סופשבוע פרוע

יה רייט לאומנות?

צ'ילדרן מעולים.
אין לי מושג אם שמעת,או לא שמעת-וזכותך לא לאהוב. אבל,למה הנימה הזאת?
והיי,מה רע באלקסי?
הוא מנגן מדהים,הוא נמצא בלהקה מעולה,הוא עושה גראולינג מעולה וכל מה שנשאר זה לקנא.
וקטע של מראה-זה טעם יו נואו.
אז הוא אוהב לעשות זין למצלמה,סו וואט? וכשתדברי עם אותו מעריץ שאלקסי אמר לו 'פאק יו',בבקשה תודיעי לי אם הוא לקח את זה קשה או לא. ומשום מה,יש לי הרגשה שלא.
זה נאמר בהומור. רואים את זה. כאילו,שהוא יפגע במעריצים שלו בכוונה. נו באמת. כן,זה ישתלם לו על בטוח. מתלבש זוועה? - את מוזמנת להיות הסטייליסטית החדשה שלו.
רק כשתאתרי אותו-תמסרי לאליס ולי ת'כתובת. |ריר|

5ifi

New member
well

שמעתי צ'ילדרן. וגאד דאמ- הם לא צ'ילדרן. הם פש- טוב, זכותי לא לאהוב- כמו שאמרת. אז שמעתי ולא אהבתי ובעצם, איך הגענו לויכוח הזה? זאת דעתי הטיפשית ואני בכלל ניסיתי להגיד בהודעה המקורית שאני חושבת שבנאדם שאומר - את מה שהוא אמר- למעריצים שלו כנראה היה ממש ממש עייף או שבאופן כללי הוא דביל. באופן כללי, התאוריה שמנחה אותי היא- קללות זה לאנשים שאין להם משהו חכם יותר לומר. א שהם רדודים והם מוצאים בקללות פורקן נפשי. (חפירה? הו, יס אינדיד.) וזהו. לא אכפת לי מצ'ילדרן- שיזכו באמי מצידי. לא אכפת לי מאלקסי- (מה השם הדבילי הזה אם כבר הזכרנו את זה? זה פיני?) מצידי שיעבור ניתוח במיתרי הקול ביחד עם ביל קאוליץ. לא אכפת לי להיות הסטייליסטית שלו!!!!! ואם הם יופיעו ביחד עם HIM ואני אהיה גם הסטייליסטית שלהם אז המספר שלי זה ********* (פליצע) וכשזה יקרה- אתן תהיו הראשונות לדעת את הכתובת אבל, בשם כל מה שקדוש- אל תתקרבו אליו. הוא מכוער.... *בכי*

5ifi

New member
well

שמעתי צ'ילדרן. וגאד דאמ- הם לא צ'ילדרן. הם פש- טוב, זכותי לא לאהוב- כמו שאמרת. אז שמעתי ולא אהבתי ובעצם, איך הגענו לויכוח הזה? זאת דעתי הטיפשית ואני בכלל ניסיתי להגיד בהודעה המקורית שאני חושבת שבנאדם שאומר - את מה שהוא אמר- למעריצים שלו כנראה היה ממש ממש עייף או שבאופן כללי הוא דביל. באופן כללי, התאוריה שמנחה אותי היא- קללות זה לאנשים שאין להם משהו חכם יותר לומר. א שהם רדודים והם מוצאים בקללות פורקן נפשי. (חפירה? הו, יס אינדיד.) וזהו. לא אכפת לי מצ'ילדרן- שיזכו באמי מצידי. לא אכפת לי מאלקסי- (מה השם הדבילי הזה אם כבר הזכרנו את זה? זה פיני?) מצידי שיעבור ניתוח במיתרי הקול ביחד עם ביל קאוליץ. לא אכפת לי להיות הסטייליסטית שלו!!!!! ואם הם יופיעו ביחד עם HIM ואני אהיה גם הסטייליסטית שלהם אז המספר שלי זה ********* (פליצע) וכשזה יקרה- אתן תהיו הראשונות לדעת את הכתובת אבל, בשם כל מה שקדוש- אל תתקרבו אליו. הוא מכוער.... *בכי*

5ifi

New member
well

5ifi

New member
יו! שלוש פעמים למה?!

