../images/Emo205.gifהו, יום רביעי../images/Emo9.gif
SO.. הגיע הזמן לחפירה הדו-שבועית שלי(ראשון ורביעי) היום..שעה ראשונה- לא עשינו כלום כי המורה איחרה והגיעה רק שלוש דקות לפני הצלצול אז ישבנו ודיברנו ושמענו מוזיקה ואז חברה לי נוסעת ללונדון אז לי ולאור היו כמה VISIONים על איך היא תפגוש את הארי\טום\דני\דאגי: 1.היא תבוא הבייתה שלהם ואז יהיה כתוב לע הדלת "כאן גרים בכיף דני ודאגי\הארי וטום" ואז היא תפתח והארי וטופ ישבו וישתו תה גי השעה 5 והם ילבשו אך ורק בוקסרים משובצים מהסופר
XDD ואז היא תכנס ותשתה איתם תה ופתאום דני יצא מהמקלחת רק ואני הדגישה
רק מגבת ראש קשורה מסביב ל..כן.. ואז. דאגי יבוא מאיפשהו גם הוא בלבוש מינימליסטי והכל יהיה טוב
2.הם יהיו במלון, ואז היא תהיה באותו מלון והיא תיכנס לחדר שלהם בטעות במקום לשלה ואז היא תראה את דני עם הגב אליה ולא תדע מי זה והיא לא תבין מה הוא עושה במיטה שלה, ואז היא תעיר אותו והוא יסתובב לכיוונה לראות מי העיר אתו ואז הוא יוציא גיטרה ממתחת לשמיכה(בלי שום קשר לדברים כחולים
) וישיר DONT WAKE ME UP BABY ואז הוא יפתח את העיינים ויתאהב בה וימשיך IM IN LOVE, חשוב להדגיש שגם אז הוא ילבש NOTHING BUT בוקסר משובץ מהסופר ואז כל שאר מקפליי צאו כזה מהצד של החדר השני כמו במחזמר ויתחילו לעשות לו קולות רקע וכו' וכו' שעה שניה- ערבית, בעעעעעעעעע. מה עשינו בערבית?אה כן כל מיני שטויות של תרגומים וקקה דומה שעה שלישית+רביעית- מתמטיקה.שעה ראדונה כתבתי מקפליי בענק על המחברת ושטויות כאלה ושעה שניה אופיר שיושבת לידי קשקשה לי משהו על הספר ואז קשקשתי לה ובסוף התחלנו לכתוה על הספר שלי את כל מה שאנחנו אומרות מרוב שעמום, במקום עבודת כיתה במרקרים ועכשיו הכל שם קשקוש מטורף ולא מבינים כלום אז אמרנו שכל שדיעור עד י"ב נעשה כככה לכל הדפים בספר וכשנגמור נמכור אותו לחנות ספרים בבצפר שקונה ומוכרת ספרים משומשדיםXDD למרות דשהיה מפחיג להיתפס..אבל שווה את זה
ואז נגמר והלכתי הביתה,ושכחתי שבגלל שאני גומרת מוקדם אסור לי ללכת הדרך קיצור כי שם זה כל הערסים והפרחות והפריקים המפחידים יושהים בחבורות ומעשנים ותוקעים בך מבט של WTF מה זה היצור הזה
ועשן של 30 סיגריות מגיע לך לתוך הפרצוף בבת אחת ואז הגעתי .וסידרתי קצת את החדר (אני אמורה לסדר אותו אבל אין לי כח אז כל יום אני עושה 5 דקןת) ולא יום פורה במיוחד חרשתי על הקליפים החדשים דמתאית בהיטויוב של מק וראיתי עוד מלא חדשים וכל אתמול והיום הייתי טון זמן בפורום וזהו... ולכל המדינה מסתבר יש כאבי בטן וגם אני נדבקתי=\\אבל זה לא משהו יותר מידי נורא.. בנוגע לשאלה->מכיתה א' לא כולל עד ז' לא כולל לא היו לנו טיולים שנתיים בגלל ה"מצב הבטחוני" ואני לא מצליחה להיזכר במשהו מפדח אז אני רק אספר שלמישהי דאני מכירה אז היא נשארה באוטובוס יום אחד והיה לה שרוואל עם חור וזה הי טיול בצופים וכל השכב"ג היה שם והיא הייתה בח' ונשארה איתם ואז היא התאפקה מלא זמן והלכה להשתין ובדרך ללהשתין יצא לה פיפי וכל השכב"ג, אבל כ-ו-ל-ם שזה שישיסטים-שמיניסטים ראו את הפיפי בורח לה דרך החור של השרוואל וזה לא ממש נעים XD, נוגם בטיול שנתי בכיתה ז' ילד אחד החליק מהשכבה שלי ופתח תראש
=\\ בגלל זה הוא יצא ככה:\סתםXD ובזאת הסתיימה החפירה הדו-שבועית. המשך ביום ראשון