שרשור הערב - הכל לכאן ,עדכונים ודיעות
J juspan New member 18/6/11 #7 מה זה מה שיש עכשיו? רוחמה שרה ארצי זה שידור חוזר של ערב שירי שלמה ארצי או שידור חי בלי קשר? (לא ראיתי את המופע ההוא)
מה זה מה שיש עכשיו? רוחמה שרה ארצי זה שידור חוזר של ערב שירי שלמה ארצי או שידור חי בלי קשר? (לא ראיתי את המופע ההוא)
J juspan New member 18/6/11 #10 אין לי מושג, בדיוק פתחתי ברוחמה אבל למה הם משדרים בשידור חוזר בכלל? למה לא מראים סתם מה שקורה עכשיו בהיכל, השידורים לא אמורים להסתיים ב- 1 בלילה רק, או שאני חיה בעבר, וכבר מזמן הם הורידו שעות שידור?
אין לי מושג, בדיוק פתחתי ברוחמה אבל למה הם משדרים בשידור חוזר בכלל? למה לא מראים סתם מה שקורה עכשיו בהיכל, השידורים לא אמורים להסתיים ב- 1 בלילה רק, או שאני חיה בעבר, וכבר מזמן הם הורידו שעות שידור?
ב בוףברכה New member 18/6/11 #11 שמעתי את אילנה אומרת..., שבגלל ה-../images/Emo59.gif אתמול...מפסיקים לשדר מ..17, בערב.... נראה לי..שבהיכל התהילה...רק מחפשים ת'היזדמנות...לא... לשדר..
שמעתי את אילנה אומרת..., שבגלל ה-../images/Emo59.gif אתמול...מפסיקים לשדר מ..17, בערב.... נראה לי..שבהיכל התהילה...רק מחפשים ת'היזדמנות...לא... לשדר..
ב בוףברכה New member 18/6/11 #14 שלפחות...היו מעלים איזה ערב...שירה.. למען...הפצועים..... ו ה ...בין שמיטה...לסיני..(אריק..)...זה.. בני אלבז..על ההר...
שלפחות...היו מעלים איזה ערב...שירה.. למען...הפצועים..... ו ה ...בין שמיטה...לסיני..(אריק..)...זה.. בני אלבז..על ההר...
J juspan New member 18/6/11 #13 אשכרה, הרי מה הקשר בין הפיצוץ לדווקא שעות אחה"צ לא? מחר בגלל הגשם בצפון, השידורים יתחילו ב 14. יום שני, בגלל שלבוף ברכה יש חוג דמקה - יהיה שידור כל היום!!
אשכרה, הרי מה הקשר בין הפיצוץ לדווקא שעות אחה"צ לא? מחר בגלל הגשם בצפון, השידורים יתחילו ב 14. יום שני, בגלל שלבוף ברכה יש חוג דמקה - יהיה שידור כל היום!!