שירי השבוע+תזכורת מפגש

Blue Puding

New member
me me me

שיר השבוע של MCR שלכם- אני בקושי שומעת כבר...אבל נראה לי you know what they do... שיר השבוע לא של MCR- נמנמנמ be my escape-relient k אלבום השבוע...נמנמנמ נמנמ נמ נמ...move along-all american rejects קליפ השבוע- אמממ לא יודעת פציעת השבוע (בשביל עומר)- גמני רוצה! נתקעתי במוט ברזל והרגל שלי נפוחה ויש לי שם שפשוף מאגניב פדיחת השבוע אמממ...לא הייתה תמונת השבוע..אין לי כוח

sappy song

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם:vampires will never hurt you שיר השבוע לא של MCR:not now של בלינק אלבום השבוע:in outro קליפ השבוע:another girl another plant פציעת השבוע:כנארה אתמול בהופעה של יוסלס... פדיחת השבוע:היו הרבה כמו כל שבוע
תמונת השבוע

danduuu

New member
אוקיי אז ככה

שיר השבוע של MCR שלכם? THANK YOU FOR THE VENOM שיר השבוע לא של MCR ? WITHIN TEMPTATION-ANGELS FALL OUT BOY-DANCE DANCE HIM-כל השירים שאני מכירה שלהם חח אלבום השבוע ? THREE CHEERS FOR SWEET REVENGE-מקווה שרשמתי נכון חח קליפ השבוע? FALL OUT BOY-DANCE DANCE פציעת השבוע? לא נראה לי שהייתה השבוע שזה מוזר פדיחת השבוע?אממ הייתי ביום הורים יום ראשון והג'ינס שלי היה קצת ארוך למטה וכל שנייה נתקעתי בו עד ש...נפלתי חחח על הברכיים..אולי זאת הפציעה שלי? תמונת השבוע?

Love Bem

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifאמממ...../images/Emo41.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
I Never Told You What I do for a Living
שיר השבוע לא של MCR
ברינג מי של אוונסנס
אלבום השבוע
לאב מטאל של HIM
קליפ השבוע
אממ..כמה זמן לא היסתכלתי בקליפים
פציעת השבוע
בקבוק לראש נחשב?
פדיחת השבוע
קריעת חולצה
תמונת השבוע
אומרים שאני דומה לה

Shir FGS

New member
אני. :)

שיר השבוע של MCR שלכם? Hang 'em High שיר השבוע לא של MCR? המממ.... perfect world - Simple Plan אלבום השבוע? המממלא שמעתי אלבומים השבוע.. :S קליפ השבוע? לא רואה....... פציעת השבוע ? נפצעתי השבוע....? בטוח...אני כזאת סנילית...! לא זוכרת... פדיחת השבוע? לא'דעת... תמונת השבוע? כפתור שעומר הכין.
איזה מעפנה... בע.

ny34

New member
חחחחח, קרן.. הצלחת להצחיק אותי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: vampires will never hurt you שבוע שלישי ברציפות אני חושב שיר השבוע לא של MCR: dazed and confused-led zeppelin אלבום השבוע:early days&later days-led zeppelin (אך תסקלו אותי באבנים) קליפ השבוע: לא יודע, בקושי רואה קליפים.. פציעת השבוע:חחחחח, נפילה מהאופניים +פציעה לא נעימה בברך+חתכים בידיים (מהנפילה בלבד) פדיחת השבוע: הוו... אמממ, בקושי יש פאדיחות (כאילו אני לא רואה את זה בתור פאדיחה) תמונת השבוע: אני לא על המחשב שלי (וירוס שדפק את האינטרנט אצלי.
)

קרניjack

New member
נהנת להצחיק../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? the jeste life עדיין בפיענוח
שיר השבוע לא של MCR?green day- BOBD אלבום השבוע ? אין קליפ השבוע? :\ פציעת השבוע ? שריטה בד פדיחת השבוע? "יש לי רגל שלישית"
תמונת השבוע
שבוע טוב

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifשבתשלום :]