רוזי!!!!!!!!!! תתקני אותי!!!

My winter rose

New member
ממ....אני רוצה להבין משהו.../images/Emo203.gif

אם קללות הן שפה כל כך רדודה בשבילך, ומקללים רק אנשים שאין להם מה להגיד, למה את תוקפת מישהו בכל האגרסביות הזאת, שלא פחות נמוכה מקללות? באמת, התקיפה שלך רדודה מאד, את אפילו לא מכירה את האדם , באיזו זכות את שופטת אותו? שלא נדבר על העובדה שהוא יותר מוכשר ממה שאת ואני אי פעם נצליח להיות. אגב, קקלות\תקיפות חסרות טעם הן רדודות באותה מידה, כמו גם כל ההתלהמות המאד- טיפשית- יהירה, שהצגת כלפי אדם שאת בכלל לא מכירה.

../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif אנשים יקרים....נדמה לי...או בנות

חבר'ה. לכל אחד יש טעם אחר . זו עובדה. וזה לגטימי. יחד עם זאת הדיון הזה(ותקנו אותי אם אני טועה) אמנם התחיל כהבעת דעה לכל דבר וגלש קצת למשהו שמזכיר קרב של גרופיות להקות בנים.(לא שיש לי משהו נגדם). האם העובדה שלמדנו להעריך מוזיקה טובה, לא אמורה להבדיל אותנו מזה? עם כל הכבוד לכישרון של אלקסי, (כן זה בפינית) ג'רארד, וילה או כל גדולי פינלנד(למעט ג'רארד)ויש כבוד והרבה. מה קרה ללהנות ממוזיקה נטו? בלי דיונים. סתם חומר למחשבה.

Wrath Within

New member
זה כבר לא קשור לזה.../images/Emo11.gif

זה קשור לדעות קדומות. היא שופטת אותו ע"פ קליפ של כמה, 10 שניות שבו הוא אומר fuck you למצלמה, ובעצם סיכמה את ההתנהגות שלו, רמת האינטיליגנציה שלו, הסטייל שלו, ובערך כל מה שקשור אליו, ביותר מזה - 30 שניות כולל כתיבת ההודעה שלה. סבבה? לא עושים דברים כאלה. פאק, אנשים צריכים ללמוד להפסיק לשפוט ע"פ סריקה של שנייה וחצי, כמו כל בנאדם, יש מאחוריו עולם ומלואו ויותר ממה שנוכל לדמיין אי פעם.

My winter rose

New member
גרופיות?../images/Emo203.gif

ממש לא. ובכל השאר אני פשוט אסכים עם אליס. וחוץ מזה, שהיא תקפה באמת ברדידות, על בסיס כלום, ואת האמת- שלא הייתה לה סיבה.

Rose131

New member
יקירותיי, אבקש להוריד טונים ולהרגיע את הרוחות

בואו נצא מנקודת הנחה שאנחנו לא מכירות אף סולן באופן אישי ולשפוט אנשים ע"פ סרטונים או מה שזה לא יהיה זה פשוט לא.. אמין. יש דעות חלוקות ביניכן? נהדר! אם לא, היינו כולנו אותו אדם. אבל באמאשלכן, יש צורה ודרך להגיד כל דבר ואני לא רוצה להגיע למצב של למחוק הודעות. קבלו דעות קצת שונות, סובלנות זו לזו זה חשוב

Wrath Within

New member
סבבה, אני לא צריכה להוריד שום טון.../images/Emo11.gif

לא מתחרטת על הנימה בה נכתבו ההודעות שלי ולא חושבת שכתבתי שומדבר ש"מלהיט את הרוחות" או "מחרחר מלחמה".

