שבת שלום. ../images/Emo140.gif
שיר השבוע של מקפליי: she left me וdon't wake me up שיר השבוע לא של מקפליי: הקיץ בא!!! [חחחחחחחחחחחח כן בדילאיי של החיים
היו קטעים עם השיר הזה השבוע XD] BOYS LIKE GIRLS - The Great Escape David Guetta Baby when the light SEAN KINGSTON - ME LOVE Leona Lewis - Bleeding love Dream - He Loves You Not Taylor Swift - Our Song (
) מיילי - one in a million Year 3000 - Busted Mika - Big girls No Doubt - Don't Speak להקת השבוע: boys like girls, busted, mcfly אלבום השבוע: ממ אין קליפ השבוע:
ת-כ-נ-ס-ו. זה מצחיק!! XDDDDDDD
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1845111 וגם הקליפ של boys like girls:
http://youtube.com/watch?v=x5VdYqd6CdA תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לחיות עם דרק!!!
הישרדות (איך מישהי יכלה לשכב עם נועם ולא לזכור אותו?! חחחחחחח אה ו..דן הכי חמוד! לא?? XD] הטופ מודל הבאה (הלוואי שברוק תזכההההה!! מושלמת!!) משהו שהכעיס אתכם השבוע:ממ לא עולה לי לראש משהו ששימח: חברות שלי
כפרעליהן 33> הייתי יומיים בים המלח ושחזרתי הן הכינו לי שלט ענק כזה ותלו אותו על הדלת עם בלונים חחחחח משהו שעיצב: ידיד ממש טוב שלי עבר בצפר
ממש הייתי עצובה.. זה לא יהיה אותו דבר =( ציטוט השבוע: אני וחברות שלי - החורף בא [במנגינת הקיץ בא חחח] כבר נמאס לי מבגד ים ונמאס לי מבריכה היום אני הולכת לישון עם השמיכה יש לי כובע כפפות מעיל ומטריה איזה קור אני צריכה קצת חום ואהבה כל לילה שיכורה משוקו ועוגה משתוללת ואוכלת קרמבו כל שניה תדליק חימום – עדיין קר! נו בוא עכשיו לפוך ניתן אחד מהיר שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא אני כלכך שמחה שהחורף בא [= כליום אני טוחנת למה מה קרה האוכל כבר עשה אותי פרה שמנה צריך שכבות המון אסור להתקרר תזמין אותי לשוקו נו אל תתבייש הרבה דגים בים והם היחידים במיטה מעבירה את כל הימים רוצה בנים-אבל הם קצת חולים מותק אולי עכשיו אתה צריך את יד ימין שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא אני כלכך שמחה שהחורף בא [= קר לי ! קר לי! קר לי! קר לי! שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא שיו איזה כיף, החורף בא באבאבאבא אני כלכך שמחה שהחורף בא [= -------- ילדה אחת [שהייתה עם הרבה בנים בואו נגיד חח] בתגובה על ילדה אחרת [משתרללת כזאת XD] "קלטי את הקורל הזאת!!!!!!! היא נהייתה יותר שרמוטה ממני!!!!!!!!!" XDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: דא גרייט אסקייפ תמונת השבוע: 3>