מקוויקאנד

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifגמאני שנאתי את מודעות האוכף../images/Emo3.gif

O0NoNi0O

New member
מה?!

איך שנאת מועדון האוכף? איף אפשר? עם דליילה הסוסהXD אעאע איך אפשר? חחח סדרה גאונית.

Sharon Kez

New member
לא יודעת לא אהבתי ../images/Emo6.gif

אבל אם זה מעודד אותך אהבתי את 'מסיבת פיג'מות' או איך שלא קראו לתוכנית ההיא XDDD ואממ..צער גידול בנות..(
) איזה עוד סדרות ישנות יש? חח

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאומיי!! גמאני ממש אהבתי את

פיג'מות! ממש אהבת יאת העונה השנייה שעשו לזה

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif יאאא גם 'על טעם ועל ריח' ו... 'מי הבוס?'

יאאאא נוסטלגיווווווות! מה עוד? אחיות או לא להיות, טובות השתים(?)... כל הסדרות בכלליות של מרי-קייט ואשלי. XD

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gifגמאני שנאתי מועדון האוכף ואהבתי את

מסיבת הפיג'מות וצער גידול בנות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג גםאני חולה על הקניון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Sharon Kez

New member
אצלך?! את צריכה לראות מה הולך אצלי XDD

זה אשכרה הצלצול שלי בפלאפון XDDD אני לא מפסיקה לשמוע תשיר במחשב... זאת פשוט התמכרות רצינית, אני אפילו לא יודעת מה יש בשיר הזה שגורם לי לשמוע אותו מיליון פעמים
אולי תגידי לי?? חח

N e r d y

New member
חחחחחח גם אצלי הוא היה הצלצול! XDDD

ועכשיו החלפתי לTCFC
וואי באמת, זה מהשירים האלה שכמה שתשמעי אותם פשוט לא ימאס לך ! גם דנס הל דראג
זה פשוט שירי- אעעעעעעעעעעעעעע@!!@@!!@!@!!@12!@21

Sharon Kez

New member
דנס הל דראג../images/Emo99.gif

TCFC...
טעם טוב יש לך את XDDD נכון הם נראים ממש טוב בקליפ?! [דא גרייט אסקייפ] ואז חיפשתי תמונות שלהם בנפרד ולא מצאתי כלכך, ואלו שכן מצאתי היו נוראיות. XD

N e r d y

New member
אעעע הם מדהימים בקליפ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הקטע הקצרצר עם הכלב, ליד האותו -
ובשורות האחרונות של השיר שהוא שר אותם עם חיוך כזה

Sharon Kez

New member
חחח למה את כ"כ קשה עם עצמך?!

'אני כל כך כאפות' 'אני כל כך מוגבלת' 'אני כל כך טיפשה' 'אני כל כך עצלנית' XDDDDDD מסכימה איתך בקשר לכל מילה חח [על זה שהם נראים טוב, לא על הרשימת נאצה שם למעלה ^]

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני פשוט משלימה עם עצמי
חחחחח רשימת נאצה
3>

just orr

New member
חחחחחח את בדיליי אפילו יותר ממני XD

ואני מלכת הדילייאים.
אבל איזה סרטון מצחיק XDD חח אהבתי בקטעים שהוצאו בעריכה את מתי שיש למישהי טלפון והיא כזה "רגע, אני מקובלת" XDDDDDDDD ואהבתי את השיר שכתבתן חחחחחח
היית בים המלח? איזה כיף לך DDDD: איך היה? ^^ תגידי, מאיפה את מכירה את כל החתיכים האלה?
כל פעם יש לך תמונה של מישו מזה סקסי
אוהבת
33>

Sharon Kez

New member
חחחח כן אני יודעת, חתיכת דילאיי ../images/Emo6.gif

הקטעים שהם הורידו בעריכה ממש קורעים. אהבתי שהבן והבת עומדים בשירותים והוא מסתכל עליה וכזה "הוא מסתכל עליי מוזר!!!" "היא אמרה לי להסתכל עלייך מוזר!!!" בהתפקעות כזאת XDD איזה חמודים. וגם שהבן ההוא עושה "דיי נו אני צריך להראות את זה לאמא....." XDDDDD המילים של השיר שכתבנו לא כאלה משהו אבל כשאנחנו שרות את זה זה יוצא ממש מצחיק! [וזייפני ביותר
] כן הייתי וסיפרתי לך במסן [שאנחנו עכשיו מדברות בו =D] איך היה
'מכירה' את החתיכים האלה? מה אני אגיד לך, ממש חברים שלי מהשכונה. גדלנו ביחד..XD סתם מכל מיני תוכניות וסדרות טלויזיה
גם אני אוהבת אותך
ס'חמודה..כפרעלייך...333> [חחחח שתפי פעולה!!]

למעלה