McWeekend שיקבל את הדיסק החדש של מקפלייD:
רק צריך לשכנע סופית את אבא, אבל הוא כנראה יקנה ליD:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Please Please Broccoli Hypnotised Silence is a scary sound One for the radio
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Duffy - Mercy Duffy - Warwick Avenue David Cook/Lionel Richie - Hello David cook/switchfoot - i dare you to move
Sugababez - about you now Sugababez - push the button Everything i do (i do it for you)
Beatles - All the lonely people
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
מממ הביטלס?
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
+Duffy - Warwick Avenue +Mcfly - Danny's laugh (הסרטון הכי מצחיק בעולם. אני רואה אותו פשוט כל יוםXD) +Did mcfly spy a shark? דאגי מנסה לתאר איך הוא ודני נכנסו לפאניקה מדולפיניםXDD +הסרטון הזה שמקפליי מוציאים שאלות- טום שואל את הארי - "איך אתה רוצה שיזכרו אותך?" "כטרנסקסואל!" טום שואל את דני- "מי היה האהבה הראשונה שלך?" "ג'ורג' קלוני" +והסרטון שמקפליי במשחק ודני צריך לנחש את התשובות של דאגי וכל הזמן כותב ME חחחחחחח
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה של גריי
הפמליה
מגרש ביתיD: האו.סי
(פאק, הוא באמת קופי של ראסל קרואו!) סרט- The girl next door
ארין ברקוביץ' שאני מקווה לראות מחר/היום (ג'וליה רוברטס)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי המטומטם
משהו ששימח:
קיבלנו תעודות
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
אחותי מתקשרת אליי מאוחר בלילה ואומרת שהיא מחפשת איזה כינוי לילדה, כמו שלבנים יש פושטק ופרחח, יש כינוי לילדה, באידיש...אני אומרת לה "אממ אולי נבלה?"XDDD אח"כ היא ממש מתוסכלת "נו ניצן אני כבר כמה ימים חושבת על זה ..." אני"על מה? על קללות לילדה שלך?" והיא מתהXDDDDDDDD מנסה לספר לבעלה אבל לא הולך להXDDDD ואין לי כוח לעוד
(נבלה זה קללה שקורעת אותיXD כמו כולרעXDDDDDDDDD)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Hero שהארי שר במנצ'סטרXD
המלצת השבוע:
ממליצה לעצמי לרצוח את אח שלי
התמונה הכי חמה:
כוסעמק חיפשתי 3 שעות תמונות. |אני לא על המחשב שלי|. לפחות בזו כולם יצאו...נורמלי (הכוונה לטום. יופי באמת, הרס לי תמונת ערום קבוצתית!)