שירי השבוע+תזכורת מפגש

ny34

New member
אם היה לך מושג כמה שאני מקנא בך..

ואני הייתי מסתפק איפלו בחצי מזה

אני...!

שיר השבוע של MCR שלכם--- Cemetery Drive שיר השבוע לא של MCR---Green Day- Whatsername אלבום השבוע- American Idiot- Green Day קליפ השבוע- אתמול ראיתי: מיי כמיקל רומאנס מייקין אה וידיאו= דה גוסט אוף יו...ולכן זהו קליפ השבוע שלי! פציעת השבוע(בשביל עומר)- חתך קטן באצבע פדיחת השבוע-- X תמונת השבוע ---X

ני../images/Emo163.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
Shut Up And Play שיר השבוע לא של MCR
Killing Lonelliness-H.I.M אלבום השבוע
האלבום האדום של דה ביטלס קליפ השבוע
Killing Lonelliness-H.I.M פציעת השבוע
שמו לי רגל, התרסקתי, וכל המרפק שלי השתפשף
פדיחת השבוע
כנ"ל
תמונת השבוע
להלה

יאצוק

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? לא שמעתי כל כך השבוע. [מוזמנים לסקול
] שיר השבוע לא של מ.ק.ר? Thoughtless-Evanescence אלבום השבוע? Anywhere but home- Evanescence (הדיוידי שלהם
) קליפ השבוע? Everybodys folls- Evanescence פציעת השבוע? מכה יעני? המממ...מכה סגולה ברגל
פדיחת השבוע? אין.
תמונת השבוע? >>

deadXend

New member
../images/Emo12.gif האמפ

שיר השבוע של MCR שלכם?cemetary drive שיר השבוע לא של MCR?האמ.finch-three simple woreds אלבום השבוע?non! קליפ השבוע?fuck forever-babyshambles פציעת השבוע השריטה שהפכה לצלקת..עננקית. פדיחת השבוע אין תמונת השבוע

Hadar Depp

New member
שלייי

שיר השבוע של MCR שלכם ומפיירס וויל נבר הרט יו... שיר השבוע לא של MCR the taste of Ink אלבום השבוע אי ברוט יו מיי בולטס יו ברוט מי יור לאב...ממש אנלי כח לכתוב באינגליש... קליפ השבוע the taste of Ink פציעת השבוע (בשביל עומר) פצעתי את עצמי בזה שצבטתי את היד ואז היו לי סימנים והם היו חמודים אז עשיתי כל פעם חדשים... פדיחת השבוע אמממ...אמרתי למישו "עאעא אני שונאת תעולם הזה" ואחרי חצי שעה חזרתי מאושרת אחרי שצילמתי תתמונות עם הדיסק ואז הוא כזה שואל מישהי "מה עובר על הדר?"..זה היה די פדיחה.. תמונת השבוע-היא לא עולההה...אני צריכה עזרה ממישו נחמד...יש מישו כזה (אני יודעת שיש הרבה)

Shir FGS

New member
חחחחחחח

"עשיתי לעצמי סימנים והם היום חמודים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק!

אוקיי אני אני אני אני PPP:

שיר השבוע של MCR שלכם: כל השירים שלהם כמעט שיר השבוע לא של MCR אמממ...אין ממש אלבום השבוע אין P: קליפ השבוע אין כיא אני לא רואה קליפים כל כך פציעת השבוע לא יודעת אם זו פציעה אבל החור שעשיתי באוזן כואב אז הוצאתי את העגיל בעעעע ויצא דם (:) פדיחת השבוע אמממ...אין ?! תמונת השבוע >>>>>

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני אהיה שם.:p

שיר השבוע של MCR שלכם:קיוביקלס שיר השבוע לא של MCR: Brand new-the no seatbelt song אלבום השבוע:טרי צ'ירס פור סוויט ריוונג':) קליפ השבוע: סמלס לייק רוח נעורים-נירוונה פציעת השבוע:נמתח לי השריר בפרק:| זה תמיד קורה :| ואיי זה כאב פדיחת השבוע: עדיף שאני לא אתחיל לדבר על זה. תמונת השבוע::]

למעלה