סיכום שבוע:

just adiki

New member
../images/Emo29.gifסיכום שבוע:../images/Emo42.gif

שבוע קצת, איך נאמר?
יבש, עבר על הפורום
. החזרה ללימודים בהחלט קצרה מזמננו הפנוי השבוע
. אבל אל תדאגו שבוע הבא נחזור לעניניים
. ובנתיים נסכם
...
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
היום הלחוץ ביותר השבוע
?
היום הכיפי ביותר השבוע
:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
מעדיפים את הימים הקרירים
או החמימים
?
מאכל השבוע:
בילוי השבוע
:
ציטוט השבוע:
התחדשות השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
סתם משהו שבא לכם להוסיף
:
שמעתם שג'ניפר מגיע יום שני לישראל?? סתם סתם.
. שיהיה לכם שבוע נפלא
ושבת שלום
.

CarmitF

New member
עונה

סרט השבוע: עדיין לא יצא לי לראות סרט תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי. כבר בקושי נשארו סדרות לראות
קליפ/סרטון השבוע: טריילר לסטפ אפ 2- http://youtube.com/watch?v=I9SjfP1509Q שיר השבוע: Stronger היום הלחוץ ביותר השבוע? רביעי היום הכיפי ביותר השבוע: ראשון
דבר טוב שקרה השבוע:נהיה מצחיק בבצפר דבר פחות טוב שקרה השבוע: פספסתי פרקים של סדרות
מעדיפים את הימים הקרירים או החמימים? קרירים
מאכל השבוע: פיצה בילוי השבוע: לקנות פיצה באמצע היום ולחזור לבצפר
ציטוט השבוע: "אמאלה חשבתי שהוא הולך לעלות עלי!!" חברה שלי על אוטובוס שעבר לידינו התחדשות השבוע: קפוצ'ון עם רוכסן עד הכיס ויש לי מטבע של 2 שקלים
ציפיות לשבוע הבא: שידורים חוזרים של החיים בלופ!! תמונת השבוע: סתם משהו שבא לכם להוסיף: ב-14.2.2008 יוצא סטפ אפ 2!!! שמעתם שג'ניפר מגיע יום שני לישראל?? סתם סתם.. כן בטח.

linoy7

New member
מטבע של 2 שקלים../images/Emo99.gif ראיתי אותו השבוע!../images/Emo41.gif

איזה חמווווווווווד
אה, סטפ אפ 2 יוצא ביומולדת של חברה שלי

MoRaN SaShA

New member
מה כולם מתלהבים מהרוכסן עד הכיס הזה??!חח

עבדתי בהנס (S WEAR) במשך שבועיים... ולא הצלחתי להבין מה אנשים אוהבים בריצ'רץ עד הכיס?!?! או ריצ'רץ לגמרי או בלי בכלל.. אבל חצי חצי?? במילא צריך להוציא את זה מהראש ואי אפשר פשוט לפתוח את זה בצורה נוחה.. אבל מה לערבב?! חחח אני יותר אוהבת את החולצות של הנס והמכנסיים.. את רוב הקפוצונים אני לא מבינה חחח.. סתם סווטשרט..אם כבר את הרוכסן הרגיל.. אז סבבה. ואת הברבדוס.. הארוך הזה.

MoRaN SaShA

New member
זה משהו ממש דפוק חחח זה כאילו סווטשרט רגיל

עם רוכסן כאאאאאילוווו שלם.. אבל פתאום הוא נעצר ויש כיס חחחחח ככה שבמילא את לא יכולה להוריד אותו בפשטות - כלומר לפתוח את הרוכסן. צריך להוריד אותו מהראש כזה...שזה לא נוח חחח סווטשרש דפוק.. בחיי חחחחחח

linoy7

New member
אה../images/Emo6.gif אני מכירה.. כן, באמת מעצבן../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
עונה../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: יצאת גבר תוכנית השבוע: חברים קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: When You Tell Me That You Love Me היום הלחוץ ביותר השבוע? שלישי ורביעי
היום הכיפי ביותר השבוע: שני
דבר טוב שקרה השבוע: מממ.. אין משו מיוחד.. דבר פחות טוב שקרה השבוע: ימים לחוצים ומעייפים. אבל שורדים איכשהו
מעדיפים את הימים הקרירים או החמימים? קרירים
מאכל השבוע: קוסקוס עם ירקות מבושלים
בילוי השבוע: שני- אצל חברה
ציטוט השבוע: אין.. התחדשות השבוע: 2 חולצות ציפיות לשבוע הבא: שיהיה פחות עומס?
תמונת השבוע:
סתם משהו שבא לכם להוסיף: אההההה.....
שמעתם שג'ניפר מגיע יום שני לישראל?? סתם סתם..- הלוואי

למעלה