m i c k e y 15

New member
נכון..הראתי גם לחברות שלי

שהן לא ממש מתות עליהם..והן בכו..אוףף איזה חמוד דניי! אהובי הרגיש..

m i c k e y 15

New member
יוו באתר הזהה יש מלא סירטונים שלהם

מצחיקים חבלזזזזז...אני נשפכת מצחוק ממה שהם עושים! תחפשו קצת סירטונים ותתפקעו מצצחוקק

Rowdy Girl

New member
חחח כן

חרשתי על זה שהייתי בניו יורק D: [היה פה 4 לפנות בוקר וזה היה זמן לימודים ואצלי היה רק ערב אז היה לי משעמם מה
]

sap sapir

New member
דנושששש

איזה חמודילה הואאאא חבל שלא הייתי שם באותו הרגע הייתי נותנת לו חיבוק ונשיקה חח

אלה בלה

New member
חחחחח

מנחמת אותו ואומרת לו על תדאג הכל יהיה בסדר קושקושון חחחחחחח כן.. אפשר להגיד שרוביינו היינו רוצות להיות איתו שמה במצב הזה

adida179

New member
תודה תודה:)

אני לא התכוונתי ללכת לבקר את מקפליי פשוט אממ רציתי לדעת באיזה מיקום הם יהיו כי אולי אני יעבור ליד האיזור שהם גרים.. ותודה תודה אני מתה כבר לקנות את כל הדברים שלהם!!

PunK RocK 1o1

New member
אממ מור ענה על הכל בעיקר

רק רציתי להגיד שההופעה הכי קרובה שהודיעו עליה היא ביולי ולא כדאי לך ללכת "לבקר" אותם בבית, הם שונאים את זה וזה נורא מעצבן אותם..

sharon5592

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifאני כ"כ רוצה להיות בלונדון

אממממ את יודעת את הכתובת שלהם ?
אזור משהו בערך בסביבה ?

תהני =]

דבר ראשון תהני אני אתמול חזרתי משם.... 1.בקרוב אין להם הופעות באנגליה אלא רק בספטמבר 2006 2.אין לי מושג כל כך איפה הם גרים... 3.ברור!יש שם בכל חנות!תכנסי לחנות HMV או ל virgin יש שם גם את הדיוידי 4.כן לסאן אוף דורק יש גם דיסק וגם הוא נמצא בחנויות הנ"ל

sharon5592

New member
תהניי../images/Emo99.gif !!!../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתהני
אממ וענו לך כבר על כל השאלות ואני לא ממש יודעת משהו אז שוב תהני

Hip Hop star

New member
הלו הלו עדי../images/Emo3.gif

ענו לך...אבל תמיד אפשר ונחמד לשמוע דעה נוספת. קודם שלום לך
-בחודשים הקרובים הם לא יהיו באנגליה.הם יהיו בארה"ב בקידומים לקראת צאת הסרט עם לינדזי לואהן בו הם משתתפים,וכנראה יפתיעו אותנו עם אלבום משולב עם השירים מהאלבום הראשון והשני שלהם ועוד שירים נוספים שלא היו אף פעם.ובקיצור סביר להניח מאוד שלא יהיו מתי שאת תהיי. -לגבי איפה הם גרים.הם עברו מהבית הקודם שלהם,טום עבר לגור לבד אז למעשה לדאגי יש דירה שלמה משלו(?!)..בטח דני והארי יאמצו אותו אבל זאת לא הנקודה.בין אם יש לך תוכניות לבוא לבקר אותם או לא,אין לאף אחת את הכתובת,את לא מוזמנת(רעה שכמותי,אל תעלבי...)..והם בטח לא יהיו בבית
. -ובכל חנות דיסקים תוכלי למצוא אם לזה התכוונת. -wonderland tour 2005 -לסאן אוף דורק יש דיסק שגם אותו תוכלי למצוא בכל חנות דיסקים,ויהיה לך מאוד קשה לפספס את חנויות הדיסקים בלונדון. חולצות וכל מיני שטויות אפשר באתר שלהם לקנות/להזמין. מקווה שעזרנו לך.

אני יאמץ את דאגי!!!!!

אין לי שום בעיה עם זה!!!!!!!! ועם יש לו בית כניראה לבד ורק בישבילו.. אז שיזמין אותנו לאיזה מסיבה!!! אי אפשר בלי דאגי ואי אפשר איתו... מה עושים עם הדבר הזה... מיסכן השאירו אותו לבד... אני יבואא בסבבה אני יבוא.. עזבו ניטרף לי המוח...

PunK RocK 1o1

New member
אממ

הסרט יוצא במאי.. אז יש עוד מלא זמן, אבל באתר הרשמי כתבו שהם עסוקים בסטודיו אז מצפה לנו הפתעה בקרוב
ובדיסק יכול להיות שגם יהיה דואט עם לינדזי ועוד כמה שלה.. דאגי גר עם טום וג'יאוונה

אלה בלה

New member
טכניתת..../images/Emo10.gif

לאאאאאאאאא כי אני רוצה לאמץ אותווווווווווווווווווו

למעלה