This is the McWeekand Time

avivoOsh2

New member
גררגרר אורלנדו

הם כאלה חמודים ביחחדD: בסרט כמובן חח חח ואני לא יפה סתם אנלי תמונות להעלותOO"

just orr

New member
סופשבועעעעע

מצעד הלהיטים של מקפליי: McFly - Too Close For Comfort (Acoustic)
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Nickelback- Hero Kids In Glass Houses- Give Me What I Want The Beatles- Devil In Her Heart The Kooks- Shine On Yael Naim- New Soul יוני רכטר- דמעות של מלאכים (חחחחח כן.)
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי 3>
אלבום שחרשתן עליו: ---
קליפ שעשה לכן את זה: החדש של מקפליי
אה ועוד כמה שראיתי ב- MTV חחחחח אני לא רגילה לראות שם דברים שאני אוהבת XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
נמלטים (אעעעעעע נגמר
), האנטומיה של גריי (גם נגמרררררר
), עב"נ, האוס
מהיר ועצבני 3
, היירספריי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: דואט אחד בקונצרט. החזרות המעצבנות להופעה
משהו ששימח: ההופעה הייתה דווקא נחמדה :) "דמעות של מלאכים" יצא טוב ^___^ היה שבוע דיי נחמד.
משהו שהעציב: נוו הדואטטטטט ><
ציטוטידה: סבתא: "אני זרקתי על ילד אחד אבן פעם אתה יודע למה? כי הוא אמר שזבוב עשה קקי על כל הפנים שלי [כאילו הנמשים]" אבא: "אז את רואה מאיפה באה האלימות במשפחה?" --- אבא: "הבת של בובולינה" (=בת בולין האחרת) --- ~שפת הסירקינים~ "אז אנחנו באים אלייך?" "כן אבל מתישהו תצטרכו להיטנף..." "ראם אנחנו מתלכלכים אליך אחר כך" --- ~בחוג~ ילדה: "קרן יש פה משהו!!!!!!!" קרן: "אה זאת נמלינה" ילדה: "נמלינה? זה נראה יותר כמו נמלונה!" ~קרן הולכת לשים אותה בשירותים~ ילדה: "ועכשיו היא הולכת לשירותינה" --- אמא: "יש כאן 'קפה קפה' " (בית קפה אם מישהי לא מכירה חחחח) אבא: "ושם יש 'תה תה' " --- אמא: "כואב לי פה" אבא: "עוד מעט נהיה שם, אולי לא יכאב לך" --- אמא: "אור נראה לך תנהג במיני קופר?" אבא: "לא, אור תנהג בזמב"ש" --- אני: "אז איך קוראים לו?" אורטל: "דייויד בואי" אני: "הוא חבר של מייקל לכי?" אני בשוק שזכרתי את כל אלה XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: וואי נדבקתי למשו מהקונצרט. עם איילות לא זוכרת מה זה חחח "מה עושות האיילות" או משו כזה של יוני רכטר
המלצת השבוע: המממ תראו נמלטים.
התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

sweet shir

New member
היירספריי חמוד? לא ראיתי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים. במיוחד~ אמא: "כואב לי פה" אבא: "עוד מעט נהיה שם, אולי לא יכאב לך" XDDDDDDDDDD אבא שלך נשמע מה זה חמוד חחח ורגע, הופעת כבר כאילו? ההופעה עברה? כמה פאשלות עשית? XD 3>

just orr

New member
פעם שלישית שאני שולחת את זה$%&

מה נסגר עם תפוז היום?!?!?! >< קיצר כן היירספריי חמוד חחח השירים קצת חופרים אבל הוא יותר טוב מHSM לדעתי ^^ חחחחח כה אבא שלי די משעשע לפעמים XD וכן הופעתי כבר. דווקא לא היו הרבה פאשלות, אבל אלה שהיו היו בולטות
לא נורא

adiozery101

New member
עונה ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
THNL SNGE RR IBOK AAY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
משהו של פארמור בויז ליק גירלס ושל כריס בראון אה וSOS של האחים גואנס
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
זה על השואהה
לא זוכרת איך קוראים לו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
היסתפרתי מכוערמכוערמכוערמכוער
ציטוטידה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
משהו של פארמור
המלצת השבוע:
לא להסתפר
התמונה הכי חמה:
משווו חמהה !! .... ה-ז-ה-ר-ה-! ועד עם התספורת הזאתת !!?... כמוו פילל !!!

