סופשבוע פרוע

FFTL

New member
לא אבל תאכלס זה מטומטם יום שישי\:

למה לפתוח בשישי ואז לחכות עד מוצש לענות? עדיף לפתוח במוצש...כי תאכלס ה"אקשן" שסוגר שבוע זה בשישי בלילה - שבת. :)

FFTL

New member
אוהו. את לא מבינה בכלל../images/Emo3.gif

וווווווואו. מה שהולך לי בסופש

Wrath Within

New member
Alexi Laiho Likes you...*גבגבות*../images/Emo11.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : I've Crossed Oceans Of Wine To Find You שיר השבוע כללי: צ'ילדרן צ'ילדרן צ'ילדרן ושוב צ'ילדרן. להקת\אמן השבוע: כנ"ל. אלבום השבוע: Hatecrew Deathroll של צ'ילדרן D: יש לי חולצה שלו גם יאיי אדם שעשה לכם את השבוע: המוןןןן
נעה [בלי ו'!] ושיר ועדי וכל הבנות המקסימות. משהו טוב שקרה השבוע: ת"א כמובן. משהו רע שקרה השבוע: שכמה אנשים דפקו לי ברז וגיליתי איזה מין "חברים" הם, שילכו להזדיין, נהנתי גם בלעדיהם!|סנוב| מאכל השבוע: צ'יפס
משהו חדש השבוע?: חולצה, וארנק של הלו קיטי, ודאמיט אני צריכה כבר לקנות מחזיק מפתחות לפלאפון! ציטוט שמאפיין את השבוע: כתבתי אותם לול:
נעה: "שמעי זה נגמר תוך חודש בטוח. אם אני לא אסכסך." אני: "חחחחחחחחח....ואם תסכסכי זה כמו זריקת אפידורל? לזרז את העובר, או במקרה הזה, את הפרידה?"
אני: "איך בא לי עוד מפגש פורום. היום כבר שאלתי את אמא מתי החופש הבא" נעה: "רק עוד חודשיים ;;" אני: "מפתאום, עצמאות פחות מחודש לא? אבל זה רק יום אחד...יום המנגלים והמנפנפים הבינלאומי." נעה: "יש חופש בכלל? הא נכון, לא נראלי שיעשו... אז קבענו ליום השואה?." לינק/אתר השבוע: Alexi Laiho Likes you סרט/סדרה/ספר השבוע: X סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שהיה ממש ממש כיף ומצחיק ונחמד!
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את כולם שוב בביה"ס
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כל המבחנים והלימודים -.-" משהו שאתם מקווים שיקרה: ש...יבטלו את כל הלימודים\המבחנים לשבוע הבא?! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את כל מי שראיתי ביום חמישי, אני כבר מתגעגעת XD שיר שפתחתם איתו את השבוע: שומדבר בנתיים, אמא מנפחת לי את הראש מהרגע שקמתי. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שאני ממש מפחדת מהמגן במתמטיקה! תמונת השבוע! WhildChild

Burn It Down

New member
XDDDDDDDD../images/Emo129.gif

היית כל כך קורעה אתמול שהוצאת את זה ממני
כמו זריקת אפידורל
אך,מדהימה!

5ifi

New member
אוי.

האלקסי הזה, לא רק שהוא מכוער, מתלבש זוועה ומצטלם כמו נעל- הוא גם חסר נימוסין בעליל, אידיוט, בעל אוצר מילים ששואף לגרד את הסוליה שלי ואומר 'פאק יו' למעריצים שלו?! כמה נמוך אפשר לרדת?! בלי לזלזל באמנות שלו. (והרשו לי להוסיף: יה, רייט.)

Burn It Down

New member
ואוו../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

וכשג'רארד נגיד לא מתייחס למעריצים זה בסדר לפעמים וזהה.. אבל כשמישהו אומר פאקק יו זה לא טוב? חוצמיזה להזדיין זה טוב, לא? אז הוא מאחל להם משהו טוב
יאללה אליס

5ifi

New member
דיר,

מי שם על ג'רארד? את ראית אותי - שמעת אותי- קראת אותי- מזכירה ולו במילה אחת את ג'רארד?! זורקת עצם לג'רארד? מעפעפת לכיוונו?!!?!?! לא! אז מה הקשר ג'רארד? מה?! ופאק יו עד לא מזמן, או לפחות בפעם האחרונה שבדקתי הייתה קללה. ואני לא מתכוונת ללכת מכות על העניין. (הכוונה הייתה- וואט דה הל ה'יאללה אליס' אמור להביע?!?!? פור גאד סייק.)

Burn It Down

New member
נתתי דוגמא, אין צורך להלחץ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

וואהוו נראלי קצת לקחת קשה...

5ifi

New member
לא לקחתי, אל דאגה.

זה הסגנון דיבור שלי. מן יצור גרנדיוזי שכזה...

Wrath Within

New member
זה רק מראה לך,../images/Emo11.gif

שאלקסי הוא לא היחיד שמדבר ככה, לא הראשון ולא האחרון שידבר ככה, ושזה לא כזה היסטרי. ושכמובן - הדבר הזה לא מונע מהם להצליח ולהיות אחת הלהקות הטובות בעולם בתחום הרוק והמטאל.

