אני לא התכוונתי ללכת לבקר את מקפליי פשוט אממ רציתי לדעת באיזה מיקום הם יהיו כי אולי אני יעבור ליד האיזור שהם גרים.. ותודה תודה אני מתה כבר לקנות את כל הדברים שלהם!!
דבר ראשון תהני אני אתמול חזרתי משם.... 1.בקרוב אין להם הופעות באנגליה אלא רק בספטמבר 2006 2.אין לי מושג כל כך איפה הם גרים... 3.ברור!יש שם בכל חנות!תכנסי לחנות HMV או ל virgin יש שם גם את הדיוידי 4.כן לסאן אוף דורק יש גם דיסק וגם הוא נמצא בחנויות הנ"ל
ענו לך...אבל תמיד אפשר ונחמד לשמוע דעה נוספת. קודם שלום לך
-בחודשים הקרובים הם לא יהיו באנגליה.הם יהיו בארה"ב בקידומים לקראת צאת הסרט עם לינדזי לואהן בו הם משתתפים,וכנראה יפתיעו אותנו עם אלבום משולב עם השירים מהאלבום הראשון והשני שלהם ועוד שירים נוספים שלא היו אף פעם.ובקיצור סביר להניח מאוד שלא יהיו מתי שאת תהיי. -לגבי איפה הם גרים.הם עברו מהבית הקודם שלהם,טום עבר לגור לבד אז למעשה לדאגי יש דירה שלמה משלו(?!)..בטח דני והארי יאמצו אותו אבל זאת לא הנקודה.בין אם יש לך תוכניות לבוא לבקר אותם או לא,אין לאף אחת את הכתובת,את לא מוזמנת(רעה שכמותי,אל תעלבי...)..והם בטח לא יהיו בבית
. -ובכל חנות דיסקים תוכלי למצוא אם לזה התכוונת. -wonderland tour 2005 -לסאן אוף דורק יש דיסק שגם אותו תוכלי למצוא בכל חנות דיסקים,ויהיה לך מאוד קשה לפספס את חנויות הדיסקים בלונדון. חולצות וכל מיני שטויות אפשר באתר שלהם לקנות/להזמין. מקווה שעזרנו לך.
אין לי שום בעיה עם זה!!!!!!!! ועם יש לו בית כניראה לבד ורק בישבילו.. אז שיזמין אותנו לאיזה מסיבה!!! אי אפשר בלי דאגי ואי אפשר איתו... מה עושים עם הדבר הזה... מיסכן השאירו אותו לבד... אני יבואא בסבבה אני יבוא.. עזבו ניטרף לי המוח...