adida179

New member
יש לי כמה שאלות ממש חשובות!!

אני אולי בקרוב נוסעת לאנגליה ואני רוצה לדעת כמה דברים.. *עם יש הופעות למקפליי בחודשים הקרובים באנגליה? *איפה מקפליי מתגוררים בכאילו אזור כמו לונדון למשל.. *בכל חנות מוזיקה פשוטה אפשר לקנות את הדיסקים והדיוידי שלהם? *איך קוראים לדיוידי שלהם?? *שאלה לא הכי קשורה לסאן אוף דורק יש דיסק??אני פשוט לא הייתי בטוחה.. *איפה אפשר לקנות חולצות ודברים שלהם?? תודה מראש,עדי!

אממ עוד שאלה...חח

לשיר IWHY יש שתי גרסאות או מה?? בקליפ יש מילים אחרות ובשיר עצמו יש מילים אחרות!!.. מה נסגר???????? אם יש מישהי שתענה אני אשמח..חחח אה ובקשר לגיטרות עם החתימות...איפה קונים וכמה זה עולה??..=][=

m i c k e y 15

New member
היי שאלההה

וקצת יבש פה.. תגידו לי מאיפה התמונה הזאתי..ששמעתי שאמרו גמני בכתי בקטע הזה..כאילו מאיפה זה?? למה דני בוכה??

ואיי אני חייבת עזרהה

אני ממש ממש מצטערתת שפתחתי הודעה חדשה אבל אני חייבת עזרה.. לפני כמה זמן דברנו על הנעליים של דאגי ה VANS הקלאסיות אז מישהי רשמה פה שהיא ראתה או קנתה כאלו בקריון שבקרית ביאליק ואני רוצה לדעת באיזה חנות וכמה הן עולות כי אני תיכננתי אותם לטיול השנתי (דרך אגב הוא מחר ואני ממש לחוצה כי אני רוצה לקנות אותם) אז אם מישהי יודעת שמוכרים את הנעליים האלו בקריות איפשהו בבקשה תעזרוו וסורי שחפרתי על הקטע של הנעליים פשוט אני התלהבתי מהנעליים האלו..!! תודדהה רבבהה

bar jones

New member
עונה =)

לי לא ידועות על הופעות של מקפליי בקרוב, רק יותר לקראת הקיץ.. הם גרים בצפון לונדון, אין לי כתובת מדוייקת =) ונכון, בבריטניה הם הלהיט- טאת תמצאי את הדיסק שלהם והדיוידי בכל חנות דיסקים! והדיוידי שלהם נקרא פשוט mcfly- wonderland נדמה לי, בכל מקרה יש להם רק דיוידי אחד, כך שאם תבקשי את הדיוידי של מקפליי, המוכר לא יתבלבל.. וכן, לדורק יש דיסק קוראים לו loserville ואיפה?.. אמממ.. המון מקומות, אני אברר איפה יורת ספציפי. ונסיעה מהנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ובבקשה בובה =)

Bleed for Me

New member
עונה

לIWHY יש בסביבות ה3-4 גרסאות, הם שינו את המילים כמה פעמים, הגרסה באלבום שונתה אחרי פיגועי הטרור בלונדון כיוון שהמילים היו אירוניות אחרי הפיגועים ולכן הגרסה באלבום ובקליפ שונות,אבל קיימות כמה גרסות ולגבי הגיטרות מישהי (סורי לא זוכרת מי) העלתה אתר עם הקישור להכל..

bustedit

New member
מהקליפ של

you've got a friend הם עשו קליפ עם ילדים חולי איידס והפשוש הזה
כנראה רגיש ו.. הוא בכה. חחחחחחחח איזה מתוק.. גמני בכיתי איתו בקטע הזה

m i c k e y 15

New member
אני כבר אמרתי לך

שיש בתל אביב בכיכר קינג ג'ורג'..יש שמה איזה חנות..שכחתי איך קוראים לה..אבל יש שמה

כן אני יודעעתת

תודה אבל מישהי נראה לי את אמרת שיש בקריון לא?! ואני לא יכולה לנסוע עד לתל אביב כי מחר יש לי טיול שנתי ואני צריכה להתארגן וזה.. אז בגלל זה אני שואלת אם מישהי יודעת שיש את זה פה בקריות..

גם לי יש שאלה....../images/Emo206.gif

כבר פתחתי פעם נושא על זה אבל לא ממש ענו לי... איך אני פותחת פינה?ממי צריך "לבקש רשות"?איזה נושא לעשות עליו? וכו' וכו' וכו'... פליז שמישו יעזור לי....

Hip Hop star

New member
מור ענתה לך../images/Emo12.gif

היא אמרה שאת צריכה לברר איזו פינה אין או לא עושים ומי היה אחראי עליה ולשאול את מי שהיה אחראי. ואם לא,לברר איזה יום פנוי כדאי לעשות.וזהו
חשבת על משהו?

Hip Hop star

New member
אז אנסה להסביר לך.../images/Emo9.gif

בכל פורום יש חוקים. לרוב הם דומים. החוקים פה הם.שאם את רוצה לפתוח הודעה,אבל היא לא קשורה לנושא הפורום,שכאן מדובר במקפליי. את לא פותחת פותחת הודעה חדשה. את בודקת אם יש שירשור OFF בו מרוכזים כל ההודעות שאינן קשורות למקפליי. או הודעה שפתחו "תפוז אנשים" או "הנהלת הפורום" שלרוב מיד נהפכים לשירשורי OFF. ובמידה ואין שום דבר מהאפשרויות. את לא מצרפת את השאלה להודעה פתוחה שעוסקת במקפליי או באחת הפינות של הפורום,את פותחת הודעה חדשה תחת הכותרת "OFF". מקווה שעזרתי לך להבין

אני מתה על הקליפ הזה!!!!!../images/Emo99.gif

אני גם בכיתי שראיתי אותו בפעם הראשונה.. בעצם אני בוכה כל פעם שאני רואה אותו..חח..

גם אני בכיתי

הינה הקישור עם את רוצה לראות http://www.youtube.com/watch?v=F9dMoRuacg4&search=mcfly%20danny%20jones%20dougie%20poynter%20tom%20fletcher%20harry%20judd%20fit%20best%20bits

m i c k e y 15

New member
יאאא זה כזה מרגש בכיתי!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כשראיתי את דני בוכה איך בכיתי אמאאאא..חמודד

למעלה