אז בגלשני רוח... כי יש שוב תחרות אירופה בתחילת שנה הבאה, כמו שהייתה בתחילת השנה הזאת, ובפורים.. אז צריך להתאמן, גם הספונסרים שלי לא ממש אוהבים שאני מבריזה מאימונים..
א.הייתי אמורה לטוס לברבדוס בערך בפורים ובסוף לא נסעתי ואבא שלי חשב על התאריכים האלו אבל זה עדיין לא סגור ב.יש לי מתכונת בערך באותו תאריך כאילו קצת אחרי אבל אני לא יודעת נראה כבר
פליזזזזזזז אמלייייי אני לא אחיה עם זה.................[אני כן אבל הבנת את הכוונה] אבל אני מתה לפגוש אותך............. את חייבת לבואאאאאאאאאאאא אני אגרור אותך מהאוזניים שמעת...????????.
../images/Emo222.gif יאאאא... הייתי בטוחה שלא תגיבו על זה
><... אבלל יאא לפחות אני יודעת שיש מישו שרוצה לראות אותי D:... ואני לא ידועת אם אני יבוא עם הקפוצ'ון><... יהיה לי חם=\.. אבל אולי עם חולצה אחרת חדשה D;.. [בסוף תיהיה לי קולקציית מקפליי
ממש רציתי לבוא מבפגש חנוכה, אבל בסף לא יצא לי וגם אם אני אבוא זה יהה מפגש ראשון שלי, וזה קצת מוזר, ועם מי אני אבוא? וגם בחיים שלי לא הייתי בסנטר [XDDDDDDD כאפה
] אם דורה תלך, אז אני אולי אבוא איתה......אם היא רוצה...
אני עדיין לא יודעת מה קורה איתי - אני מתכוונת, יש מצב שאני באה (יום ראשון זה פסח עצמו, ולא נראה לי שאני אוכל. ><''), אבל גם יש מצב גדול ש... לא. צריך לבדוק את זה. אני כבר אראה בקשר לשאר השבוע; אני מתה לפגוש את כולן שובפ'ם...