מקוויקנד

oFka7

New member
מקוויקנד משעמם לא כדאי להכנס!../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: ~ אין
שיר השבוע לא של מקפליי: ~ chris brown-with you להקת השבוע: ~ מקפליי D:: אלבום השבוע: ~
קליפ השבוע: ~ הצחוק של דני ביוטיוב
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ~ נשואים פלוס וחברים משהו שהכעיס אתכם השבוע: ~ שלא יכולתי לצאת לטיול שנתי
משהו ששימח: ~ לא זכור לי משהו שמח בשבוע הזה משהו שעיצב: ~ לא יכולתי לצאת לטיול שנתי
ואמרו שזה היה הטיול הכי טוב העולם ~ממררת מבכי~ ציטוט השבוע: ~ *הביאו לעבודה שלי מכונה חדשה* אמא:"זה נראה כמו ויברטור" :SSSS מתנגן בראש / בפלייליסט: ~ step up[לא ידוע המבצע חחח] תמונת השבוע: ~ כאילו דההההה
מפגרים קטניםםם

N e r d y

New member
../images/Emo79.gif----אין כותרת----../images/Emo79.gif

שיר השבוע של מקפליי :
Born to run Too close for comfort
שיר השבוע לא של מקפליי:
Damn Regret- RJA!!@!!@@!@#!!!211
להקת השבוע:
RJA SOD OASIS BLG
אלבום השבוע:
של BLG
קליפ השבוע:
נה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לא ראיתי הישרדות ;(
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הקבוצות המחורבנות למסע ישראלי! ההורים שלי חברה שלי מאמנים שלי מורים שלי כולם חארות><
משהו ששימח:
באה מאמנת מאנגליה, והיא כזאת חמודה:]
משהו שעיצב:
המסע ישראלי הזה, כל כך מעצבן
ציטוט השבוע:
יבש אתמול היינו במקסברנר והתחלנו לחשוב על שמות מצחיקים שאפשר להגיד למוכרת בארומה , ואז שהיא תקרא תשם זה יהיה מצחיק. אז ידיד שלי (המושפל) הציע "אפשר להגיד לה אל והים אבל להגיד לה שתכתוב את זה מחובר!" -כולנו צוחקים מכמה שהוא דפוק- "נו ואז היא תגיד אלוהים!" בשיעור מתמטיקה חברה שלי שואלתאת ידיד שלי שישב לידי "רון מה זאת אומרת מספר אחד ו-10??" -היה כתוב במספר האחד עשר (כאילו 11)- אנחנו כזה "הא?" והיא "מספר 1 ו-10 מה זאת אומרת???" ואז היא מבינה "אה! 11 חחחחחחחח" סתומה>< אבא שלי ניסה לספר בדיחה פעם ולא הלך לו, אז אמרתי לו "אבא נפל לך המצחיק" אז אתמול הוא סיפר פול בדיחות לא מצחיקות וירדתי עליו שזה לא מצחיק אז הוא: "שחכתי את המצחיק בחוץ" "הוא נפל לי בחצר" "חהחהחה איפה המצחיק שלי?" במין קול של בדיחת קרש כזאת, ס'זקן>< מרגלית המורה לתולדות "למה המזגן לא דלוק מי כיבה אותו??" (בפרץ התרגשות כי היא בדיוק היתה באמצע הרצאה מרתקת, NOT) אנחנו "לא אנחנו" היא" לא לא למה הוא כבוי??" "אני קופאת אני קופאת" ממלמלת לעצמה "חחח אני קופאת אני קופה! חחח" סתומה. היתה אישה בחדשות בת 120 ואז שאלו אותה "תגידי מה סוד ההצלחה שלך?" והיא " הרבההרבה חובזה! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי משום מה XD חחחחח נוסטלגיות מהבלוג של שייני, ציטוטים מובחרים: וראיתי אותו (תפנית לא צפוייה בעלילה בעוד 3... 2... 1...) מת. (עלינו לעצור פה כדי להעריך את סגנון הכתיבה הכמו-פרוזאי של הכותבת. שימו לב שאת המילה "מת", שאמורה להעביר רעד בקורא היא שמה בשורה נפרדת, עם נקודה אחריה, כאילו כדי לייצג את הסוף שבמוות. מפעים) אולי זה רק אני, אבל אם הוא יודע שהוא גוסס מאיידס הוא יכל לפחות להשתמש בקונדום. מצד שני זה היה דורש ממנו לחשבן, ככה שזו לא אופציה. אז אחד מהם נתן לי סטירה כמו שבחיים שלי לא קיבלתי (למרות שבחיים לא קיבלתי) אז אמרתי לו "בסדר זה כבר יעבור לי איך שהו" (חייבים להודות שהיא לוקחת את כל עניין האונס בשלוות נפש יחסית) "ובכן, הכרנו כשסבא עשה עלי כיפה אדומה בכפייה (אם אתם יודעים מה זה) עם שלושה חברים שלו! אבל זה בסדר, סלחתי לו כי זה הכל אשמת הסמים בגלל הבנג שהוא עישן (אם אתם יודעים מה זה)" טוב נראה לי צריך לקרוא את כל הפוסט די להבין ><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הדיסק של בויז לייק גירלז ועכשיו מדינה לייק כי אור שולחת לי
תמונת השבוע:
מחר מסע ישראלי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחובזהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

