This is the McWeekand Time

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifCause This Is Just a Game

It’s a beautiful Lie!
שיר השבוע של מקפליי
McFly - The Way You Make Me Feel
שיר השבוע לא של מקפליי
30 Seconds To Mars – Capricorn 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie 30 Seconds To Mars – Attack 30 Seconds To Mars - From Yesterday 30 Seconds To Mars - The Kill 30 Seconds To Mars - The Story 30 Seconds To Mars - Was It a Dream 30 Seconds To Mars - A Modern Myth (Acoustic) 30 Seconds To Mars - The Kill (acoustic) My Chemical Romance – Cancer My Chemical Romance - Cemetery Drive My Chemical Romance – Helena My Chemical Romance - The Ghost Of You My Chemical Romance - You Know What They Do To Guys Like Us Avenged Sevenfold – Gunslinger Panic! At The Disco - London Beckond Songs About Money Written By Machines Panic! At The Disco - But It's Better If You Do Panic! At The Disco – Camisado Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies וכל שירי היי סקול מיוזקל 1 ו2
.
להקת/אלבום השבוע
30 שניות למארס
, MCR, HSM ופאניק.
קליפ השבוע
30 Seconds to Mars - The Kill (acoustic) http://uk.youtube.com/watch?v=jkge6OIZvgo 30 Seconds to Mars-"A Beautiful Lie" at Fashion Rocks http://uk.youtube.com/watch?v=lMdriRcLt-s 30 Seconds to Mars - I'll Attack http://uk.youtube.com/watch?v=_hGC_Yh2Q-E A Beautiful Lie - 30 Seconds To Mars, ג'ארד כזה יפה, תראו איך הוא מקפץ
http://uk.youtube.com/watch?v=_EcX4OtLWVs 30 Seconds to Mars - From Yesterday (Live on Muz-TV) http://uk.youtube.com/watch?v=UjTpPiXgWRg
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
תוכניות – האוס, כוכב נולד [ישראלD:], גוסיפ גירל. סרטים – לגעת ביהלום [כן...שוב
], August Rush, Lucky Number Slevin [ג'וש
], Resurrecting The Champ, היי סקול מיוזיקל 1 ו2 D:
שימח השבוע
שצילמנו טלנובלה ויצא ממש מצחיק XDDDD ושג'וש, ליאונרדו וג'ארד ממש חתיכים...מה? זה ממש משמח XD
ציטוט השבוע

Jared: This is a song...called "The Kill"...but don't be scared, it's a nice song...~after a few seconds~ About losing your mind. XDDDD Danny Archer: "In America, it's bling bling. But out here it's bling bang".
Danny Archer: "Where's commander Zero?". Commander Rambo: "I am Captain Rambo". Danny Archer: "Right. Right, I've seen your films, huh?" [laughs]. XDDDDD Maddy Bowen: "You lost both your parents". Danny Archer: "That's a polite way of putting it, ja. Mum was raped and shot and uh... Dad was decapitated and hung from a hook in the barn. I was nine... boo-hoo right?".​
"אל תבקשי סליחה, זונה!" "אתה לא תקרא לי זונה!" ~סטירה~ XDDDDDDD
תמונת השבוע
הוא כזה גררררר!@#$%^&*

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף למעריצים של 30 שניות ברוסויה...הם היו שם >:

adiozery101

New member
מושלםם שליי <<<!!!

היום ראיתי הטיטניק
בא לי למות אני לא מפסיקה לחשוב עליוו

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט מהטלנובלהXDDD

וג'ארד גאאאאאד. מושלם.