Wrath Within

New member
You didnt!../images/Emo2.gif../images/Emo11.gif

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב![
] בקשר למכוער - סלחתי, אחרי הכל זה עניין של טעם. בקשר למתלבש זוועה - טוב בסדר, גמני לא בדיוק תומכת בבגדים כשזה מגיע לאלקסי. בקשר למצטלם כמו נעל - לבנאדם יש עצבים רופפים, הוא נועד לעשות זין מול המצלמה, זה הפט'יש של הבנאדם. הוא האיש וה-FUCK, ולמרות שהוא תוקע אחרי כל מילה שניה fuck\ing סביר להניח שהאנגלית שלו יותר טובה משל שתינו ביחד, ייאמר לזכותו. כמה נמוך אפשר לרדת? מקווה שאליי, מספיק נמוך.

5ifi

New member
אויש נו.

"האיש והפאקינג" ??!!?!?!!? זה מושך מישו? זה דבילי וזה לא מראה על שום דבר מלבד בורות. (עם שורוקים בשני הו"וים....) ואם האנגלית שלו טובה זה לא אומר שהוא לא יצור מוזר ותמהוני שאוצר המילים שלו רדוד ונמוך ובחייייייאאאאאתתתת- אם האנגלית שלך טובה ומכל מגוון המילים שהשפה שלך יכולה להציע אתה בוחר דווקא ב'פאק יו'- מה זה מראה עליך? ובקשר לסיום שלך- כמה נמוך אפשר לרדת? מקווה שאליי, מספיק נמוך. לא הבנתי.

5ifi

New member
הוספת תגובה מהירה

טוב, למרבה צער אני לא אוכל להמשיך בדיון האינטלקטואלי והמרגש הזה....אני חוזרת לבי"ס. לשבועיים. גוֹד. אליס, אל תקחי את זה אישי...זה רק הגוש הזה...אלקסי וואטאבר.... קיצור- בייביי בינתיים!

Wrath Within

New member
אני לא לוקחת שומדבר אישי.../images/Emo11.gif

פשוט מנסה להראות לך כמה את טועה. בואי נתחיל מזה שאוצר המילים שלו רחוק מלהיות רדוד, אפילו כשכל מילה שלו היא fucking ולמרות הליריקה של השירים שלהם שכוללת בתוכה המון קללות. בסה"כ, השירים שלהם מבוססים על שנאה, אפשר להתווכח על האינטילגנציה הרגשית של הבנאדם אבל לא על האינטיליגנציה שלו נטו. מה ציפית, שבשירים שמבוססים על שנאה יהיו מילים כגון love וכל מיני התפלספויות סטייל cradle of filth? לסולן של קריידל בניגוד אל אלקסי, יש תואר שני או משהו בספרות, אפשר להבין מאיפה הגיעו כל הטקסטים החופרים והמסובכים סטייל "אני-לא--יכול-להבין-שורה-אחת-משיר-של-קריידל-מבלי-לפתוח-מילון" וחוצמזה, צ'ילדרן הם פשוט גאונים, גם מי שלא אוהב את המוזיקה שלהם ובכלל מבין משהו במוזיקה - משלים עם זה ומקבל את זה. את יודעת שיש חברת גיטרות שלמה שקרויה על שמו? כןכן, יש גיטרה שנקראת גיטרת אלקסי. לא נראלי שסתם חברת גיטרות מובילה בחרה בו כדי להוביל את ה"ליין מוצרים" החדש שלה, הבנאדם אגדה, או כמו שמכנים אותו Guitar god. בואי נעזוב שנייה את זה שהוא לא שר יפה, נכון, הוא צורח. הבנאדם שם כ"כ הרבה דגש על הנגינה, והרבה פחות על שירה, ולכן בהופעות חיות הוא קורע את הגרון בשביל לשיר ותוך כדי נלחם כדי לבצע ת'סולואים האלה, וזה מה שאני אוהבת בהם, הם מתמקדים במוזיקה, במלודיה, והרבה פחות במילוליות, זה פאקינג אומר עליהם המון. כל אחד בוחר איך לבטא את עצמו, לא פעם ולא פעמיים שמעתי את וילה אומר fucking ומקלל בראיונות, וגם ג'רארד וואי הסולן של MCR. בתכל'ס, להתווכח על הכישרון שלו, אי אפשר. להתווכח על רמת המשכל שלו? גם אי אפשר, את מוזמנת לפתוח ראיונות עם צ'ילדרן ביוטיוב, מתוך כל חמשת חברי הלהקה הוא זה שמדבר חלק, וגם אם הוא תוקע fucking אחרי כל מילה שנייה, הוא מדבר שם הכי טוב, ללא מבטא, ואפילו לא מתבלבל לשנייה. הבנאדם פשוט גאון, ממדינה זרה, למד שפה שלמה בשביל להיכנס לתעשייה, לי יש את כל הכבוד אליו בעולם. חפירה חפירה אבל...Just protecting my man.

מלכה. ../images/Emo47.gif!

צ'ילדרן בכללי מעולים. ואלקסי תותח. ואין על זה בכלל וויכוח.

למעלה