יום רביעי-להיזהר מעגבניות

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאיזה באסה זה להתאהב בידיד הומו, אה?

XDD ד"א יש לך כתב חרטומים XDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDDDDDDDDDDDDD אני יודעת../images/Emo70.gif

אבל לפעמים יוצא לי כתה יפה- כמו בשיעורי היסטוריה למשל- הכתב שלי תמיד נקי ומסודר שם |אמוהב|. בתנ"ך אני מרשה לעצמי לחפף..ובספרות..ובתושב"ע...ובגמרא.. XDD

DoLi it is Me

New member
אתן לומדות גמרא?? אוי חנני למרות שאנחנו משנה

זה לא מנחם במיוחד =\

דנושש XD

New member
אהבתי את השיער,ואת השמלה...../images/Emo39.gif

טוב נו,אהבתי הכל
ממש יפה
ח"ח!

just orr

New member
חחחחחחחחחח

וואי, חברה שלך שהתאהבה בידיד הומו שלה כלכךךךךךך דומה למה שראיתי בסדרה אחת היום XDDDDDD רק שהוא לא היה ידיד שלה. והציורים שלך ממש יפים (:)

NoNo xD

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo1.gifדוברת גרמנית שכמותי, כנסו ותראו XD

אולי הקטע של העגבניות זה מהפיג'מות [?!] כי היה פרק שעודד חלם שרודפות אחריו עגבניות XD בגלל שהוא אכל עגבניה הם רדפו אחריו בחלומות וקראו לו רוצח .. חולה על עודד מהפיגמות D: טוב אז איך עבר עליי היום ?! המצאתי משפט חדש בגרמנית ! טוב נספר מההתחלה .. [: שעתיים ראשונות מדעים היה כרגיל .. אחר כך שעתיים מתמטיקה שיחקתי ארץ עיר עם חברה שלי שיושבת לידי P: מא' עד ת' ביחד כזה היא סתומה כזאת אז היא אמרה כל מיני דברים מפגרים וזה היה חביב DD: היא הייתה אמורה לעשות בסוף היום מועד ב' במתמטיקה ולקראת סוף השיעור היא אמרה לעצמה שהיא תיכשל וזה ואז אני סופרנועה נכנסתי לדמות והתחלתי להגיד לה "תנשמי.. נשימות ארוכות.. ולהירגע" ואז היא התחילה לצחוק אז לקחתי את הפלאפון שלה שמתי תמונה של ביל מטוקיו הוטל ותמונה של טוקיו הוטל [היא אוהבת אותם] ואז אמרתי את אותם דבר רק כאילו ביל אומר את זה [XDD] ואז היא גם צחקה ואז אמרתי לה אז את רוצה שאני אגיד בגרמנית ?!? [היא אוהבת גרמנית ומנסה ללמוד בגלל טוקיו הוטל] אז אמרתי .. : "אוכטין פוכטין צ'אק 100" לא ידעתי להגיד 100 בגרמנית XD וברור שזה לא גרמנית ! אני המצאתי ומאז אני לא מפסיקה לומר את זה [= וה-100 אני אומרת באנגלית וואן האנדראט (; זה אומר כאילו את תקבלי 100 או משהו כזה אין לזה בדיוק הגדרה D: חח פשוט הצחקתי את עצמי חח טוב חפרתי
|טיפש|

דנושש XD

New member
יום רביעי ../images/Emo204.gif *למרות שאף אחת לא תקרא*

אוקיי אז היום התחיל סבבה,התחלתי ב-9 ואז היה שיעור ביולוגיה עם דליה [מוווווווווטציייייה!
] אח"כ בצער רב היה שיעור מתמטיקה [שעתיים!] אבל משום מה המורה הייתה מאוד נחמדה,היא לא הפסיקה לחייך [מוווווזר...] ואז היא רמזה לי [האמנם] שההוכחה שלי במבחן בגיאומטריה [שהיא הייתה אמורה להחזיר היום!!
] הייתה נכונה.. ואז...הרגע שכל הכיתה חיכתה לו [ופחדה ממנו] טה דה!!!!!! מבחן בהסטוריה!! על כל רפובליקת ויימאר,פולין,צרפת,פאשיזם [אחרי מלחה"ע ה-1]
אבל,בניגוד לציפיות שלי הלך סבבה
ואז חזרתי הבייתה [סוף-סוף] ואח"כ דיברתי עם גילי
ואזזזז הלכתי לרופא שיניים שהוא סוף סוף בישר לי שסיימתי עם הטיפול [פיינלי!!!!!!!] והיום גיליתי שמחר כל המורות שאמורות ללמד אותנו מחר-לא באות! אז אני נשארת בבית
וזהו, בקיצור יום סבבה
ולשאלה היומית...אני לא ממש זוכרת את הדבר הכי נוראי,אבל הטיול שנתי בכיתה ח' שישנו במאהל בודאי היה יחסית רע,התקלחנו במים קפואים..באמצע המדבר :| ואח"כ כמובן ה-דיסקו עם המורות ,,החלק הכי נוראי היה לשמוע אותן שרות קריוקי
אני בטוחה שהיה עוד דברים נוראיים אבל הזיכרון שלי בוגד בי היום
*מי שקראה מלכה
*

גילולית

New member
../images/Emo205.gifתודה על המחמאה..

