מקוויקאנד

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif שבת שלום לכולן ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של מקפליי: not alone lonely walk in the sun שירים מושים
שיר השבוע לא של מקפליי: dear maria- all time low crushcrushcrush- paramore this is how we do- all time low air hostess- busted להקת השבוע: מקפליי ואול טיים לואו
אלבום השבוע: GH שכנראה אני מקבלת ביום שלישי !!!!!!!!! קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דרייק וג'וש לא מדהימה וסתם חרישה על MTV :) משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זכור לי >< אה כן ... 66 במתמטיקה :( משהו ששימח: אני ואלי מקבלת בשלישי את הDVD של הGH !!! משהו שעיצב: לא זכור לייי >< ציטוט השבוע: יוו היו לי פול ! ושכחתי :( מתנגן בראש / בפלייליסט: air hostess תמונת השבוע: וווווווווווווווווווווווווווווווווואו לאנוס

Sharon Kez

New member
שבת שלום. ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של מקפליי: she left me וdon't wake me up שיר השבוע לא של מקפליי: הקיץ בא!!! [חחחחחחחחחחחח כן בדילאיי של החיים
היו קטעים עם השיר הזה השבוע XD] BOYS LIKE GIRLS - The Great Escape David Guetta Baby when the light SEAN KINGSTON - ME LOVE Leona Lewis - Bleeding love Dream - He Loves You Not Taylor Swift - Our Song (
) מיילי - one in a million Year 3000 - Busted Mika - Big girls No Doubt - Don't Speak להקת השבוע: boys like girls, busted, mcfly אלבום השבוע: ממ אין קליפ השבוע: ת-כ-נ-ס-ו. זה מצחיק!! XDDDDDDD http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1845111 וגם הקליפ של boys like girls: http://youtube.com/watch?v=x5VdYqd6CdA תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לחיות עם דרק!!!
הישרדות (איך מישהי יכלה לשכב עם נועם ולא לזכור אותו?! חחחחחחח אה ו..דן הכי חמוד! לא?? XD] הטופ מודל הבאה (הלוואי שברוק תזכההההה!! מושלמת!!) משהו שהכעיס אתכם השבוע:ממ לא עולה לי לראש משהו ששימח: חברות שלי
כפרעליהן 33> הייתי יומיים בים המלח ושחזרתי הן הכינו לי שלט ענק כזה ותלו אותו על הדלת עם בלונים חחחחח משהו שעיצב: ידיד ממש טוב שלי עבר בצפר
ממש הייתי עצובה.. זה לא יהיה אותו דבר =( ציטוט השבוע: אני וחברות שלי - החורף בא [במנגינת הקיץ בא חחח] כבר נמאס לי מבגד ים ונמאס לי מבריכה היום אני הולכת לישון עם השמיכה יש לי כובע כפפות מעיל ומטריה איזה קור אני צריכה קצת חום ואהבה כל לילה שיכורה משוקו ועוגה משתוללת ואוכלת קרמבו כל שניה תדליק חימום – עדיין קר! נו בוא עכשיו לפוך ניתן אחד מהיר שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא אני כלכך שמחה שהחורף בא [= כליום אני טוחנת למה מה קרה האוכל כבר עשה אותי פרה שמנה צריך שכבות המון אסור להתקרר תזמין אותי לשוקו נו אל תתבייש הרבה דגים בים והם היחידים במיטה מעבירה את כל הימים רוצה בנים-אבל הם קצת חולים מותק אולי עכשיו אתה צריך את יד ימין שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא אני כלכך שמחה שהחורף בא [= קר לי ! קר לי! קר לי! קר לי! שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא אני כלכך שמחה שהחורף בא [= -------- ילדה אחת [שהייתה עם הרבה בנים בואו נגיד חח] בתגובה על ילדה אחרת [משתרללת כזאת XD] "קלטי את הקורל הזאת!!!!!!! היא נהייתה יותר שרמוטה ממני!!!!!!!!!" XDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: דא גרייט אסקייפ תמונת השבוע: 3>

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifOMG התמונה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הוא שיחק גם בתיכון בלאק היי
איך קוראים לשחקן הזה?