5ifi

New member
אוקיי

אני בטעות ליד מחשב וזה מה שאני רואה. וזה הולך ככה: בראש ובראשונה- סליחה. תקפתי סתם ובלי שום סיבה. סליחה. שנית: גאד! כל הכבוד על הבקיאות! שלישית: קללות זה כן רדוד. רביעית: לא תקפתי באגרסיביות- שיעמם לי. זה מה שיצא. לא משו. ולסיום: אולי זה היה דיון מפגר, אבל לפחות היה דיון! זה היה סיכום לא ממצה של הענייין ולכל מי שקמה להרגני- צ'יל אאוט, בנות. זה כולה דיון מעפעפן. אין צורך לשים מסיכות... (לא שיש לי משו נגד הבעת דעה אבל בואו נגיד שהייתה פה קצת אובר-ריאקשן...) ושוב סליחה מעומק ליבי שלוחה לכל מעריצי צ'ילדרן אוף בודום בכלל ואלקסי בפרט שנפגעו מכך שאמרתי שהבחור מכוער ורדוד. הוא לא מכוער ורדוד. רק א נ י ח ו ש ב ת שהוא מכוער ורדוד. טוב? יופי.

../images/Emo152.gif

מסכימה איתך נועה.... זו אחת הנקודות שניסיתי להעביר....... .בנות דיונים והבעות דעה הם חשובות ואף מעשירות אך לא בטונים האלה. זה נותן(לי בכל אופן) תחושה מעכירה . אל תהרסו את רוח הפורום
. בבקשה.....

inbal287

New member
../images/Emo222.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Sweet Pandemonium
שיר השבוע כללי: 12 Stones - Lie To Me The Cranberries - Stars Buckcherry - Sorry Stillwater – Fever Dog Lifehouse – Sick Cycle Carousel Goo Goo Dolls - Become Goo Goo Dolls - Slide Sparrow House – When I Am Gone Staind - It's Been Awhile להקת\אמן השבוע: הימ, GGD, לייפהאוס אלבום השבוע: HIM - Love Metal אדם שעשה לכם את השבוע: תרצה, איתי, אדווה משהו טוב שקרה השבוע: הוא עבר... ועשיתי את המבחן המסכם, חמשוש, פיתוח קול וזהו בערך משהו רע שקרה השבוע: שפשוט רע לי באופן כללי... אז מדי פעם יש דברים קטנים שעושים טוב, אבל בכללי ממש נמאס לי מהכל מאכל השבוע: אוויר משהו חדש השבוע?: נופ ציטוט שמאפיין את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: החיים שלי/-/איש הקובייה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: -
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס סיום!!!11 משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אין דבר כזה... נראה לי שהשבוע הולך להיות מושלם משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: Sparrow House – When I Am Gone סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - שבוע טוב

little WhiSper

New member
את!

חבל שלא באת
ואיזה אדווה? בכל מקרה, ב"אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:" - את חושקת לראות אותי
.

inbal287

New member
../images/Emo10.gif

ואיזה עוד אדווה אני מכירה? ברור שזו את! וכן, צודקת. אני באמת חושקת לראות אותך השבוע
.

linkintrance

New member
../images/Emo20.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :bleed well\venus doom שיר השבוע כללי:parle a ma main להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:love metal
אדם שעשה לכם את השבוע:החתיך מהעבודה. משהו טוב שקרה השבוע:סוף סוף היינו באותה משמרת. יאי! משהו רע שקרה השבוע:להמשיך ללמוד למתכונות\מבחנים. מאכל השבוע:קניידלך! משהו חדש השבוע?:2 חולצות. ציטוט שמאפיין את השבוע:"בקשת משהו, אה נכון לשתות, אה, אבל עדיין לא אמרת לי מה..אז אני לא מביא." ציטוט שעשה לכם את השבוע:^^ לינק/אתר השבוע:וואלה! סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר"התא" (ביולוגיה וזה) +כימיה לבגרות. ספרים מרתקים, עם עלילה שרק מתפתחת ומסתבכת! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה סבבה אגוזים שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעבור את המבחן בביו' ולהיות במשמרת עם החתיך.חיחיח משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מבחן בביו' משהו שאתם מקווים שיקרה:להצליח בביו' אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:חתיך, חתיך חתיך. אני מדברת כמו ילדה קטנה. אבל מה . הוא כזה. שיר שפתחתם איתו את השבוע:>< סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שגם הוא אולי יהיה סבבה אגוזים. ו...תמונת השבוע!

5ifi

New member
נושא.

