מירי בלילה הלבן

ה 22

New member
ואוו, איזה תמונות../images/Emo70.gif פשוט אישה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

מהממת מהממת.

pRimaVeriTaVIV

New member
שמח שנהניתם! ../images/Emo9.gif

נשמע ממש מיוחד
חבל שלא באתי אבל אולי בפעם הבאה, מקווה
וואו והתפאורה! הכל נראה ממש יפה! אני מת לראות בלייב
לכולם על התמונות!

וואו זאת הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בה../images/Emo42.gif

אין לי מילים לתאר כמה נהניתי!! הייתי בשתי ההופעות! ועל זה אני חייבת תודה ענקית לענבל המתוקה!! באתי להופעה עם בר חברה שלי והגענו פחות או יותר 10 דקות אחרי פתיחת הדלתות אז המקום די התמלא וישבנו יחסית מאחור, אבל אמרנו לא נורא ומאוד נהנינו! הסיפור על צרפת היה חדש לי ואני התפוצצתי מצחוק. הופתעתי שהיא שרה את "אל תלך מכאן" והיא עשתה אותו כל כך מרגש שכמעט בכיתי! וגם כל כך התחברתי אליו בזמן האחרון ושמעתי אותו מלאא בחודש האחרון אז זה בכלל ריגש אותי! שיר תקווה גם היה ממש מרגש, איתו היא סיימה את ההופעה הראשונה, וגם צילמתי תמונה מהממת! זו שמצורפת... ואז נגמרה ההופעה אז יצאנו ונכנסנו שוב
ובהופעה הזו ישבנו ממש על הבמה חחח היינו ממש קרובים! והיה מדהים! בעינייי הרבה יותר כיף מהראשונה, הייתה אווירה יותר משוחררת וחמה וכיפית כזאת! כשהיא סיפרה שהיא לא התקבלה ללהקה צבאית היא הדגימה את האודישן עם הכוריאוגרפיה שהיא עשתה ואני נשפכתי מצחוק! "על הגשר הישן" היה הרבה יותר מרגש ועמדתי לבכות בסוף השיר! ו"אל תלך מכאן" גם היה ממש ממש מרגש!! התוספת של סלעית ומאיה הייתה מעולה! בעיניי זה מעצים הרבה יותר את ההופעה והופך אות למדהימה הרבה יותר!!! ואני חייבת לציין שהעיבודים של אורי מדהימים אחד אחד וכל הכבוד לו!! בהופעה הזו היא סיימה ב"לשם" שהיה בעיניי מאוד מרגש כי כל הקהל שר איתה וזה היה מקסים!! אחרי ההופעה פגשנו את מירי!! והיא אמרה לי מזל טוב בלי שהזכרתי לה שיש לי יומולדת!! והיא גם זכרה שחברה שלי קנתה לי את הכרטיס להופעה של עפר שהייתה ביום שישי שזה בכלל הפתיעה אותי והקסים אותי שהיא זוכרת את זה! וקיבלתי חיבוק חם ואוהב ונשיקה! זו הייתה הפעם הראשונה שבר חברה שלי פגשה את מירי והיא מאוד התרגשה כי גם היא ממש אוהבת אותה, ומי ששמע מה שבר אמרה למירי או ראה איך מירי מגיבה יכול היה לראות שמירי גם מאוד התרגשה! וזהו, נהניתי, היה מדהים מדהים מדהים, את זה לא אשכח לעולם!!! תמונות בהמשך... אני צריכה לראות מה יצא.. ורד, עדי וירון! היה לי ממש כיף ומצחיק אתכם!

איריס מ

New member
שמחה בשבילכם שנהנתם ../images/Emo13.gif

נשמע שהיה מדהים, תודה על התמונות המדהימות ועל החוויות

veredmp

New member
טישו, לא נייר טואלט ../images/Emo3.gif

תודה על התמונות, מהממות כתמיד

למעלה