מקוויקאנד

Simple Girl 182

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifמקוויקאנד../images/Emo41.gif../images/Emo37.gif

שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולן

O0NoNi0O

New member
שבת שלום../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי:כולם. בייחוד walk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: שמעתי, אבל לא עולה לי בראש. להקת השבוע:מקפליי
אלבום השבוע: להלה MITO אני חולה עליו, הוא הפייבוריט שלי מבין כולם. קליפ השבוע:אמברלה של ונילה סקיי. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט השבוע- אדונית התבלינים. משהו שהכעיס אתכם השבוע: אבא!!! אררר. משהו ששימח:התחלתי לפרסם את הפאנפיק שלי כאן אמ..מה עוד? נמנמנ זהו. משהו שעיצב: כלום. ציטוט השבוע:איןXD מתנגן בראש / בפלייליסט: השיר של קופי פרינסP: תמונת השבוע:אין אני במהירה. חח יצא לי כזסה יבש אבל אני אוהבת לכתוב מקוויקנדXDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif|גוגלולת|אמברלה של ונילה מצחיק כל פעם מחדש

XDD בדיוק לפני כמה דק' שמעתי את WITS ופשוט הערכתי הפעם יותר מתמיד את המילים המדהימות: "Is it true when we die we go up 2 the sky?...".
פשוט להינמס.

O0NoNi0O

New member
חח הם כאלה מצחיקים!XDD

אין זה שיר פשוט מדהים כאילו יש בו שאלות שתמיד אני שואלת את עצמי.. שיר מהמם
אני יכולה לשמוע אותו נניח 4 פעמים ביום בלופ ולא ימאס לי.. שיר מדהים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gifלגמרי ../images/Emo9.gifיש עוד משהו להוסיף?

O0NoNi0O

New member
אה הינה ציטוטD:

שיעור היסטוריה בכיתה של אחותי וילד אחד נרדם. המורה של אחותי:"ששש! תיהיו בשקט, גיל נרדם" גם יום לפני היא נרדמה להם בסמינר וכול פעם שהיא התעוררה היא עשתה פרצוף כזה של:"אתה חופר" למדריך ועשתה עם היידיםXDD ואמ..הינה ציטוט ממש יפה מספר:"היה זוג אוהבים שחוט חזק קישר בין לבבות השניים. מעולם לא נפרדו האוהבין כי לא יכלו להתרח זה מזה. רק כאשר רחקו מעט זה מזה היה החוט נמתח ומכאיב ללבבות הנאהבים והיה עליהם להתקרב מיד זה אל זה" מלאהוב עד מוות של דבורה עומר. בואנה איזה משפט יפה. ממש אהבתי אותו!

talosh1234

New member
עונה D:

שיר השבוע של מקפליי:היפנוטייז שיר השבוע לא של מקפליי:אממ . . .. כל מה שאני מכירה של lostprophets להקת השבוע:lostprophets ומקפליי אלבום השבוע:- קליפ השבוע:- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:דרייק וג'וש - לא יורדת מזה XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זוכרת משהו ששימח:-לא זוכרת משהו שעיצב:-לא זוכרת ציטוט השבוע:לא זוכרת :/ מתנגן בראש / בפלייליסט:טיימ אפטר טיים של אליוט מינור תמונת השבוע:תגדילוו
היא מכוערת בקטן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לוסטפרופטס ../images/Emo99.gif

את ממש חמודה.
עשית לי חשק ללכת לשים את הלק הכחול שלי ^^

M C F L Y 1

New member
טללי ..

את גורמת לכיתה שלנו להראות קשוחה ואפללה
סתםם לא בוובבי , הכיתה מקבלת אורגזמות ספונטניות בגללך
ייא כווסיית :p אה ודיברנו עם רחלי והיא אמרהה שהווא ממש ממש ממש חתיייךךךךך
לכי על זה

talosh1234

New member
חחח תודהה :]

נראלךך ?! הא סתם התקשר .. ידידים שלי אמרו לי שהוא מתקשר לכל העולם .. והוא ערס :/ אני לשנוא ערסים

mcfly danna

New member
עונה!!!!

שיר השבוע של מקפליי: not alone, lonely ועוד.. שיר השבוע לא של מקפליי: paramore- crushX3 let the flaims begain ויש מלא...אויש הסניוליות!!! להקת השבוע: FOB ללא ספק.. אלבום השבוע: RIOT! חרישה מטורפת.. קליפ השבוע: יואו איך נקרעתי בזה... http://www.youtube.com/watch?v=mDUftFkFhZk&feature=related אל תשאלו איך הגעתי לזה... תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "נמלטים!"
הייתי חייבת לראות את וונטי שלי, ו"ג'ון טאקר מסט דאי" בפעם המי-יודע כמה..הוא עדיין מצחיק אותי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: הערב ט' הזה, זה גרם לי לחשוב כמה אנשים רעים יש פה. משהו ששימח: יש לי פה אוסטרלים!!!!! , ואתמול, דוד דביר מ"נולד לרקוד" הופיע אצלנו...היה כ"כ מצחיק...יש ציטוטים!! משהו שעיצב: כמה שיעורים ואין לי זמן אליהם!!! שונאת בי"ס!! ציטוט השבוע: ~היה ריקוד כזה של ים והיה קטע במוזיקה נביחות של כלב~ ידיד שלי:"לא ידעתי שיש כלבים בים, חוץ מכלבי ים..." ~דוד כזה נועל את הנעלי בלט שלו" אני:"זה היה פשוט פאתטי, נסיון גרוע ואתה מועמד להדחה.." XDDD ~שיחה שהפכה במהרה להזויה ומגעילה- לחברה של היה טיץ מתחת למכנסיים כדי שלא יהיה לה קר~ אייזי:"תראי איזה יפים הם.." אני:"ממש לא.." אייזי:"כשאני אוריד אותם את תראי.." ~קראנו פיק, והיינו במצב כפית בגלל הטיץ..~ אני:"להם יש בדיחות עלובות, לנו יש בדיחות מכנסיים!!!" XDDD ~ואז התכתבנו עם חברה אחרת שלנו...~ אני:"ערבה, החטלנו לאמץ אותך.." ערבה:"מה?! למה?!" אייזי:"רגע, אני אכנס להריון?" אני:"כי אנחנו רוצות להיות אבא ואמא... יהיה לך אח קטן.." XDDDD רק שאני נזכרת בזה, אני צוחקת... מתנגן בראש / בפלייליסט: "אופס איי דיד איט אגאיין..." תמונת השבוע: צילמתי אותה כשהאצבע שלי עדיין היתה חבושה, גאילו לפני ארבעה ימים אבל הנה..תתעלמו מהכיעור...

mcfly danna

New member
נקעתי אותה...

או שברתי אותה, עדיין אין לי מושג...זה יה שבר מאוד קטן, וזאת האצבע השלישית שאני שוברת בחצי שנה הזאת וה-6 בכללי...

למעלה