Sharon Kez

New member
אוחח כל כך!!../images/Emo99.gif

אני מתה עליו חחח נכון שהעונה השנייה פשוט מדהימה?! קוראים לו Michael Seater =]

RAVeN 57

New member
../images/Emo202.gifאהא../images/Emo99.gif אבל אני אהבתי אותו יותר בתיכ

בתיכון בלאק הול.. הוא כלכך חמוד שם!!!
אבל סתם משהו שתמיד גורם לי להיות בשוק זה שהם קנדים..
בסוף אחד הפרקים אני ראיתי את הסמל שאומר שהסדרה צולמה בקנדה ואני חצי שעה עם פה פתוח

Sharon Kez

New member
באמת? ../images/Emo2.gif

אני דווקא מעדיפה אותו בלחיות עם דרק. למרות שבשניהם בא לי לאכול אותו חח ממש התלהבתי שמצאתי תמונה כ"כ יפה שלו, כי רוב התמונות שלו סתם לא משהו...<: וזה שהסדרה צולמה בקנדה לא אומר שהוא קנדי, לא? למרות שזה רק יוכיח תתאוריה שלי שקנדה היא ה-מדינה.

RAVeN 57

New member
../images/Emo202.gifXD אבל לא באמת משנה לי אם הוא קנדי, אבל

העובדה שהסדרה עצמה מתוצרת קנדה גרמה לשוק.. נכון יש את הסדרה 'הקניון', אז גם היא קנדית ושוב הייתי בשוק שגיליתי את זה

Sharon Kez

New member
אבל למה שוק? ../images/Emo6.gif

וואי הקניון XD אני מתה על זה. פעם נהגתי לראות את זה קבוע חחחח מתי זה משודר? [אם בכלל..]

RAVeN 57

New member
../images/Emo202.gifאני תמיד בשוק כשאני מגלה איזה תוכניות מ

מצולמות בקנדה.. הקניון משודר עכשיו כל יום בשעות 8 ועשרים אני חושבת, כל הפעם שנגמר 'בובות' אני ישר מעבירה לראות הקניון אפילו יש את את השיר שלהם

Sharon Kez

New member
אההה ../images/Emo6.gif

סבבה, תודה XDD [אני חושבת שאני בין היחידות בעולם שלא רואה הבובות..]

Sharon Kez

New member
'בעולם' חחחחחח איך נסחפתי XDDDD

(פתאום קלטתי כמה זה ציני במיוחד כשהסדרה בקושי משודרת בארץ!!!) עזבי

O0NoNi0O

New member
הקניון../images/Emo99.gif

אעאע זאת סדרה גאונית. הבנים של כאלה חתיכים
מצבי ממש עצוב, בהתחשב בעובדה שהם אנשים מצוירים. ווואיי אבל איזה נוסטלגיה, פעם הייתי רואה מועדון האוכף ואז הקניון חח שתי סדרות גאוניות!! חח וגם לחיות עם דרק
"ד'יס איז לייף וויז דרק נהנהנהנהנה"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif חחחח לגמריי! D:

~סליחה על הדחף
~

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהקניון זה פשוט ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בייחוד וויאט
הא כלכך חמוד

Sharon Kez

New member
דיס איז לייף וויד

אדווין ליזי מרטי אנד קייסי...להלהלה...חחח זה בטח לא בסדר הזה. XD אני מכורה לשיר פתיחה
אם זה מעודד, מצבי רע גם כי אני בהחלט מסכימה איתך! חחח מועדון האוכף חחחחחחחחחחח מזה שנאתי את זה!! לא יודעת אפילו למה...

למעלה