קטע מזעזע. [ולינוי יש ספוילר למעלה אל תכנסי].
J just adiki New member 30/12/07 #41 ../images/Emo45.gifקטע מזעזע. [ולינוי יש ספוילר למעלה אל תכנסי].
L linoy7 New member 1/1/08 #49 ../images/Emo7.gifלצערי קראתי בטעות כבר אתמול../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif אוף אבל תודה בכל זאת על האזהרה.. חח
../images/Emo7.gifלצערי קראתי בטעות כבר אתמול../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif אוף אבל תודה בכל זאת על האזהרה.. חח
M MoRaN SaShA New member 30/12/07 #42 גם לה יש סצנה כזו? קראתי שגם לקורטני קוקס.. יש איזה סרט שכתוב שם שהיא משחקת דמות עיוורת (!) שנאנסת... נשמע לי טראומתי מדיי.. ולא ראיתי את זה חח.. נראה לי סצנות מזעזעות לצפות בהן.. סצנות אונס.
גם לה יש סצנה כזו? קראתי שגם לקורטני קוקס.. יש איזה סרט שכתוב שם שהיא משחקת דמות עיוורת (!) שנאנסת... נשמע לי טראומתי מדיי.. ולא ראיתי את זה חח.. נראה לי סצנות מזעזעות לצפות בהן.. סצנות אונס.
M morsp New member 31/12/07 #45 זה מזעזע... לא היה לי מושג שקורה דבר כזה בסרט, אחרת הייתי שוקלת פעמיים אם לראות... מעבר לזה זה סרט נחמד
זה מזעזע... לא היה לי מושג שקורה דבר כזה בסרט, אחרת הייתי שוקלת פעמיים אם לראות... מעבר לזה זה סרט נחמד
C CarmitF New member 31/12/07 #47 טוב אז בפעם הבאה שיהיה אותו אני אראה,אולי הוא באמת יפה כי כשקראתי את התקציר שלו זה נשמע לי מעניין אבל לא ראיתי..
טוב אז בפעם הבאה שיהיה אותו אני אראה,אולי הוא באמת יפה כי כשקראתי את התקציר שלו זה נשמע לי מעניין אבל לא ראיתי..