איזה קורע אבא שלך
והמורה שלך
רק שתדעי לך שאת עדיין קקי

LindZiv Cohan

New member
../images/Emo45.gifמחר מסע ישראלי../images/Emo12.gif../images/Emo119.gif

לא נורא אם הקבוצה שלך לא הכי טובה, לפחות יש לך את החברות שאיתך בקבוצה [הקטנה יעני], במסלולים תהיי איתן ובלילה עם כולם
בכלל, באוהלים הגדולים ובאכסניות יהיה ממש כיף! אל תתבאסי

sweet shir

New member
אני אתגעגע המוןהמון! :(

אנלא כזה אוהבת את Damn Regret חחחחחחחחח P: הציטוטים משעשעיםXDD והבלוג של שייני קורעעעעעעעעעעעעעעע XDDDDDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifהתגעגתי!../images/Emo7.gif

מלא זמן לא הייתי פה
שיר השבוע של מקפליי:
טיטאניק-בגרסה של דאגי[
]
שיר השבוע לא של מקפליי:
שיר של גרין דיי שלא זוכרת איך קוראים לוXD
להקת השבוע:
מקפליי
גרין דאי
סימפל
אלבום השבוע:
איט' אבואט טיימ-האחים ג'ונס
קליפ השבוע:
-
אמריקן איידול[
]-דני ממש עיצבן אותי אתמול! הדוגמניות
קייל XY
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה שלי!
משהו ששימח:
התעודה שלי
השלמתי עם חברה שלי
משהו שעיצב:
-
ציטוט השבוע:
המורה לכימיה: יש אטום פחמן, אטום מימן ו.. ילד מהכיתה: אטום חרמן XDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המחשב שלי! שחושב שהוא מכונת כביסה!-ועושה גם רעשים כאלה><
תמונת השבוע:
אעעע

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifיש למחשב שלך פיצול אישיות, כמו כולם

האהא
כולם שומעים ג'ונס
אני מדבקת

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאני באמת מתחילה לחשוב ש..

הוא חושב שהוא מכונת כביסה!
אהא..
את באמת מדבקת..XD

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif|סשוי|קחי אוותו לפסיכולחשמליסט, אולי הוא

יעזור לך

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאת יכולה להעלות../images/Emo26.gif

את השיר של טיטאניק בגרסת דאגי
תודה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif השיר של טיטניק זה לא דאגי שר

היו הרבה דיונים על זה כבר וזה הוחלט. הגרסה שאת בטח הורדת זה של הלהקה New Found Glory ואולי בהתחלה זה נשמע כמו דאגי אבל עכשיו אם תשמעי את זה שוב, תשימי לב שיש לזמר מבטא אמריקאי וזה לא בדיוק הכל של דאג.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאוקיי יש מצב..

