L L i l A L o New member 1/11/04 #51 ממממממ. מה? אבל לא עשו שום פרומואים וכלום... ראר. אז פיספסתי את הפרק הראשון. המ. אבל רגע . מה עם טרו קולינג? נגמר כבר? וואי. אני ממש נעשיתי סנילית.. אני לא זוכרת שום דבר.
ממממממ. מה? אבל לא עשו שום פרומואים וכלום... ראר. אז פיספסתי את הפרק הראשון. המ. אבל רגע . מה עם טרו קולינג? נגמר כבר? וואי. אני ממש נעשיתי סנילית.. אני לא זוכרת שום דבר.
H Hezi The One New member 1/11/04 #52 עשו בטח עשו...פרומו מגעילללל וטרו נגמר שבוע שעבר...למה לא יכלו להמשיך את טרו ומכושפות במקביל?! (מכושפות יום אחר כלומר...)
עשו בטח עשו...פרומו מגעילללל וטרו נגמר שבוע שעבר...למה לא יכלו להמשיך את טרו ומכושפות במקביל?! (מכושפות יום אחר כלומר...)
H Hezi The One New member 31/10/04 #44 מה אתה דפוק? זה עוד רבע שעה... מכושפות!!! ואליסה מילאנו ובן אתה חנפן...
נ ניו יורק רפיח New member 1/11/04 #53 ../images/Emo46.gif!!!!!(שלא נבר על מה שאתה עושה../images/Emo8.gif 8-|) צא
נ ניו יורק רפיח New member 1/11/04 #55 בלי קשר לזה....... על החנפן..... כה כה טעיתי שירשור להודעה מה תעשה תעזור אותי בשם משטרת השירשור של תפוז?! די אני הורג את עצמי.....חחחחחחחח
בלי קשר לזה....... על החנפן..... כה כה טעיתי שירשור להודעה מה תעשה תעזור אותי בשם משטרת השירשור של תפוז?! די אני הורג את עצמי.....חחחחחחחח
נ ניו יורק רפיח New member 1/11/04 #56 ושלא תעז אפילו להעלות את אומנות השירשור נ.ב. יש אייקוני חורף יאאאאאאאאא