שרשור הערב - הכל לכאן ,עדכונים ודיעות

בוףברכה

New member
תמסרי...לשבי~~~~~~../images/Emo60.gifשאני לא..מבטל..ת'חוג

▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ את......יכולה....להקליט...לי..
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀

juspan

New member
אולי כדאי שדפנה תתחיל לשמוע מוזיקה

אמרתם שאמרה שלא שומעת כבר שנים או משהו. היא כאילו איבדה את כל המוזיקליות שהיתה לה. עזבו שהקול כבר לא כמו שהיה, אבל הקצב שלה בקרטועים... אפילו בז'אנר של "לדבר שירים" (נגיד שיש ז'אנר כזה) היא לא עושה את זה טוב. למה היא לא שרה וזהו??

juspan

New member
כן, אבל חוץ משלמה ארצי

כתב כאן מישהו שהיא טענה לפני ההיכל שהיא לא שומעת בכלל מוזיקה שנים. ואני אומרת, זה ניכר (גם אם בסתר לפחות היא שומעת בעיקר ארצי
). האמת שאני לא נגדה או משהו, לא הצלחתי לתהות על קנקנה עדיין, ואם היא סתם תלושה כזו אך חיובית או שזה משחק, אבל באמת שבתור זמרת נראה שהיא איבדה את היכולות, ולא רק הקוליות נטו.

../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ארמונ'לה כבר לא מה שהייתה ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

הקול שלה קטוע, כאילו נגמר לה האויר כשהיא שרה, הקול משתנק ונתקע במורד הגרון. זמרת היא כבר לא. בנוסף, לא מתחברת למה שהיא מקרינה. מוזרה כזאת.

בוףברכה

New member
דפנה ארמוני...קצת

מסורבלת ....גם בשירה....גם בדיבור.. יש בה..
צביות...בקצב...הדיבור כבד ולאה... אם היא מורידה..4000ג' ..היא תיהיה
שיר... אבל היא מתלבשת..

יונתנסקי

Well-known member
YYY את/ה מדבר/ת על הורדה במשקל?

איך קטלו אותי כאן לפני שבוע בגלל שאמרתי שאם תוריד במשקל תהיה מושלמת? קיבלתי מטח חיצים פמיניסטי ששאיר אותי ללא הכרה.

לא חושבת שהתכוון למשקל

יש בה משהו מאוד איטי, צבי וכבד בלי קשר למשקל. הקול שלה לא זורם בשירה והיא כאילו נותרת ללא קול באמצע. זה מורגש מאוד.

מיק101

New member
בגללכם פתחתי 24 ואת מי רואות עיני?

אבי בטר, כל כך עצוב.... עכשיו הכל מובן, הוא הוטרד מינית, זה עצוב

בוףברכה

New member
מעניין....מאיזה..

א'...הוא הוטרד..? אדם? אלבז? אריק? אילנה? איגי? אלונה? אבי? ארמוני? אברהם? .......הוא עצמו גם חשוד?... אוש...אולי זה..
M ....מייקל
...????

juspan

New member
איפה ראית אותו? הוא עדיין היה שם ביום ההוא?

אני כבר כמעט שעה מול התכנית ולא שמתי לב שהוא שם

למעלה