תאריך למפגש

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמה את עושה צחוק?! רז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אעאעאעאאא

TomiSh XD

New member
אמ.. לא יודעת מתי אני יכולה \:

אבל תקבעו יום ונראה אם יצא לי :) ומיקי חבללל... אם אני באה אני רוצה לראות אותך ! (לב)

white in Angel

New member
זה קשה...יש לי או יותר נכון יהיו לי

השלמות המטמתיקה...אמ... אבל בעיקרון אמרתי את זה אפילו למורה שלי שלא משנה מתי המפגש אני באה... אז בגלל שאני לא יודעת מתי ההשלמות אז לא משנה לי באיזה יום..

m o r 1 0 2

New member
כל יום נוח לי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

וכמובן אני סוחבת את טלל
מחכה למפגש כ"כ! מישהי צריכה פוסטרים???

white in Angel

New member
אניי...

יש לך של דאגי? אבריל ווסטלייף משהו..........??????????? משהווו חתיך?

m o r 1 0 2

New member
יאפ ישלי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אני יביא שלך אבריל ווסטלייף מה לך יש? יש למישהו פוסטר של בון ג'ובי?אירוסמית?גא'נס?מאטליקה?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאאעאעאעאעאעאעאע פוסטרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ישלי טום מטוטפ

גילולית

New member
../images/Emo205.gifו..ו..ו..את..לא צריכה?*מתרגשמאוד*

כיכי..את תמיד יכולה להביא לי|גבות|

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלילילילילילילילייליליליליליליילילילי../images/Emo70.gif

?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאומייגאד../images/Emo70.gif ואנסי../images/Emo70.gif לאביו../images/Emo23.gif

חושבים עליי
~סגידה לואנסי~

butbut

New member
../images/Emo126.gifלא יודעת אם אני אוכל להגיע...יותר מידי

מתכונות\בגרויות יש לי אחרי פסח. גם הבנות שעושות כאן מתכונות\בגרויות עושות פחות בגרויות ממני, כי לי גם יש מקצועות קודש בנוסף למקצועות הרגילים=.=" אז נראה כבר...

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיאיינס אני יכולה בכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

כרגיל

Lior1590

New member
אני לא יודעת אם אני יבוא..../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

כי כל פסח הולכים לפוצץ אותנו באימונים, ואחרי פסח יש בגרויות/מתכונות אז אני צריכה להתכונן בנוסף לאימונים... אז לא ממש נראה לי שאני יכולה... אוףףףף!!!!!!!!!!!!!111111 כל כך רציתי לראות אתכן...

למעלה