נמממ, ולא נראה לי שהייתי בפורום שדיברתן על זה
בכל מקרה תודה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלדאגי אין ת'גירסה של טיטאניק

זה לא הוא שר וכבר אמרנו פה כמה פעמים זה הזמר של NFG שרים זה באמת נראה לכם המוזיקה של מקפליי? XDDD זה לא דאגי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"Sometimes you've got to squeeze,

Sometimes you've got to say please Sometime you got to say hey, I’m gonna f*ck you softly, I’m gonna scr*w you gently, I’m gonna h*mp you sweetly, I’m gonna b*ll you discreetly...". XDDDDDDD
שיר השבוע של מקפליי:
TWYMMF. DWMU. Ignorance. TCFC. BW. Lonely. LJ. ML.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Anastacia - Pretty little dum dum. ><" Anastacia - Cowboys & kisses. Aqua - Happy boys & girls. XDDDD Aqua - My oh my. Aqua - Good morning sunshine.
Aqua - Roses Are red. אני כזאת כאפה זה לא ייאמן Aqua - Cartoon Heroes. ~כאפה~ Aqua - Bumble bees. Biffy Clyro - Saturday Superhouse (Acoustic). Biffy Clyro - 57. Biffy Clyro - Living Is a Problem Because Everything Dies. Biffy Clyro - The conversation is... Biffy Clyro - Who's Got a Match? Cobra Starship - The city is at war. Daniel Bedingfield - If You're Not the One. Foo Fighters - Doll.
Kanye West - Hey mama. Michael Jackson - Dirty Diana.
Michael Jackson - Man in the mirror. Natasha Bedingfield Feat. Sean Kingston - Love like these. Nirvana - Lithium. המילים של זה.. חח
OutKast - Roses. Panic! at the disco - Nine in the afternoon. ~התמכרות~ Sum 41 - Heart Attack. Tenacious D - Kickapoo.
Tenasious D - POD.
Tenasious D - Classico. Tenasious D - Dude (I totally miss you).
Tenasious D - F*ck her gently. מופע הארנבות של ד"ר קספר - השיר שלי. שששש היהודים - אין לך מקום. והרבה The used שכבר אין לי כוח לכתוב.
להקת השבוע:
אקווה. XDDDDDDDD טנשיוס די לייק דה!
ביפי קלירו. ד'ה יוזד.
אלבום השבוע:
Tenasious D - The pick of destiny. Biffy Clyro - Puzzle. ופרס
כאפת השבוע מגיע לי על שמיעת האלבום: Aqua - Aquriam.
קליפ השבוע:
Panic! at the disco - Nine in the afternnon שסופסוף הגיע ל-MTV2
: http://www.youtube.com/watch?v=B6gl_Zj5Vjw
Natasha Bedingfield Feat. Sean Kingston - Love like these: http://uk.youtube.com/watch?v=-t6iNXgvRXU
היהודים - אין לך מקום: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1701238
The Calling - Adrienne: http://uk.youtube.com/watch?v=GhFJF2Wz2RQ
טוב שזה לא הילד הכי חמוד בעולםם חח, הוא מלמד איך מכינים עוגה XDDD, מצחיק [ויש שם עוד כמה סרטונים שלו שאתן יכולות לראות]: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2040080
: אמריקן איידול 7. קולטוןןן
הטופ מודל הבאה 7. גיא פינס. אבודים 4. קייל XY 2. השנים הטובות. Homewrecker. גראמי 2008.
: הולך בדרכי. השתולים.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
- ילד קקי מהביוטופ שלא רוצה לשלוח לנו את העבודה שלו וצריך להגיש אותה שבוע הבא ואין לנו כלוםם. - המחנכת שלי.
משהו ששימח:
- כמעט סיימתי את הפרוג'קט באנגלית