Yu vi

New member
שנים לא עשיתי מקוויקנד oO../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: FCIHH OFTR
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע S.O.S - Jonas Brothers Hold On - Jonas Brothers Goodnight And Goodbye - Jonas Brothers That's Just The Way We Roll - Jonas Brothers Still In Love With You - Jonas Brothers That Green Gentleman - PATD I Have Friends In Holy Spaces - PATD Year 3000 - Busted Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club - The Beatles Oh! Darling - The Beatles I Saw Her Standing There - The Beatles Back In Black - AC DC Sweet Child O' Mine - Guns N' Roses Stairway To Heaven - Led Zeppelin Aerials - System Of A Down Lonley Day - System Of A Down Toxicity - System Of A Down Chop Suey - System Of A Down American Idiot - Green Day Wake Me Up When September Ends - Green Day אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר תראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר ניו יורק-רפיח - שייגעצ את דומה לכלב - שייגעצ לב מפלסטיק - שייגעצ אבא עורך דין - שייגעצ עוד מלא של שייגעצ.
הלהקה המגניבה של השבוע: Jonad Brothers The Beatles שייגעצ SOAD
אלבום שחרשתן עליו: Jonas Brothers Mcfly - Room On The Third Floor The Red Jumpsuit Apparatus - Don't You Fake It הכל בערך של שייגעצ.
קליפ שעשה לכן את זה: OFTR שראיתי היום!!1 ~מתלהבת~ D:
גוסיפ גירל.
~סיימתי לראות בוהו
~ סמולוויל סאות'פארק שנות ה70 ~סופסוף העלו עונה רביעית D:~ חשופים הכי גאים שיש@#$
ג'ונו סאמרסטורם דונט מס וויד דה זוהאן ~סרט חובה!!!111
~ אנוד'ר גיי מובי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אנשים שלא קשורים לעולם. ;;
משהו ששימח: כלמיני, לאזוכרת.
משהו שהעציב: אמא כועסת.
ציטוטידה: ><
מתנגן בראש / בפלייליסט: My Heroine - Silverstein Back In Black - AC DC
המלצת השבוע: תראו דונט מס עם הזוהאן. פשוט ק ו ר ע
התמונה הכי חמה: אני מהיום של המסיבת סיום, אחרי שעשיתי פוני לצד. D:

Yu vi

New member
תמונה |||../images/Emo85.gif

Brian: Do you like to RIM? Justin: Sure. I love it. Brian: Great. Go to it. Well....? Justin: Um, What exactly do you mean?
אחח, הנוסטלגיה.

Yu vi

New member
איך שכחתי@#$../images/Emo85.gif

את פרויקט מסלול בתוכניות.
נו, הרגשתי צורך לרשום... סליחה, *לכתוב* אתזה. XD

sweet shir

New member
כוסיתעל ../images/Emo23.gif

בואי תרשמי עלי 33> (קינקי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמהמהמהמהמהמהת ../images/Emo23.gif

ואת סגידתית תודה על השירם של שייגעצוש קפראלייך 333>

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif My McWeekend ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
וואו,כל מה שיש לי באייפוד..(אני לא אפרט
)
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
My Tears Dry on Their Own-Amy Winehouse Angie-Cobra Starship Almost Lover-A Fine Frenzy Love Song-Sara Bareilles Patience-Take That That's Not My Name-The Ting Rings Shut Up And Let Me Go-The Ting Tings
הלהקה המגניבה של השבוע:
Take That Mcfly וכל אלה שלמעלה
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
OFTR
יומני היקר
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
-לא ניכנס לזה
-
משהו ששימח:
השיחה עם נועה
ועוד כל מיני דברים קטנים שאני לא זוכרת XD
משהו שהעציב:
שנשאר לי באייפוד רק עוד 500 MB בגלל שלכל שיר אני שמה תמונה של הזמר ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו,למחוק את כל התמונות?? או שאפשר להגדיל נפח? רררר...
ציטוטידה:
אני וחברה מדברות על משהו רציני ואז..: אני: "וזהו..ואין מה לעשות עם זה..." היא: "דנה..אני אלרגית לאנשובי" XDDD לא קשורה XD
א' שר: "כל יום בבית אני מנגן ואחרי זה מאונ...." ב' (נכנס לדברים שלו): "מישהו ראה את רונן?"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Take A Look Around
המלצת השבוע:
אל תראו את גבעות הפחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התמונה הכי חמה:
2 ציורים שציירתי מתוך שעמום,לא ממש יפה אבל שיהיה
חח
ה-1 זה מהציורים האלה שכולם מכירים אבל עם תוספת שלי : אייפוד XD

דנושש XD

New member
2../images/Emo39.gif-הלו קיטי וגם היא..עם אייפוד XD

יש לי חולשה לאייפודים O_____O

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif שנים לא עשיתי ! O_O

טוב זה קצת מפחיד -> O_O אין לי כוח לכל החלק של השירים ועוד כמה חלקים אז אני אדלג
תוכנית הטלוויזיה\סרט השבוע: דרייק וג'וש החיים ע"פ סיידי ארתור פשעי אופנה סרטים : מת לדייט יצאת נסיך
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המחשב $#^$%&^%*)&%%#@@^)# גאאד הוא נתקע כל שנייה
חברה
משהו ששימח: הערב הוירטואלי עם דנה
הייתה לי הופעה טובה
ללא פשלות
גבהתי סנטימטר !!! חחח 1.59 שליטה XD גיליתי שאני שוקלת אותו משקל שהיה לי במשך כל שנה שעברה O= הייתה בשוק ! [38.4]
משהו שהעציב: לא נראלי שהיה O=
ציטוטיידה: מהערב הוירטואלי עם דנה :
דיברנו על כל מיני דברים ובמקביל ראיתי פשעי אופנה בערוץ E אז אחד המבקרים היה מישהו ממש הומו [כן כן כולם הומואים אבל הוא בלט במיוחד] אז פתאום אני רושמת לה "יואו הנה גייייייייייייי" הלחיים שלו היו מלאות מייקאפ .
מאותו ערב וירטואלי עם דנה [שד"א זה הערב
] כשדיברנו על המבקרים ההומואים אז הסברתי למה דוקא ההומו ההוא [זה עם המליון מייקאפ] נורא בלט לעין : "יש הבדל בין ההומואים הרגילים החמודים לבין אלה שחיים בפנטזיה שהם אישה סקסית" זה היה מצחיק באותו רגע
ולא זוכרת עוד
התמונה הכי חמה: תמונה אקראית

למעלה