לא הוא שלי!!!! תאמצי מישו אחד אני מאמצת את דאגי!!!
ל ליטל לוי היחידה123 New member 17/2/06 #25 היית מתה... שיעור תנ"ך טוב משו כזה בערך.. איזה מישו יבוא יחצא את דאגי לשתיים ומי שתיקפוץ ראשונה ותגיד לאאא אל תחתוך אותו או משו דבילי אחרר אז הוא שלה!!!! או שפשוט שבוע אצלי שבוע אצלך או שהוא יהיה אצלך כל שבת שניה.. חחחחחחחחחחחחחחחח
היית מתה... שיעור תנ"ך טוב משו כזה בערך.. איזה מישו יבוא יחצא את דאגי לשתיים ומי שתיקפוץ ראשונה ותגיד לאאא אל תחתוך אותו או משו דבילי אחרר אז הוא שלה!!!! או שפשוט שבוע אצלי שבוע אצלך או שהוא יהיה אצלך כל שבת שניה.. חחחחחחחחחחחחחחחח
S sap sapir New member 17/2/06 #28 חחחחחחחח../images/Emo6.gif איך אני זוכרת את הסיפור הזה הוא ממש מפגר כאילו גם אם היא אמא אמיתית או לא מי תרצה לחתוך ילד??
חחחחחחחח../images/Emo6.gif איך אני זוכרת את הסיפור הזה הוא ממש מפגר כאילו גם אם היא אמא אמיתית או לא מי תרצה לחתוך ילד??
א אלה בלה New member 17/2/06 #29 חחחחח אני ילך על השבוע שבוע../images/Emo13.gif חחח רק צריך להודיע לדאגי על ההסכם והוא שלנו (חוץ מכמה פרטים טכנים של מיקום מגוריינו ומגוריו העובדה שהוא יותר גדול משנינו והעובדה שיש לו עבודה והוא לא יכול לבוא להתגורר בישראל...)
חחחחח אני ילך על השבוע שבוע../images/Emo13.gif חחח רק צריך להודיע לדאגי על ההסכם והוא שלנו (חוץ מכמה פרטים טכנים של מיקום מגוריינו ומגוריו העובדה שהוא יותר גדול משנינו והעובדה שיש לו עבודה והוא לא יכול לבוא להתגורר בישראל...)
א אלה בלה New member 17/2/06 #30 אוו ובקשר לסיפור התנכי אני מגבירה תנך.. חחח הסיפור הזה כבר חרוש לי היטב היטב במוחחח!!!!
ל ליטל לוי היחידה123 New member 18/2/06 #31 אויי נכון... באסה... אז מה עושים!? י בעיה וצריך ליפתור אותה... אוףף אבל אני רוצה ממש לאמץ את דאגי... קיבינימט איתו למה הוא לא יכולה לגור בישראל!?
אויי נכון... באסה... אז מה עושים!? י בעיה וצריך ליפתור אותה... אוףף אבל אני רוצה ממש לאמץ את דאגי... קיבינימט איתו למה הוא לא יכולה לגור בישראל!?
ל ליטל לוי היחידה123 New member 19/2/06 #53 חחחחחח יאללה את באה?! מקווה שארזת... חחחחחחחחחחחח עוד מישי רוצה להיצטרף!?
א אלה בלה New member 20/2/06 #59 אני ארוזה ומוכנה../images/Emo9.gif אז מה אם יש בגרויות עוד חודש חודשיים... חחחחח