סופשבוע פרוע

Wrath Within

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifסופשבוע פרוע../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

../images/Emo152.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של הימ: Beyond Redemption.
שיר השבוע כללי: כל שיר אפשרי של דה יוזד. כמה של צ'ילדרן,לינקין פארק ונייטוייש. להקת\אמן השבוע: The Used. אלבום השבוע: HIM-Love Metal.
וכל האלבומים של דה יוזד.
אדם שעשה לכם את השבוע: כל הבנות בפורום MCR. *-* משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום MCR + ישנתי אצל עדי בנתניה!
+ קיבלתי את בולטס!
משהו רע שקרה השבוע: אח מעצבן.
מאכל השבוע: מצה עם שוקולד.
משהו חדש השבוע?: קניתי את לאב מטאל של הימ!
וסיכה ממש חמודה שלהם. ^^ ציטוט שמאפיין את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: "Know Hope."
לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: "בואו נלך לכלא." סרט קורע.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: -
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בצפר. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיתבטלו כל הבגרויות והמתכונות.
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: ווית'ין טמפטיישן-קייג'ד. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - ו...תמונת השבוע!

Psyche1

New member
עונה!! ../images/Emo127.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : Beautiful שיר השבוע כללי: Sweet Child o' Mine - Guns N' Roses להקת\אמן השבוע: Epica אלבום השבוע: Rust In Peace אדם שעשה לכם את השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי ספטום!!!! משהו רע שקרה השבוע: כלום <: מאכל השבוע: מצה, יש משהו אחר?
משהו חדש השבוע?: ספטם ^^ ציטוט שמאפיין את השבוע: "אנשים באים והולכים" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אני מדבר איתך ואני מגדיל את הזה" [והכוונה ידידיי היא לחשבון הפלאפון ! XD ] לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: אני, רובוט סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: - שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"ז <: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לחזור לבית ספר
משהו שאתם מקווים שיקרה: שיתבגר <: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אנדריי!!!!!!
שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Trooper - Iron Maiden סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - תמונת השבוע!

5ifi

New member
אפשר הסבר-

למה הכינוי שלך הוא הכינוי שלך? זה ממש מעניין אותי. באמת.

Psyche1

New member
אמממ..

מסיבה משונה ככה החברים שלי קוראים לי ככה אז .. אימצתי אותו XD וזה הפך פשוט להחתימה שלי בכל הציורים שלי. וכבר התרגלתי ל"כינוי" הזה

Psyche1

New member
תיקון משמעותי ****

מסיבה משונה החברים שלי קוראים לי ככה אז .. אימצתי אותו XD וזה הפך פשוט לחתימה בכל הציורים שלי. וכבר התרגלתי ל"כינוי" הזה

5ifi

New member
הומ

באסה. כאילו...טוב. חשבתי שיש משמעות עמוקה יותר..כי פסיכה זה נפש ב...שפה כלשהי...לטינית? וקראתי שיר מהמם (של היינריך היינה המושלם) שקוראים לו פסיכה ואמור ואז פתאום גם לך קראו פסיכה וחשבתי לרגע שאולי גם את קראת את השיר הזה וכהנה וכהנה ואז נוכל להתלהב ביחד אבל מסתבר שלא. לא נוראאאאא....

Psyche1

New member
כן..

האמת שעוד מישהו אמר לי שזה נפש. לא יודעת אולי אחד החברים שלי -__-

Burn It Down

New member
עונה:)../images/Emo129.gif

|שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :אין. נמחקו כל השירים.מזל ששולחים לי.
שיר השבוע כללי:ביטרייד-A7X
להקת\אמן השבוע:אוונג'ד.
אלבום השבוע:סאונדינג...הראשון של אוונג'ד.
אדם שעשה לכם את השבוע:כל הבנות מפורום MCR
משהו טוב שקרה השבוע:היה מפגש וקניתי 2 חולצות של A7X
משהו רע שקרה השבוע:אין!
מאכל השבוע:יותר שתייה..קולהXD
משהו חדש השבוע?:חולצות,דיסק,עגילים,שרשראות,ארנק...
ציטוט שמאפיין את השבוע:כל היחה המוקדמת עם אליס..אנחנו פשוט עייפותP:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:כל מה שאליס אמרהXD
לינק/אתר השבוע:-
סרט/סדרה/ספר השבוע:החיים יפים.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:מממ לא ממש. שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:להשוויץבחולצות^^
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:הלימודים;;
משהו שאתם מקווים שיקרה:לא יודעת
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אליס במיוחד!ושיר
שיר שפתחתם איתו את השבוע:-
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:-
ו...תמונת השבוע! אני
עם החולצה החדשה^^

Wrath Within

New member
../images/Emo99.gifכוסית.../images/Emo11.gif

טוב, עכשיו אני עושה סלקציה ושמה את הציטוטים שלנו

Burn It Down

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif

איזה מסטולה את היית אתמול אלוהים

Rose131

New member
יאללה

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : וואי, האמת שלא נראה לי ששמעתי יותר מדי
shame on me וכל זה שיר השבוע כללי:אממ.. לאזוכרת, נו. נגיד.. feeling this של בלינק? אנערף. בכלל, שמעתי יחסית הרבה בלינק. להקת\אמן השבוע:בלינק נו.
אלבום השבוע:... בלינק182? אדם שעשה לכם את השבוע:(: משהו טוב שקרה השבוע:(: משהו רע שקרה השבוע:עבודהעבודהעבודה. מאכל השבוע:סלט
משהו חדש השבוע?: סדיני סטן
ציטוט שמאפיין את השבוע:"כמה כרטיסים?" ציטוט שעשה לכם את השבוע: :) לינק/אתר השבוע: תפוזתפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:לא ראיתי\קראתי כלום השבוע חוץ ממסך מכירת הכרטיסים
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:הממ שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופששששש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לימודים.
משהו שאתם מקווים שיקרה:(: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: :) שיר שפתחתם איתו את השבוע: violance סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:הממ

Wrath Within

New member
קבענו שאת הסלקציה פותחים בימי שישי.../images/Emo11.gif

ראשון - כן\לא [אני עוד לא הבנתי ממש מה זה אז כדאי שאת תפתחי את זה] שני - משפט משיר שלישי - גלה את השיר שמסתתר בתמונה רביעי - אמנות או נמות חמישי - החוליה החלשה [שמישי שכחה לפתוח השבוע *אהמ אהמ*] שישי - סופשבוע פרוע שבת - מנוחה.

little WhiSper

New member
../images/Emo45.gif כאילו, גם כדאי שתשאר לי פינה יו נואו...

וגם כי הכי הגיוני לעשות סיכום שבוע במוצש...

Wrath Within

New member
אין ויכוח על מי תפתח את השרשור../images/Emo11.gif

אלא על מתי. תפתחי אותו בימי שישי, מה רע?

little WhiSper

New member
לא ענין של רע

ענין של הגיון... אבל סבבה מכ'פת לי, אני אפתח בימי שישי ושכל אחד יענה מתי שבא לו, מצידי אפילו ביום שלישי...

למעלה