מקוויקנד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifטוב אז לא דומה, מזכירה אותה ברמות

לא יודעת מה לגבי החיוך אבל שתדעי לא כולם יוצאים בכל תמונה מדהימים גם אם האנשים הפוטוגנים ביותר. בכלל ב-what hurts the most הרגשתי שאני רואה אותך! XDD חחח בלי הגזמה.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif איזה הקלה לדעת שאני לא היחידה ^^"

(שחושבת ככה)

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifדי נו ראיתי את הקליפ חח ואמ אמ

לא יודעת לא ראיתי את עצמי ממש שם XDD אולי רק בזוויות מסויימות אבל סתם ככה ממש לא חחחח יעני ברגיל XD שיר יפה ד"א חחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שו? >< אני לא רואה דמיון.

אבל אני כן רואה אף מכוער כמו שלי ><" היא חמודה, וזה הכל. היא מוכרת לי מאיזשהו מקום אני רק לא זוכרת מאיפה

lovemcfly2

New member
חח... תגידי תודה! כולם חושבים שאני בכיתה ג'..

ואני בכיתה ט'... (בין הגדולות בשכבה - לא בגובה בגיל...)

ואיי הוורוד בשער שלך ממש

יפה
וגמאת :] אבל איך הצבע הוורוד תפס אם השער שלך כהה? צריך לחמצן קודם או משו כזה לא? אפשר לעשות את זה לבד בבית? אני ממש רוצה לעשות, אבל השער שלי כהה :| :]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אממ כן צריך לחמצן קודם, גם אם יש לך שיער בהיר זה רצוי. קניתי בהתחלה מן קופסא קטנה של צבע בחנות בדיזינגוף סנטר [ת"א] שעלתה לי 65₪ (גניבה
). ואת האחרון קניתי שפורפרת שעלתה לירק 42₪ מנחלת בנימין ומספיקה לי ל-3 פעמים כי לא עשיתי חלקים גדולים מהשיער. אני די התפלאתי שיצא כזה כהה גם, בהתחלה כולם חשבו שזה בכלל סגול(!) מרוב שזה היה כהה. אבל בגלל שזה על בסיס מים עם הזמן זה דוהה מהשמש או יורד במקלחת כשחופפים (עכשיו חפפתי וממש המים היו ורודים). אניווי, בהתחלה היה לי נורא קשה להשיג את הצבע כי אנשים לא צובעים בדר"כ את שיערם לורוד אם זה לא בפורים אבל אני מאינה שתוכלי לעשות במספרה (פס אחד עולה בסביבות ה-15₪) או לנסות לחפש בכל מיני חנויות של מוצרי שיער וכאלה. לדעתי הכי טוב לעשוטת בבית ככה את עושה בדיוק איך שאת רוצה וכמה פעמים שאת רוצה (עד שנגמר כמובן..
). וואי חפרתי, מקווה שעזרתי :]

ואיי כן../images/Emo70.gif, חשבתי גם אולי

לעשות במקום זה ראסטה ורודה לחברה שלי יש ראסטה אדומה וזה ממש נחמד אז אני מתלבטת
תודה על ההסבר ^^

שלי שלי שלי שלי:]

שיר השבוע של מקפליי: McFLY - I Wanna Hold You שיר השבוע לא של מקפליי: Mandy Moore - Cry להקת השבוע: sum 41 קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=0tQfEgfXZ1Y תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אהבה מלוכלכת משהו שהכעיס אתכם השבוע:אממ שגנבו לי תפלאפון..>< משהו ששימח: אממ לא ניראה לי שיש מוש ששימח אותי השבוע.. משהו שעיצב: הרבה דברים עיצבו.. תמונת השבוע:

lovemcfly2

New member
../images/Emo7.gifמקוויקנד שלי... - שבוע מבאס!

שיר השבוע של מקפליי: ill be ok שיר השבוע לא של מקפליי:all around me -flyleaf להקת השבוע:flyleaf אלבום השבוע:אין.. קליפ השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:דה ז'ה וו משהו שהכעיס אתכם השבוע:המורה למתמטיקה
משהו ששימח:שיחות מעודדות עם מיקי ורייבן (תודה על העידוד נשמות...) משהו שעיצב:שלוש יחידות!!! זה שלוש יחידווותתת!!! - לאאאא!!!! ציטוט השבוע:אין... מתנגן בראש / בפלייליסט:שירים דכאוניים... תמונת השבוע:אין... |הולכתלהתאבדולרצוחבדראתהמורהלמתמטיקה|

למעלה