שיר השבוע של MCR שלכם?
מממ..Thank You For The Vamom שיר השבוע לא של MCR?
וואי...מלא... דנה ברגר - לומדת לעוף אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך The Darkness - One Way Ticket Coldplay - Talk ועוד... אלבום השבוע
מממ..לא מש'ו מסויים קליפ השבוע
HIM - Join Me
פציעת השבוע
לפני כמה ימים בבוקר, במקלחת, נפלה לי איזו קופסה מזכוכית, הרמתי את הזכוכיות [שבהתחלה לא פגעו בי], שמתי על המדף, הזזתי מש'ו ואז זכוכית נפלה עליי וחתכה לי ת'יד...
פדיחת השבוע
בקצרה - מיש'ו שהייתי דלוקה עליו עד לא מזמן הסתכל לי בעיניים ומשום מה חייך חיוך מוזר כזה.
תמונת השבוע
התמונה מהחופש הגדול אבל אתמול מצאתי אותה ואני ממש אוהבת אותה
. אולסטאר שלי [שחור-לבן], של חברהשלי [ורוד], של ידיד שלי [צבע לא ברור] ושל חברשלו [חום]

GD ROCKS

New member
נממ אני

שיר השבוע של MCR שלכם: ALL I want for christmas is you (חחחחח שיר כזה מצחיק. הוא קורע אותי כל פעם מחדש) שיר השבוע לא של MCR שלכם: alexisonfire- 44 Caliber Love Letter אלבום השבוע:the used-the used סוף סוף יש לי אותו קליפ השבוע: נממ אין. פציעת השבוע(בשביל עומר): מממ לא נפצעתי... o_O פדיחת השבוע תמונת השבוע

Unaffected

New member
מיין.

שיר השבוע של MCR שלכם
Cemetry Drive שיר השבוע לא של MCR
Plus 44-No it isn't The Used-On My Own Brand New-Seventy Times 7 אלבום השבוע
אין. קליפ השבוע
The Used-Taste of Ink פציעת השבוע
חחח.אין.
פדיחת השבוע
הווו.
גמכן אין. אינלי כוח לשים תמונה

®NuLy®

New member
Me../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: I Never Told You What I Do For A Living שיר השבוע לא של MCR: Marilyn Manson - The Death Song אלבום השבוע: יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר קליפ השבוע: האחרון של קורן. הוא ממש מגניב
פציעת השבוע: הים שעליתי במדרגות הרגשתי שעוד שנייה הברך יוצאת לי מהמקום
פדיחת השבוע: הייתי בטוחה שאחת באולם ספורט היא חברה שלי וצעקתי לה בשם שלה ובסוף זאת לא הייתה היא
תמונת השבוע
מההופעה של עברי לפני שבוע

שלי

שיר השבוע של MCR שלכם
prison שיר השבוע לא של MCR
beyonce-check on it אלבום השבוע
הראשון של קלי רולנד קליפ השבוע
beyonce- check on it תמונת השבוע

shiran123456

New member
אניייי..

שיר השבוע של MCR שלכם: I'm Not OK
שיר השבוע לא של MCR : green day -green day
אלבום השבוע: Black and Blue של הבקסטריט בויז
קליפ השבוע: helene- MCR
פציעת השבוע:
פדיחת השבוע:
תמונת השבוע:
חח..

שלי../images/Emo178.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? CEMETERY DRIVE שיר השבוע לא של מיי כימקל רומנס? sail away-the rasmus אלבום השבוע?american idiot-green day קליפ השבוע? אין... פציעת השבוע (בשביל עומר)? לא היה לי בזמן האחרון.... שזה נדיר מאוד... פדיחת השבוע?אין... תמונת השבוע?

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? ממ. קשה. thank you for the venom.
שיר השבוע לא של MCR? "חושך" של סינרגיה.
אלבום השבוע? מממ לוידעת. אין
.
קליפ השבוע? אין לי שמץ
פציעת השבוע? מממ הוואמפייר שלי [למרות שזה היה בדיוק לפניי שבוע
וזה היה נורא נחמד
וזה עדיין נחמד XD
]
פדיחת השבוע? XD ביום שישי היה לי משו בביצפר לשעבר שלי וזה היה אחריי שלא ישנתי יומיים בכלל בכלל ואז כזה ירד גשם וזה היה נורא שולט והלכתי כזה עם חברה, עמדנו להיכנס חזרה בשער ואז דרכתי על המכנסיים שלי וחצי נפלתי ונשארתי על הרגליים, אבל הידיים שלי היו על המדרכה וקצת נראיתי כאילו אני מנסה לחקות צפרדע, בעיקר כשישר אחריי שנפלתי לכזאת תנוחה מהר קמתי כזה אז קיפצתי לי חזרה XD.
תמונת השבוע. מממ *מחפשת משהו*
רונה xxx

L 0 L

New member
יפפפהה../images/Emo99.gif

נרא לי שבחיים ההורים שלי לא יסכימו לזה:(

למעלה