OMG אוקי אין מילים בפי.
S Sivan McFLY New member 8/11/07 #35 ../images/Emo210.gifאומייגדדדדדדד &^$%^@$^@)*(P&$%#$@# *נמסה* *מתאדה* *מולקולות סיווניות מרחפות באויר*
../images/Emo210.gifאומייגדדדדדדד &^$%^@$^@)*(P&$%#$@# *נמסה* *מתאדה* *מולקולות סיווניות מרחפות באויר*
מ מאיושSP New member 8/11/07 #50 איך אני אוהבת שרואים לו את הוורידים. ../images/Emo99.gif הוא כזהההה יפה די. המבט שלו עם העיניים העצומות.
איך אני אוהבת שרואים לו את הוורידים. ../images/Emo99.gif הוא כזהההה יפה די. המבט שלו עם העיניים העצומות.
L loli kiss New member 8/11/07 #93 וואוו ../images/Emo99.gif מדהים אני אוהבת ת'תמונות שהוא שר ועוצם ת'עיניים אין מילים.
Y Yu vi New member 8/11/07 #97 וואוווווו../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif וואו וואו וואו!! יואוו כזה יפה לו שהוא מחליק תפוני אעאע %$^$ ~אני יודעת שאני כל הזמן אומרת אתזה, אבל איך אפשר שלא?! ~
וואוווווו../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif וואו וואו וואו!! יואוו כזה יפה לו שהוא מחליק תפוני אעאע %$^$ ~אני יודעת שאני כל הזמן אומרת אתזה, אבל איך אפשר שלא?! ~
L Little Sapir New member 8/11/07 #48 אוף הם כאלה יפים שם ../images/Emo23.gif טום ממש התחתך! הארי גם! אני מתה על הקרחת שלו דני מהממם ודאגי... אוי דאגי... הוא נראה כזה חמוד עם הבלורית הזאת. ואם חשבתי שהוא יפה בלבן אז בשחור הוא עוד יותר מדהים! תודה רבה!
אוף הם כאלה יפים שם ../images/Emo23.gif טום ממש התחתך! הארי גם! אני מתה על הקרחת שלו דני מהממם ודאגי... אוי דאגי... הוא נראה כזה חמוד עם הבלורית הזאת. ואם חשבתי שהוא יפה בלבן אז בשחור הוא עוד יותר מדהים! תודה רבה!
M m i c k e y 15 New member 8/11/07 #102 תשמעו! הופעה טובה../images/Emo99.gif טום בקטע שדני עושה את האוההההה צועק וזה ומראיפ את טם מנגן בגיטרה זה כ"כ סקסי!! גאד טום
תשמעו! הופעה טובה../images/Emo99.gif טום בקטע שדני עושה את האוההההה צועק וזה ומראיפ את טם מנגן בגיטרה זה כ"כ סקסי!! גאד טום
L loli kiss New member 9/11/07 #131 תודה ../images/Emo9.gif בזמן האחרון הארי מדבר הרבה על אמא שלו XD חמוד. גם בתוכנית בישול הוא דיבר עליה. ההופעה הייתה מעולה , כרגיל הם נראים טוב , וואו ולדאגי כ"כ יפה החולצות האלה שהוא לובש בזמן האחרון , הן עושות אותו בוגר כזה
תודה ../images/Emo9.gif בזמן האחרון הארי מדבר הרבה על אמא שלו XD חמוד. גם בתוכנית בישול הוא דיבר עליה. ההופעה הייתה מעולה , כרגיל הם נראים טוב , וואו ולדאגי כ"כ יפה החולצות האלה שהוא לובש בזמן האחרון , הן עושות אותו בוגר כזה