אני מבינה שהאותיות המודגשות שלך הן
תחליף לזעקה "איך אפשר לא להכיר את להיטי המלך?" אז ממעטה החרפה שהלבשת עלי בעל כורחי אגיד בקול דממה דקה זאת: יש אנשים שלא אוהבים את הז'אנר. לא משנה אם שר אותם המלך או הנסיכים הרבים שקמו בשנים האחרונות. אני יכולה לספור על כף יד אחת את השירים מהז'אנר הזה שממש נעימים לאזני, או שאני מחשיבה אותם לאיכותיים, ומומחה מוסיקה בטח יגיד "את אוהבת אותם כי הם לא ממש מזרחיים". לענין שירי זוהר, אמנם שמעתי אותם פה ושם, אבל אף פעם לא הקשבתי להם. בטח שלא זרמתי איתם. אם נוסיף לזה את כל סיפורי הסמים שנילוו אליו - ממש נתתי להם לעבור לידי ככה סתם. (לא, זו לא צדקנות, זו תוצאה של חינוך פוריטני של הדור שלי....גם על אלתרמן, שעירבב דיו באלכוהול וחי עם 2 נשים לא חשבנו טובות....). אני אוהבת כמה שירים של עמיר בניון (בן-עיון?) ואני חושבת שהדיקציה של ישי לוי נהדרת. אז אל תתרגזי. ועל מוסיקה יוונית, שהיא נגזרת של "יים תיכונית", בפעם אחרת...... את שאלת מה אפיתי אתמול? אז ל"נורמליים" עשיתי עוגיות חמאה דקיקות, (לאכול אחת ולהתעלף מהטעם ומהפריכות) וופינקתי עצמי במאפינס תפוחי עץ. לי אני תמיד אופה בנפרד כי מטעמי בריאות עלי להקפיד, אז אופה עם קמח מלא, ותחליף סוכר, אבל הן יוצאות די טעימות.