סיכום שבוע:

linoy7

New member
אה ציפייה לשבוע הבא- סמינריון מהבי"ס../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo112.gif

סרט השבוע:אין תוכנית השבוע:שנות ה70 קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:crank that היום הלחוץ ביותר השבוע?ראשון היום הכיפי ביותר השבוע:שישי דבר טוב שקרה השבוע:בר מצווה לידיד שלי דבר פחות טוב שקרה השבוע:עבודה בהיסטוריה ובאומנות מעדיפים את הימים הקרירים או החמימים?הקפואים והסוערים
מאכל השבוע:אין בילוי השבוע:בר מצווה לידיד שלי מחר ציטוט השבוע:"רגע אנחנו עושים עבודה על הנוצרים לא?הסהר זה של הנוצרים נכון?" התחדשות השבוע:ג'ינס ו2 חולצות ציפיות לשבוע הבא:אין תמונת השבוע: סתם משהו שבא לכם להוסיף: שמעתם שג'ניפר מגיע יום שני לישראל?? סתם סתם..

just adiki

New member
גם אני עונה../images/Emo192.gif:

סרט השבוע:אין. תוכנית השבוע:"הישרדות", "חברים" קליפ/סרטון השבוע:ממ.. הייתי אתמול ביום בקו"ם אז אני אבחר בסרטונים שראיתי שם על כל מיני פלוגות
. שיר השבוע:How Deep Is Your Love
היום הלחוץ ביותר השבוע?אני חושבת שיום רביעי... היום הכיפי ביותר השבוע:הייתי אומרת חמישי כי היינו בבקו"ם אבל לא
כי היה משעמם. יום שני
. דבר טוב שקרה השבוע:אמא שלי חזרה מחו"ל אחרי חודש
וחברה שלי שגרה בטורקיה באה ל-3 שבועות בארץ, היא אפילו היתה איתנו ביום רביעי בבצפר!! דבר פחות טוב שקרה השבוע:מצב רוח לא משהו
... אבל זה עבר
מעדיפים את הימים הקרירים או החמימים?בחמייייייייייייים
אחח... כמה שאני רוצה קיץ
. אני ממש לא אוהבת שקר לי. מאכל השבוע:משהו שאמאשלי למדה בניו-זילנד
. בילוי השבוע:הולך להיות היום
. חברה שלי חגגה יומולדת לפני שבוע והשניה צריכה לחגוג בעוד שבוע יומולדת 18
ככה שהיום אנחנו חוגגים לשתיהן. לאחת הבנות יש בת ריק ויומולדת 18... אתם יודעים מה זה אומר
. ציטוט השבוע: המורה לג"ג:"בנות אתן עובדות?" חברה שלי:"אנחנו ב-4 אבל עוד לא עשינו את 2" אני לוחשת:"ואת 1 ו-3"
התחדשות השבוע:אמא קנתה לי את הדיסק של הלנה פפריזווווו
. ציפיות לשבוע הבא:למצוא כבר נושא לעבודה לספרות ולדבר עם מישהי שחשובה לי
. תמונת השבוע:
סתם משהו שבא לכם להוסיף:אני הולכת לאכול מרק.

linoy7

New member
את הולכת לשתות מרק../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

תהני!
לא לשתות הרבה
תתחדשי על הדיסק!
וברוכה השבה לאמא
חחח... ו... זהו

just adiki

New member
לאכול../images/Emo88.gif

יש דברים מוצקים בפנים
. לא שתיתי הרבה... זה היה נרוא מוזר
כי לא השתכרנו אבל היינו די מפגרות. חשבנו שזה יהה נורא מצחיק עם 2 בנות יכנסו ביחד לשק שינה ויקפצו
. ואז הם נכנסו ואחת מהן נפלה על הגב ויש לה עכשיו כאבים אז הנה שיחה בינה לבין אמא שלה: חברה:"אבל לא היינו שיכורות" האמא:"אהה לא?" חברה:"לא, סתם חשבנו שזה יהיה מצחיק" האמא:"מעניין למה"
ידיד שלי באה אליי:"כמה שתית?" אני:"לא הרבה אני סתם עייפה" הוא:"כן?" אני:"כן!" הוא:"איך אומרים כיכר ישר או ישרה?" אני:"כיכר זה עיגול" הוא:"טוב אז בסדר"
סתם היתה אווירה כזאת של צחוקים... וב-4 וחצי מן הסתם שאני גם אהיה עייפה!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אני באמצע הלילה מתחילה להשתגע גם בלי לשתות
זה מצחיק לראות את זה
ואז מה אם יש דברים מוצקים בפנים, כתבת "מרק" אז הנחתי שזה רק מרק
למרות שזה משעמם

חחחחח יווו ואני כמו סתומה עכשיו ניסתי לחשוב

איך אומרים כיכר ישר או ישרה וכשכתבת שזה עיגול לקח לי זמן לקלוט שאת צודקתXB *השעה השעה*

