כתבת לפיקים של בוט ומיקי?? ולMcWeekend אבל גם הוא לא שלח לי!! הוא ממש לא אוהב אותי!! שם: שיר גיל: 12 וכמה חודשים [אני סתם אומרת כי משעממם לי] כיתה: ז' [כדימה כולם לומר חח...צעירה..אני יודעת אני יודעת] מקום מגורים: אחד החורים הכי קטנים ארץ.. עדיין שביתה: נו מה אתן חושבות למה אני מתפגרת...
הדבר הכי טוב החודש: יש הרבה...טוב נו אין כמעט..חחח סתם יש אבל אני לא זוכרת.. שיר שעשה לי את החודש: 3door down - let me go למה מחכה בחודש הבא: ממ...אני חושבת למפגש פורום... מסר לאומה: לחפור לאנשים זה כיף! פליז פליז תישלח....חח אני מתחילה לדבר עם תפוז..XDD

MoVe AlOnG

New member
אני כאן!

שם: חן/צ'ן/צ'נצ'נית/חנה
כיתה: י'א
מקום מגורים: חור במרכז.
עדיין שביתה: יאפ יאפ....שתבינו שמיום לפני סוכות אני לא לומדת.
הדבר הכי טוב החודש: יומולדת דאגי כמובן,קעקוע,תעודת זהות,תיאוריה בקרוב.
שיר שעשה לי את החודש: mcfly-transylvania חרשתי עליו כל כך הרבה.
למה מחכה בחודש הבא:ממממפפפפגגגגשששששש
מסר לאומה: אני אחשוב על אחד כזה...

McFly rullz

New member
../images/Emo182.gifשוב אני באיחור...אבל תכנסו../images/Emo98.gif../images/Emo182.gif

שם: מורנצ'
אשכרה אמצתי לי כינויXD
כיתה:ח'1.שלא לומדת
מקום מגורים:עיר מסריחה ששמה בני ברק.
עדיין שביתה:יאפ.אבל הולכים בשביל כלום.
הדבר הכי טוב החודש:היה חודש ארגון בבני עקיבא...והיה כיף מאוד מאוד ובדרך התאהבתי/נדלקתי על מישהו
שיר שעשה לי את החודש:אממ..רוב השירים של מקפליי?
למה מחכה בחודש הבא:חנוווווכה עם המון פעילויות
מסר לאומה:~דאגי חתיך
~ ~והכל לטובה...?~ ~~תמונה שלי,לא להגעל בבקשה אני יודעת שזה מכוער...אבל רק שתדעו מי אני
~~

DoLi it is Me

New member
סתומה?את לא מכוערתתת

את ממש ילדה יפה ! תפסיקי ראיתי הרבבה יותר גרועוות חח ושיהיה לך בהצלחה עם הנדלק
. וחבל שאת לא באה למפגש
. אה ואת יודעת שבערך התחלתי ללכת לבני עקיבא><?

McFly rullz

New member
גמני ראיתי גרועות יותר../images/Emo6.gifאבל עדיין...../images/Emo69.gif

תווודהה תוווודההההה אני מתה כבר לראות אותו
ולא נורא... אני מקווהמאוד שניפגש בזמן אחר
טחחחחחחחחחחח דוריייייייייית הולכת לבני עקיבא? אבל בתכלס,בני עקיבא זה כיף...כי חברות שם וזה...ובנים אהמ אהמ כמובן
לאב יו דורה

מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo3.gif

שם:אור ואני די חסרת כינוי
, כל המוצא מבורך
גיל:13 וחודשיים ו16 ימים [אני יודעת בדיוק כי אני חודשיים וקצת לפני דאגי.. -17/9/94] כיתה:ח' מקום מגורים:נס ציונה [הדרישה מתפוז לאייקון של חור עדיין בתוקף.. בינתיים תדמיינו שזה-
בצבע שחור] עדיין שביתה:לא ממש, אני חצי שובתת כי יש איזה 2 מורים מהארגון שמלמדים אותי והשאר מההסתדרות אבל המחנכת שלי, שהיא גם מורה למת', נפגעה קצת בתאונת דכרים ככה שאני מפסידה [עלאאאק!] 8 שעות בשבוע. חפירה מפחידה יצאה לי פה. הדבר הכי טוב החודש:מפגש פורום נראלי. אה! ואיך אפשר לשכוח את היומולדת של דאג! [או שזה נחשב לחודש שעבר?
] שיר שעשה לי את החודש:אווו... שירים שהתמכרתי אליהם החודש: good charlotte - the river Aly and Aj- Potential breakup song McFly - Ignorance Mcfly - Dougie Lee Poynter - My Heart Will Go On (Titanic Punk Cover) McFly - Take A Look Around ועכשיו שירים שבאמת ממש עשו לי את החודש: too close for comfort all about you Little Joanna Lonely ואם מישי במקרה לא שמה לב כולם של מקפליי
למה מחכה בחודש הבא:ממ.. שההסתדרות גם תשבות לחודשיים?
מסר לאומה:אל תרוצו על מסלולי באולינג! אתם עלולים להחליק. מניסיון אישי
.אבל לא שלי, של שליXD.

JuSt My LuCk

New member
עונה באיחור ../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל:15 כיתה: י'5 שליטה
מקום מגורים:כפר תבור עדיין שביתה:כן הדבר הכי טוב החודש: החודש שהיה ? אם כן אז.... שביתה
היו כמה דברים טובים
אם לא אז עוד 3 ימים ההופעה של מקפלייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיר שעשה לי את החודש: אממ היו כמה.... אין לי כוח לפרט
למה מחכה בחודש הבא: להופעה של מקפליי XD אם זה לחודש הנוכחי XD אם לא אז.... לחזור ללימודים אני כבר רוצה לחזור! כאילו רק לראות את כולם לא ללמוד XD מסר לאומה: תהיו שמחים! גם אם אתם עצובים זה תמיד עוזר

just orr

New member
*מקנאהמקנאהמקנאהמקנאה ><*

XDD תהניייייי DDDD: [הו כן, כמה שאת תהני
]

JuSt My LuCk

New member
חחח תודה../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

נ.ב ---> אני מפרסמת את הפרק האחרון של הפאנפיק מחר בגלל שכל השבוע הייתי עסוקה עם הטיול הזה והייתי צריכה לסיים לכתוב

עדן XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם:עדן
כיתה:ז'
מקום מגורים:חולון
עדיין שביתה:אה הא
הדבר הכי טוב החודש:נולדה בתדודה חדשה
שיר שעשה לי את החודש:Mcfly - Sorry is not good enough
למה מחכה בחודש הבא:אין..
מסר לאומה:אל תקחו מעיל כשחם בחוץ

למעלה