- הטיול שנתי שלנו יהיה בסוף לאילת :]]]
משהו שהעציב:
- אמא טסה לסופ"ש בטורקיה ואני מתגעגעת כמו כאפה. - הטיול שנתי יהיה רק באפריל ועוד בחופשת פסח
ציטוט השבוע:
לא מבדרים במיוחד, אבל זה מה יש
$בשיעור הסטוריה$ המורה: בעלי שואל למה אני קונה את כל הבגדים שלי ואני עונה לו שאם אני קונה סימן שאני צריכה אני: ואם זה מותרות? המורה: הכל בעיני המתבונן המורה: אם הייתי יכולה הייתי באה עם קרוקס לבצפר, הן מכוערות, נוחות, אווריריות ומכוערות. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ $שיעור ביו', חילקתי דפים$ אני: חילקתי את הדפים בחינניות יתרה, נכון? חברה: כן, כי את... חיננית. $שיעור ביו'$ המורה לתלמיד: טוב שעברת מקום, אולי משהו טוב יצא ממך הוא: המורה אני טוב בהרבה דברים אני: TMI ~~~~~~~~~~~~~~ $ירדנו על החברה הדוסית הנמוכה שלי [אנחנו חרא של חברים, כן$ היא [מנסה להגן על עצמה]: דברים טובים באריזות קטנות אני [מושפעת מדאג]: אנשים קטנים יכולים לעשות דברים גדולים. ידיד: לאנשים קטנים יש סטיות גדולות. אני: היא דוסית.
. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ $שיעור מת'$ תלמידה [מתלוננת על עוד איזה משהו שצריך לשלם ולצורך העניין - אמא שלה מורה ללשון בבצפר]: עשקו אותי כבר עם כל התשלומים לבצפר! ....... המורה כותבת נוסחה על הלוח...... היא: המורה, את יכולה לכתוב את זה באופן מילולי? אני: רואים שאמא שלך מורה ללשון. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ $שתי דוסיות בכיתה שלי רבות על זהש אחת מהן לא רוצה לקבל את הכסף שלה בחזרה, כי זה היה מצווה ><"$ מישהו: דוס פייט! .... הוא: נו, לפי התורה צריך לכבד את רעייך, קחי כבר ת'כסף! ~~~~~~~~~~~~~~ $מדברים על תחפושות לפורים$ אני על ידידה: לא משנה למה היא תתחפש זה בסופו של דבר יצא שמוטי/זנותי. ידיד: ולמה את מתחפשת? אני: שרמוטה. ~~~~~~~~~~~~~~~~ $שיעור ביו', עושים מאמר$ אני: למה אתה יודע מה זה פסמון (=עכבר שדה ><")? הוא: כן ואני גם מכיר מישהי שצבעה את השיער שלה לסגול וחושבת שזה יפה! אני [בצורה פאקצית משהו]: זה ורוד-פוקסיה! ~~~~~~~~~~~~~~~~ הו, בשיעור ערבית שעה צעקתי למורה והיא לא הקשיבה לי כי היא העדיפה לדבר עם הבנות המכוערות במגמה על תחפושת לפורים אז פתחתי עליה ><" והיא ענתה ברגיל ואחרי זה לחשתי כזה לחברה שלי בהקשר למשהו שהיא ענתה לי: "היא יכולה לקפוץ לי". ואז היא עושה לי: "אלכס שמעתי את זה". ואני כולי בלחץ. 5 דק' אחרי זה היא כבר כולה ברגיל. טיפשה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Tenacious D - Wonderboy.
תמונת השבוע:
יש כמה, הראשונה: כי אני חשה וצומית
השיער בהשראתה של איימי ווינהאוס XDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifוואו ככה את נראית../images/Emo35.gif

לא דמיינתי אותך ככה
דמיינתי אותך בלונדינית XD את ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה
היית במפגש האחרון

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בלונדינית? ../images/Emo6.gif הלוואי..

אממ לא, הייתי המפגש שלפני האחרון וגם בו לא נשארתי הרבה זמן. תודה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה ||

כן, קצת מפחיד חח אבל אהבתי איך שהן לבושות. קוראים לזה סטייל גאנגורו אם מעניין אתכן ><"

למעלה