RayoDeLuz

New member
חופשששששששש../images/Emo6.gif

סרט השבוע: היי סקול מוזיקל 2
תוכנית השבוע: חברים.. ראיתי את הפרק שבו כולם אמורים ללכת למסיבת יומולדת של פיבי..^^ קליפ/סרטון השבוע: ראיתי סרטון שקשור לימי חיינו אבל זה לא כ"כ יעניין אותכם... שיר השבוע: BET ON IT היום הלחוץ ביותר השבוע? שלישי... היום הכיפי ביותר השבוע:היום! גמרתי ללמוד מוקדם.. דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי לחופש היום! דבר פחות טוב שקרה השבוע: היו לי 3 מבחנים...
מעדיפים את הימים הקרירים או החמימים? חמימים מאכל השבוע: לזניה^^ בילוי השבוע: אין ציטוט השבוע:"Just keep the faith and let love lead the way. Everything will work out right if you let love lead the way."-Spice Girls התחדשות השבוע: ציפיות לשבוע הבא: לבלות בעיקר תמונת השבוע: אין סתם משהו שבא לכם להוסיף: להלהלה שמעתם שג'ניפר מגיע יום שני לישראל?? סתם סתם.

linoy7

New member
וואי, הפרק הזה מעולהההה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

"פור גאד סייק, ג'ודי! פיק אפ דה סוק, פיק אפ דה סוק! פיק אפ זה סוקקקקקקקקקקקק!!!!"
חופשה נעימה

just adiki

New member
הקטע של רוס ורייצ'ל שם ענק!!../images/Emo47.gif

כל הנאום של רוס ואז רייצ'ל:"boy, your gonna be sorry if that's true"

adi dion

New member
אני ../images/Emo13.gif

קצת באיחור אבל לא נורא
סרט השבוע: לא זוכרת
תוכנית השבוע: אממ בטח חברים חחח קליפ/סרטון השבוע: שום קליפ או סרטון- הדיוידי של ההופעה של סלין בווגאס
שיר השבוע: I Surrender של סלין היום הלחוץ ביותר השבוע? אממ לא זכור לי שהיה לי יום לחוץ במיוחד... היום הכיפי ביותר השבוע: סופ"ש
דבר טוב שקרה השבוע: נמנמ.... כלום, כרגיל
דבר פחות טוב שקרה השבוע: סלין סיימה להופיע בווגאס והיה עצוב
מעדיפים את הימים הקרירים או החמימים? חמימים!! למרות שלא משנה מה יהיה מזג אוויר, יהיו לי תלונות
מאכל השבוע: שניצל בילוי השבוע: בית ציטוט השבוע: It's not the end. It's Dion מעניין שכל שאלה איכשהו קשורה לסלין הא? *שורקת בתמימות* התחדשות השבוע: אין ציפיות לשבוע הבא: אין תמונת השבוע: אין לי כוח לשים *עצלנית* סתם משהו שבא לכם להוסיף: אני מתגעגעת לטניס.... שמעתם שג'ניפר מגיע יום שני לישראל?? סתם סתם.. חחחחחחחחחח לא נפלתי בפח

סופ"ש../images/Emo9.gif

סרט השבוע: כוורת בסרט ועוד איזה סרט .. שכחתי ת'שם שלו .. תוכנית השבוע: החיים זה לא הכול .. חברים .. סיינפלד קליפ/סרטון השבוע: -- שיר השבוע: הוט- אבריל לאווין היום הלחוץ ביותר השבוע? חמישי ושלישי ורביעי היום הכיפי ביותר השבוע: שישי ושבת דבר טוב שקרה השבוע: הומ עבודה דבר פחות טוב שקרה השבוע: לימודים מעדיפים את הימים הקרירים או החמימים? חמימים! מאכל השבוע: הומ פסטה .. פתיתים .. אורז .. בילוי השבוע: שופינג! ציטוט השבוע: -- התחדשות השבוע: חולצות ומכנסיים =] ציפיות לשבוע הבא: שיהיה יותר קל וכיף מהשבוע הזה תמונת השבוע: -- סתם משהו שבא לכם להוסיף: כואב לי הראש .. מחר אני מתחילה ללמוד ברבע ל 9 ^_^ ולוקחים אותנו להצגה דרך הבצפר בזמן הלימודים
חבל שזה רק שעה .. שמעתם שג'ניפר מגיע יום שני לישראל?? סתם סתם.
.

morsp

New member
בקשר לתמונה של הסרט מחיר הבגידה

ראיתי היום את הסרט לראשונה והיה את הקטע שג'ניפר כביכול נאנסת- זה עשה לי טראומה!!! OMG ממש מוזר לראות אותה בסיטואציה כזאת!

למעלה