../images/Emo27.gifתרגום לראיון!../images/Emo37.gif
זה היה טירוף מקפליי-אי במנצ'סטר לילה שעבר כשהמעריצים של הלהקה מספר אחת במצעדים עצרו את התנועה כשהם נסעו לראות 2 חברים מהלהקה בחנות תקליטים במרכז מנצ'סטר. אלף צעירים בני מזל הצליחו להתחנן [?] כדי לקבל צמיד נחשק של הלהקה שאיפשר להם להיכנס לחנות התקליטים 'מרכז ארנדל של זאבי' (לפני כן היא הייתה חנות מגה של וירג'ין) כדי לקבל הצצה מדני ודאגי מעניקים עותקים של חתימות על אלבומם החדש. אבל הדרישה הייתה כ"כ עצומה שהמארגנים אמרו שהם בקלות יכלו לוותר על הצמידים הנ"ל - וההמולה כדי לראות אותם גרמה ל'עדר' רב של 4000 מעריצים לישון בחוץ כדי להיות בטוחים שיראו את חברי הלהקה המצליחה. יליד בולטון זמר/גיטריסט מקפליי דני חשף לאחר-מכן שהמוזיקה שלהם עומדת לפנות לכיוון חדש. ובכן, בנתיים הם היו התפוח [?] 'מוציאי העיניים' של המעריצות שלהם למשך החלק הטוב ביותר של 3 השנים האחרונות - צפו לשינוי-ימי [?] ביותר סטייל כדי להיות ללהקה שבוודאות כרגע ביסורים של בגרות מוסיקלית. דני אמר שהם אפילו העסיקו מפיק שעבד עם להקת הפאנק האמריקאית 'גרין דיי' כדי לתת למוזיקה שלהם סאונד יותר רוקיסטי. הסימן הראשון של שיתוף הפעולה הזה הוא הסינגל החדש של הלהקה THNL ['הלב לא משקר'] ודני לא יכל להיות שמח יותר מהתוצאות. "היינו מאוד מרוצים כשחברת ההקלטות החליטה לשחרר את הרצועה הזאת כסינגל [אתן יודעות שבעברית אומרים חדשיר? XDD] כי למרותש אנחנו מאוד אהבנו את השיר חשבנו שהם לא יאהבו אותו. חשבנו שזה יהיה קצת שונה מהסגנון המבוסס שלנו בשבילם. אבל חברת ההקלטות אהבה את זה והיינו מאושרים כשהם הודיעו לנו שהם הולכים לשחרר אותו. היה איתנו בחור שעבד עם 'גרין דיי' שמקסס את הרצועה בגלל שרצינו סוף תחתית [?] כדי שזה ירגיש יותר רוקיסטי. רצינו קצת יותר 'אנרגיה/מרץ/התלהבות/סקס-אפיל' מאחורי זה ובהחלט קבלנו את זה. אני אוהב להופיע עם זה חי גם כי זה נותן לי הזדמנות לתת לגיטרה 'הרבצה' טובה. זה בהחלט לא גרם לשינוי בפופולריות של הלהקה בקרב הצבא הנאמן של המעריצים שפנו כדי לארוז את מרתף מקום האירוע בשמו החדש 'זאבי' אתמול בערב. דובר אמר לי:" הייתה מהומה - אם היה שם חדר היינו ממלאים אותו כפול ארבע פעמים ממקום האירוע. לא ציפינו לכ"כ הרבה אנשים. אנחנו נלקחנו לאחור". --------------
הערות, הארות ותיקונים, בכייף.