אתה נראה*
פ פחד אמיתי New member 30/10/04 #13 אני... אמממ...אין לי תמונות חדשות שלי אז תצטרכי לסבול תמונה מלפני חודשיים.
M Marvin the Martion New member 30/10/04 #16 למרות שאני לא פה הרבה ולמרות שאני לא מכירה הרבה מפה.. בקשה --->
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 30/10/04 #24 ../images/Emo79.gif אז תהיי הרבה!../images/Emo3.gif חמודעע..! מיאת?
M Marvin the Martion New member 31/10/04 #32 שרון../images/Emo13.gif דיברתי איתך כמה פעמים אני חושבת..
ו ו ו י ז י ת New member 30/10/04 #18 נמש את מנהלת ../images/Emo2.gif אל תגידו לי שחזי אדום... אני לא אעמוד בזה
ו ו ו י ז י ת New member 31/10/04 #33 יופי :O לפי דבריו של חזי.. כשנמש עוד הייתה הכיפה האדומה שלנו והיה אפשר להטריד אותה מיני היא צריכה להיות מנהלת והוא מומחה.. יאא
יופי :O לפי דבריו של חזי.. כשנמש עוד הייתה הכיפה האדומה שלנו והיה אפשר להטריד אותה מיני היא צריכה להיות מנהלת והוא מומחה.. יאא
° ° כינרת ° New member 30/10/04 #25 נו נעשה ג'סטה.. לא לצחוק! לפני חודשיים בערך.. וזה יצא עגום, סליחה על הצלקות הנפשיות שאני הולכת להכניס לכם זה לא אישי ושוב, מצטערת על עוגמת הנפש
נו נעשה ג'סטה.. לא לצחוק! לפני חודשיים בערך.. וזה יצא עגום, סליחה על הצלקות הנפשיות שאני הולכת להכניס לכם זה לא אישי ושוב, מצטערת על עוגמת הנפש
H Hezi The One New member 31/10/04 #37 אממ הודעה חשובה!!!!!!! זה טופיק אוף אז כמוובן שמותר פה... היום מתחילה העונה השישית של מכושפות! (21:15 ערוץ 3) הקיצר כולםםםםםם לראות!!!! כמובן שאני כבר ראיתי את כל העונה השישית אבל לא נורא
אממ הודעה חשובה!!!!!!! זה טופיק אוף אז כמוובן שמותר פה... היום מתחילה העונה השישית של מכושפות! (21:15 ערוץ 3) הקיצר כולםםםםםם לראות!!!! כמובן שאני כבר ראיתי את כל העונה השישית אבל לא נורא