יום רביעי-להיזהר מעגבניות

Maddie

New member
התיאורים../images/Emo6.gif בוקסר../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאה אה אה וגם היה כיף לדבר עם סיווני

החמודה באמצע השיעור ובגללה נגמר לי הטוקמן XDDDDDDD אבל היה כיףף וכל שניה צחקתי והמורה לא הבינה חחחח

Little McMickey

New member
|קםס|ומחר אני הולכת לקריון בבוקר כי התבטלו

לי שעתיים מגמה חהחהחהח אז מהבוקר אני וחברה הולכות
ואמור להיות מבחן אבל לא, אנחנו לא עושות

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמיקמיקקק../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifגמלי לי היה מאוד נחמד

ששיעשעת אותי בפיזיקה!
איכס פיזיקה.
~מדברת איתך במסן על..... מלפפונים~ XDDDDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח שבוע ברוך ציוריםXDDD../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

LMAO איזה מטומטם היה לי היום. [שוב]. שעתיים ראשונות היה לי משהו שאני אל זוכרת כרגע מה הוא. ואז חברה שלי סיפרה לי שהיא התאהבהאתמול בידיד ההומו שלה. יותר מאוחר יה לי דבל תנ"ך ושלושה שיעורים של תושב"ע. יום מתיש!! XDDDDD האממ...התחלתי ת'גרסה של הספר[
] ברוך אלוהים.. ומחר יש לי מבחן בתושב"ע ואין לי כוח ללמוד חעע. XDD טוב הציור הזה כאן: * *** ****** *********************** ************************** *********************** ****** *** * [חץ יפה ,אה?] XCDD בקיצור הציור הזה משיעור תנ"ך. XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifוהציור מהיוםXDD הוא די עמוק../images/Emo9.gifLMAO

מי שלא מבינה זה ילד[אימו-נו, טוב?XD]...שישוב על הברכיים- מחזיק בשיער שלו בכאב ובוכה\צורח\צועק. הלב שלו יוצא מן המקום ובגלל זה הוא יושב שתות דם. כי ככה מרגישים כשקורה לך משהו..במקום..של..הלב.
ואני לא מדברת על ניתוח, [אל תהיו שטחיות], הכוונה היא לאהבה- כאב...ווטאבר
איך

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאמאא חחחחחח אבל ממש יפה

אני רוצה כבר לחוות כאב שכזה.. כי עם כל כאב כזה , יש גם אהבה לפני.. XDD אבל עדיף בלי הכאב ושתהיה אהבה חחחח

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח..גמני רוצה../images/Emo70.gifXDD

אבל שזה לא יהיה כואב מידי.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifג-א-ש-../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

מ-ד-ה-י-ם-נקודה--->.

m o r 1 0 2

New member
אמא'לה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ,זה פשוט מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

פשוט וואו
אין לי מילים,בוט באמת!!! זה כ"כ יפה
זה מבטא רגשות כ"כ עזים...אני מאוד היתרשמתי ואהבתי

למעלה