YuvalJones

New member
Fucking McWeekend

-.- מצעד הלהיטים של מקפליי: One for the radio כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע No air, Closer הלהקה המגניבה של השבוע: The academy is אלבום שחרשתן עליו: - קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הענקD: סרט גדול! XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: - משהו ששימח:- משהו שהעציב:- ציטוטידה: אביב אחשלי דיבר עם מישהו בטלפון בגרמנית וזהו זה שיא המצחיק ואז כזה אמאשלי אומרת לסבתא שלי "אביב מדבר גרמנית שוטף" וסבתא שלי עונה לה "חכי חכי תכפ אני אשטוף לו את הגרמנית" XDDDD וואי לאמשנה XDD מתנגן בראש / בפלייליסט:קלוסר. המלצת השבוע: גופיות. התמונה הכי חמה:

ligalosha

New member
Your Love Is Just A....

Lie!
מצעד הלהיטים של מקפליי:
הכל
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Warwick Avenue - Duffy Underneath - Alanis Morrissette This Is How You Remind Me - Nickleback Photograph - Nickelback No Stress - Laurent Wolf New Soul - Yael Naim Lollipop - Mika Love is Gone - David Guetta Love song - Sara Bareilles
הלהקה המגניבה של השבוע:
Nickelback ומק ^^
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
דורש...
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנטומיה של גרי
היה מדהים...
הולכת לראות אל תתעסקו עם הזוהן היום!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שהיה OFTR בהיטס ,ויש לי יס
משהו ששימח:
איטליה עוד 3 ימים! [בס"ד בס"ד]
משהו שהעציב:
נטע!!!!!!!!!!!!
ציטוטידה:
חברה שלי מספרת לי על החלום שלה: שלי: "דני [ג'ונס] ואני התחתנו, ואז הוא לקח אותי להוואי לירח דבש. היינו במלון והשקנו עציצים, ואז בא בריון כזה והתחיל לחנוק אותי!" אני: "ומה דני עשה?" שלי: "עמד בצד וצחק" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Your Love Is A Lie הוהו שמעתי אותו אתמול ברדיו ואני כזה "האהאהאהאהאהאהא" XDD
התמונה הכי חמה:
יצא יפה השלט דווקא... [?]

Do not stand at my grave and cry.

I am not there, I did not die.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
SFAS
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
מלא של יוני בלוך שייגעצ ועברי
~שבוע ישראלי גאהD:~
הלהקה המגניבה של השבוע:
שייגעצ
אלבום שחרשתן עליו:
לא משהו ספציפי.
קליפ שעשה לכן את זה:
הקליפ המלא של beautiful lie
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
עב"נ, האוס, האנטומיה(פרק סיום;;),על טבעי, בניחוש חוקר. ובטח עוד.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מישהי.
משהו ששימח:
ראיתי את דניאל אחרי איזה 5 שנים.
משהו שהעציב:
זה היה מוזר מדי.
ציטוטידה:
שכחתי.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כנסיית השכל- תנו לי לשתות.
המלצת השבוע:
--
התמונה הכי חמה:
חחחחחח כפרה עליו3> הוא כזה נמוך

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהיי אני מכירה את המשפט של הכותרתשלך

בעברית, תמיד מקריאים את זה באזכרה של דוד שלי
זה משהו כמו:" אל תעמוד ליד קברי בוכה וכה__(לאזוכרת) כי לא שם אני כעת, אני כעת בכל היקום.." וזה ממשיך. זה ממש יפה
אני מכריחה להקריא את זה כל שנה..