באמת..לא צריך...טוב אם את מתעקשת
איך לעזאזל אף מורה לא מגיעה לך מחר
XDDDDDD הקנאה, הקנאה... מזל"ט על הרופ"ש
סופסוף כשדבבי את הפה של דאגי לא יהיה לו גשר XDDDDזוכרת

דנושש XD

New member
חחחחחחח איך אפשר לשכוח?!

דאגי עם גשר
פעם הבאה שאני אדובב אותו יהיה לו אחלה שיניים חח XD

Maddie

New member
McWednsday../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

כמו תמיד היה לי יום נחמד וקצר
אבל... המורה לאנגלית ילדה
ברוך ה'! הגיע הזמן! זה הרגיש כאילו הדבר הזה נמשך כבר שנים!!! אז היה לנו מורה אחרת. אגב, הטיול אתמול היה נורא נחמד, נכנסו לגנים הבאהיים [או איך שלא רושמים את זה] בקיצור, המורה השנייה היא הרבה יותר נחמדה, ופחות צעקנית. אני ואירית עשינו מלאמלאמלא שטויות כל השעתיים האלה, והיא לא העירה לנו אפילו פעם אחת. אפילו ג'ניה ואייל נפלו מהכיסאות באמצע שיעור ורבו מכות והיא לא שמה לב
מיכל התחילה לעשות לי חיקויים מיצפאן אתמול של יהלי ודניאל
*מיכל מחקה אותם*:"מתי אתה מפסיק להיות ערבי?" אני:"מי זה היה בכלל?" מיכל:"אחמד טיבי" אני:"אה...מי זה אחמד טיבי?" מיכל:"איזה ערבי אחד"
וכל היום איציק אומר לנו "אתן צ'קלפניות! מצ'קלפות על כולן!" ואיתמר צורח
אני חייבת להקליט לכן את זה מתישהו! ועושה לנו פאפי-פייס [גם את זה!] ושר לנו ספיידר פיג
אחרי זה היה לי תנ"כ קיבלתי 70!!! וווהווווו ^^ אוקיי זה לא מעולה, אבל זה משהו
אחרי זה היה אמור להיות אזרחות, אבל היה היסטוריה O.O ומיכל חשבה שנדרסתי ע"י מכונית
ואז חיכינו לאיתמר בסוף היום, והצ'קלפן לא בא! ואנחנו כל חמש שניות "ראית מה זה? צ'יקלף עלינו הצ'קלפן הסדרתי הזה! מצ'וקלף"
שאלה יומית לא הייתה לי חוויה נוראה עדיין >< אפשר להגיד ששנה שעברה לא היה לי טיול - אז כנראה שזה
ללמוד במקום לצאת לטיול
אבל בראשון אני יוצאת לטיול! ובכיתה ז' היינו אמורים לצאת לנהריה, אבל התחילה המלחמה אז נסענו לירושלים, וישנו בבית מלון
השתלטנו על הבריכה
ואז התחלנו בחדרים אחד של השני. אחד הילדים נתקע חמישים שנה בשירותים
והשני זרק קבנוסים!!!
כן! הם הביאו קבנוסים לטיול!
והם שיחקו כדורגל וכמעט שברו חצי חדר
היה מצחיק

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאעאעא כולן יולדות!! המורה שלי

לאדרכילות ילדה!! ולכן מחר יש לי אפשרות להבריז בבוקר לקריון!! XDDDDD וכל היום איציק אומר לנו "אתן צ'קלפניות! מצ'קלפות על כולן!" => מושפעים מגור ואוח
צ'קלפן סדרתי

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאהא מעצבת ובונה בתים וכאלה../images/Emo3.gif

הפרוקיט שלי הוא בית קפה-מסעדה וקומה שניה דירה
יצא מהמם זה עדיין בתהליכים חח

דנושש XD

New member
דייי! זה כ"כ מגניב!

אני רוצה להיות אדריכלית בעתיד!!
איזה בצפר את?
כ"כ מגניב לך!! |מקנאה|

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאורט ביאליק../images/Emo3.gif

זה בערך כיף XDD זה קשה ומעצבן! אני מבריזה ממלא שיעורים XDDD כי לומדים על בניה ועל חומרים וזה וזה ממש משעמם XDDD אני רוצה אם כבר אז להיות מעצבת פנים חהחה זה קרוב לאדרכילות חחח אז זאת המגמה אז מה לעשות, זה מגניב כן..

דנושש XD

New member
חח כן,לעיצוב פנים התכוונתי ../images/Emo9.gif

תמיד אהבתי "לעצב" חדרים...
אתם לומדים שירטוטים והכל? חח, וואי ..אני מקנאה בך

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifשירטטתי את הבית קפה

כאילו איך הוא יראה מבפנים וזה והרוב זה במחשב.. נראה איך זה יראה בסוף חהחה

למעלה