אני לא לוקחת שומדבר אישי.../images/Emo11.gif
פשוט מנסה להראות לך כמה את טועה. בואי נתחיל מזה שאוצר המילים שלו רחוק מלהיות רדוד, אפילו כשכל מילה שלו היא fucking ולמרות הליריקה של השירים שלהם שכוללת בתוכה המון קללות. בסה"כ, השירים שלהם מבוססים על שנאה, אפשר להתווכח על האינטילגנציה הרגשית של הבנאדם אבל לא על האינטיליגנציה שלו נטו. מה ציפית, שבשירים שמבוססים על שנאה יהיו מילים כגון love וכל מיני התפלספויות סטייל cradle of filth? לסולן של קריידל בניגוד אל אלקסי, יש תואר שני או משהו בספרות, אפשר להבין מאיפה הגיעו כל הטקסטים החופרים והמסובכים סטייל "אני-לא--יכול-להבין-שורה-אחת-משיר-של-קריידל-מבלי-לפתוח-מילון" וחוצמזה, צ'ילדרן הם פשוט גאונים, גם מי שלא אוהב את המוזיקה שלהם ובכלל מבין משהו במוזיקה - משלים עם זה ומקבל את זה. את יודעת שיש חברת גיטרות שלמה שקרויה על שמו? כןכן, יש גיטרה שנקראת גיטרת אלקסי. לא נראלי שסתם חברת גיטרות מובילה בחרה בו כדי להוביל את ה"ליין מוצרים" החדש שלה, הבנאדם אגדה, או כמו שמכנים אותו Guitar god. בואי נעזוב שנייה את זה שהוא לא שר יפה, נכון, הוא צורח. הבנאדם שם כ"כ הרבה דגש על הנגינה, והרבה פחות על שירה, ולכן בהופעות חיות הוא קורע את הגרון בשביל לשיר ותוך כדי נלחם כדי לבצע ת'סולואים האלה, וזה מה שאני אוהבת בהם, הם מתמקדים במוזיקה, במלודיה, והרבה פחות במילוליות, זה פאקינג אומר עליהם המון. כל אחד בוחר איך לבטא את עצמו, לא פעם ולא פעמיים שמעתי את וילה אומר fucking ומקלל בראיונות, וגם ג'רארד וואי הסולן של MCR. בתכל'ס, להתווכח על הכישרון שלו, אי אפשר. להתווכח על רמת המשכל שלו? גם אי אפשר, את מוזמנת לפתוח ראיונות עם צ'ילדרן ביוטיוב, מתוך כל חמשת חברי הלהקה הוא זה שמדבר חלק, וגם אם הוא תוקע fucking אחרי כל מילה שנייה, הוא מדבר שם הכי טוב, ללא מבטא, ואפילו לא מתבלבל לשנייה. הבנאדם פשוט גאון, ממדינה זרה, למד שפה שלמה בשביל להיכנס לתעשייה, לי יש את כל הכבוד אליו בעולם. חפירה חפירה אבל...Just protecting my man.