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : בהווווווווווווו מת לי האמפי. שיר השבוע כללי: בהווווווווווווווו מת לי האמפי. להקת\אמן השבוע: בהווווווווווו!!!! מת לי האפמי!!!!!! קצת רגישות!!!! אלבום השבוע: -. אדם שעשה לכם את השבוע: חברותשלי. המקסימות. משהו טוב שקרה השבוע: היה כיףכיףכיף. נהניתי מכ-----ל רגעעעעע... משהו רע שקרה השבוע: לא. (אני מזה מרוצה מזה. שיואו.) מאכל השבוע: חחחח...לא קטניות, זה בטוח. נראה לי ש...עוגיות קוקוס?! O-: יאק. משהו חדש השבוע?: ממממ...לא. ציטוט שמאפיין את השבוע:נאדה. ציטוט שעשה לכם את השבוע: נאדה. לינק/אתר השבוע: לא האתר של וואלה סרטים- לא!!! סרט/סדרה/ספר השבוע: תבחרו לכם- נ.ב.- אני אוהב אותך, סידני וויט (חרא של סרט), 27 שמלות...ועוד מגוון עשיר של סרטי בנות. וסדרת השבוע ללא ספק- וויילדפייר. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נמנמ. לע. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אההההההההההה...לא. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לימודים?! מתכונת בתנ"ך?! תבחרו, יש לי עוד... משהו שאתם מקווים שיקרה: שהמתכונת בתנ"ך תעבור בשלום ובציון טוב. אמן ואמן!! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: השיכבה שלי. כולה גם יחד. שיר שפתחתם איתו את השבוע: האמפי של מת ראבקקקקקקקקקקקק!!!! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: האמפי שלי מת, ידעתם? ו...תמונת השבוע! אההה. אי אפשר מה'תגובה מהירה' ואין לי כח.

RockStar2

New member
עונה~!!! ווואעעהה! מחר ביה"ס =(=(

שבוע שעבר: שיר השבוע של Wicked Game :HIM שיר השבוע הכללי:This Forttest Of Tears להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:Love Metal אדם שעשה לי את השבוע:וילה ואלו עם החתיכות שלו.....וואוו... משהו טוב שקרה השבוע:ירד לי הסרט "שעת שיא 3" ~~!!!! יוהוו!! משהו רע שקרה השבוע:לא קניתי פוסטר של HIM מתומר:( מאכל השבוע:ביצה ותפו"א D= משהו חדש השבוע:סיכות של אבריל לאבין :) ציטוט שמאפיין את השבוע:"מאיפה אתם קונים ת'בגדים?מ-טונה קארן???? יצאתם טונה!!!!!" חהחהחחהה ציטוט שעשה לי את השבוע:"חתיך מה את רוצה?" ואווווווו!!! אתר השבוע:tepesh.tipo.co.il תכנסו אלייוווו~~!!! סרט השבוע:"שעת שיא" חהחהחההח סרט גדול~~~!! עם ג'קי צאן! סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:השבוע עבר כמו טונה,אנשים איפה אתם חיים?בטונהלנד??? חחחחחחחחחחחחחחחחח גדול XD שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:להגיש את העבודה הסתומה בערבית ולהיפטר ממנה כבר >< סתומי.. משהו שאני לא מחכה לו השבוע:בואו נחשוב,מקום שהוא כמו גיהנום והוא כמו הטונהלנד,מקום שהיום השחור שלכם התחיל בוא כניכנסתם אליו-הביה"ס~~~~!!!!!!!ומי שלא מסכים איתי הוא טונה!! משהו שאני מקווה שיקרה:שאני אראה את **** ואת וילה ואלו ואת אבריל לאבין וכמובן שהמורה שלי **** תוריד את הפלולה~~!!! חהחהחהחהחהחה חזקקק! אדם שרוצים לראות השבוע:את **** ווילה ביחד מתנהגים כמו אבא ובן...זה החלום שלי.. שיר שפתחתי איתו את השבוע:Get over it-Avril Lavigne שיר מהמם! סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:בא לי ללמוד השבוע קונג פו (חחחחחחXD) בשביל שאם אני אעבור ברחוב בשעות מאוחרות אני לא אפחד חחחח D: תמונת השבוע:

למעלה