ZivMusic

New member
My McWeekend ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Silence of the city כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Yellowcard - Only One Busted - 3am Busted - sleeping With The Light On The Ting Tings - That's Not My Name הלהקה המגניבה של השבוע: Yellowcard הסולן שלהם חמודיז ברמות קשות
XD אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: - משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלמיני. ><" משהו ששימח: שנגמר בצפר סופסוףD::: משהו שהעציב: סבתאשלי עוד שעתיים בערך נכנסת לניתוח ואני בלחץ אטומי. ציטוטידה: מאחי איפה האוטו שלי
: [למרות שחייבים לראות אתזה בשבילך שזה יהיה מצחיק -.- ] ~לאזוכריםכלוםמהלילהשעבר~ ג'סי: אחי, ישלך קעקוע! צ'סטר: גם לך יש, אחי. ג'סי: סוויט מה שלי אומר? צ'סטר: אחי[דוד יעני
], מה שלי אומר? ג'סי: סוויט, מה שלי אומר? צ'סטר:אחי, מה שלי אומר? ג'סי: ס-וו-י-ט, מה לגבי שלי ? צ'סטר: א-חי, מה שלי אומר? בקיצור הם מתחילים לריב מכות כמו פגים XDDDD זה פשוט קורע בסרטXD --------------------------------------- *הכלב משלשל
* אני: "הכלב הזה עושה פיפי וזה יוצא לו מהתחת!"
------------------------------------- הספרנית ה(כלכך לא) מצחיקה בבצפר [לפחות היא חושבת שהיא כן
] הספרנית: "את תצטרכי לשלם כנס על העטיפות של הספרים" אני: "אבל זה בגלל הלוקר!" הספרנית: "נכון, לפעמים ללוקר יש חסרונות. אני יודעת לפעמים בא פשוט לבעוט בו עד שהרגל כואב ולהוציא עליו הגרסיות אבל הוא מתלונן? לא! אז אל תאשימי אותו מסכן. " ואז היא התחילה להתגלגל מצחוק וכולם עומדים ומסתכלים עליה כזה בשוק OO" אבל היה קטע יותר מפחיד: ילדה אחת: "מה לעשות עם הניילונים הקרועים ?" ספרנית: "מה נראה לך ? טטאי אותם מתחת לארונות של הספרי אנגלית בנתיים" ~צוחקת~ הילדה: "מה?" OO הספרנית: "סתאאם נראה לך ? " *אומרת לי* "איך היא נבהלה הא?!" ואי פאק זה היה מוזר מחריד ומפחיד ביחד >______________< מתנגן בראש / בפלייליסט: לאדעת P: המלצת השבוע:תזערו מספרניות
התמונה הכי חמהלמישו יש מושג מיזה ? ואיך קוראים לו ? ולמה לעזעזל ישלי תמונה שלו במחשב? ולמה הוא חייב להיות כזה סקסי
?

avivoOsh2

New member
חחחחחחחח אחי איפה האוטו שלי זה נסגד

אבל טיפשי ברמות על. ומי זה החתיך הזה? *-*

ZivMusic

New member
לאדעת OO

הוא חתיך אמיתיXD נוסף לרשימת הבעלים השלי - "חתיך-בלי-שם"

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאמרת שתשימי את היציאה שאמרת לי ולא שמת

:||||||| לא נורא

avivoOsh2

New member
tralalala../images/Emo42.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: פאק לא שמעתיי%#@ למרות שיש את הShe Loves You הזה אבל בתחלס לא שמעתי^^" כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: רוב השירים מהסאונדטראק של אליזבת טאון Patty Griffin - Long Ride Home Hard Times - eastmountainsouth Dont i hold you - wheat
Freedom - George Michael הלהקה המגניבה של השבוע: metro station אלבום שחרשתן עליו: של אליזבת טאון קליפ שעשה לכן את זה: חח אנלי כוח להביא קישור. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אליזבת טאון חח חופרת אני דארמה וגרג חשופים מרי אנטואנט בפעם ה100 שם קוד: דג חרב בפעם ה100 משהו שהכעיס אתכם השבוע: שקיבלתי 50 בתעודה בספורט בתזונה המורה$#^ משהו ששימח: קיבלתי 90 בהיסטוריה<: משהו שהעציב: כלום. ציטוטידה: האמ לא זכור לי כרגע חח מתנגן בראש / בפלייליסט: snoop dogg - beautiful ft pharell ^^"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הסאונדטראק של אליזבת טאון סגידה

אורלנדו
תפסיקי להיות יפה ולהעלות תמונות שלך לפה, זה מעורר קנאה

למעלה