מירי בלילה הלבן

Rony 05

New member
ואוו איזו תפאורה יפה! ממש אהבתי

הלוואי שישאירו אותה

../images/Emo6.gifמירי חשפה בעיני כולם שאני מנוולת../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo8.gif

היתה הופעה מדהימה הגעתי מוקדם (בלחץ של מישהי ספציפית
)אז יצא לי לשמוע קצת מההופעה הראשונה (הגעתי בדיוק ל"אל תלך מכאן") בין ריצות למסך הגדול שהיה של המשחק ברחב כל פעם שנשמעו צעקות. שמחתי לגלות שמיקי מנגן גם היום. למרות שבהתחלה חשבנו שהמקום יהיה ריק, המקום היה הומה אדם, ואפילו מירי זיהתה מכרה במהלך ההופעה שישב די רחוק. התפאורה היתה מדהימה- היו נורות קטנות. פינטו קרע אותי מצחוק במהלך ההופעה עם הפרצופים. הפעם את הסיפור על צדי צרפתי היא עשתה על יניב דדון והוא לא הניד עפעף בעת המעשה. השמלה של מירי הייתה השמלה הסגולה אך עם כתפיות...אני אהבתי. בנוגע לכותרת- מירי חשפה בעיני כולם שמיקי וסלעית מתחתנים אורי בתגובה"" הלך עליך מיקי, זה מתועד, מצולם" מיקי הגיב בתגובה שאין לסלעית טבעת עדיין אז מירי השיבה שזה לא נחשב כי גם לה אין טבעת (לא נוח לה לעשות את התנועות בידיים) אני אמרתי (כנראה צעקתי) זה נחשב,זה נחשב (אני צריכה לזכור שלפעמים גם שומעים מה שאני אומרת
) והתגובה של מירי רשומה למעלה אבל אחרי ההופעה יישרנו את ההדורים
היה גם קטע שאורי צחק ואמר לצלם לא לצלם(בצחוק) כי מירי אמרה עליו משהו (ורד את בטוח זוכרת, אני כרגע על 3 שעות שינה, פלא שאני יודעת את שמי
) גם סלעית נראתה מדהים עם השמלה (ופרגון ממני אליה ספציפית זה קשה מנשוא) והתוספות שלה עם הסקסופון וחליל צד היו מדהימות. מאיה בלזיצמן מדהימה וגם מוסיפה המון. הופעה כזו טובה אני בספק אם תהיה, כל ההופעות של מירי טובות, אבל זו הייתה מיוחדת תמונות יותר מאוחר שאשוב לביתי

veredmp

New member
אכן זוכרת (למרות שמודה שלקח לי קצת זמן להזכר)

אחרי ששרה את "על הגשר הישן" היא היתה במצב רוח עצוב כזה (מאוד נכנסה לשיר) היא אמרה שהיא צריכה לצאת מזה אז רצתה לספר סיפור (הסיפור על פריז), ואורי אמר לה שלא כדאי, כי גם השיר הבא עצוב ("אל תלך מכאן") אז למה לצאת מהדכאון רק כדי לחזור אליו (לא זוכרת את הציטוט שלו, אבל אלו היו הלך הדברים) אז היא אמרה לו "אז לוותר על הסיפור?" בהתפלאות כזו, אז הוא אמר לה "לא" (או משהו בסגנון), וכמובן שהתגובה המתבקשת שלה היתה "אז תשתוק!" הוא פנה למצלמה שהיתה בדיוק מאחוריו ושם כזה את היד על העדשה ואמר לצלם שלא יצלם את זה
אני חייבת לצאת. סיפורים נוספים אחה"צ

למעלה