שרשור לילה

דקל69

New member
לא הראו את השיחה בין דניאל וקרן,

הראו את דניאל בחדר ארונות שבורה והרוסה, הראו שאיתן אמר שהוא הולך אליה ולא הראו את רגע המפגש ביניהם, הראו את קרן וגב בשיחה ונתנו לצופים כאילו להשמיע את הצד ודרך ההצגה של קרן את הדברים, העניין הוא שקרן לא דיברה יותר מדי ורק קבלה על דניאל אז אולי גם דניאל שיתקה והשתיקה אותה ונתנה לה מנה אפיים וקרן התביישה להגיד לגב את כל מהלך השיחה, הראו שקרן לא קיבלה מילה ממה שדניאל אמרה לה כי הודיעה לגב שדניאל מרוכזת רק בעצמה. משהו פישי בכל ההסתרה הזאת, ודניאל ואיתן עדיין לא נראו מאז. קרן וגב לעומת זאת הלכו לישון - יבשים, משעוממים, נראים סובלים אחד במחיצת השני, מחכים שיגמר הרגע וקרן עוד מדקלמת טקסטים לא אמינים ללא טיפת אימפקט ותגובה מגב ההמום לגבי ההצהרות שלה. מעניין מה יראו לנו יום ראשון (בתמצות כמובן כי אין מספיק זמן במשדר). הפקה מסריחה, עלובה, שקרנית, פשוט בוז אחד גדול. צוחקים על חשבוננו ואנחנו עוד מסמסים, לא משנה למי הפרס יילך בסופו של דבר ישנו זוג אחד שקיבל הכל בקלות ותוך כדי עזרה וזוג אחד שסבל מרורים מההפקה, הסתרות, העלמת הוזגיות והקשר ועריכה לא מפרגנת ולא בונה.

הצנזורה של ההפקה בשיחה של דניאל את קרן...

וכיוצא מזה את שאר הספיחים ממנה דניאל ואיתן,קרן וגב,וכו... מאוד מוזרה ומאוד אבל מאוד מחשידה.. בהנחה די ריאלית שבערב הגמר בראשון לא יהיה להם זמן לשדר את כל השיחה,גם בגלל משמימת המודחות ובכלל זמן פרסומות והקרנת קטעים לפיינליסטים מהעונה שלהם. כאילו ההפקה מנסה להחביא\להגן\להסתיר פרטים חשובים מעיני הצופים.ובהנחה גסה לאור יחס ההפקה כל העונה אני מניח שהיא מגינה על קרן יותר מאשר דניאל. הפקה דמיקולו שהתחילה דמיקולו ומסתיימת דמיקולו כמו שמגיע לה. אני יכול רק להניף דגל לנו הצופים שלא הענקנו להם יותר מידי יחס של צפייה-רייטינג,של כסף-סמסים,ובכלל של הייפ. להערכתי רק בגלל ההשקעה האדירה במתחם הם יעשו עוד עונה של 24/7 הפעם עם רווקה. מי יודע אולי קרן,חחח שאר הזמן יעבירו שם בהפקות האחרות שלהם כמו היפה והחנון.

הייתי מרוצה מאוד מהכניסה שלו,ואף תמכתי מאוד

בזה עוד טרם הבחירה בו. היללתי אותו מאוד ביחס לאיתן בביקור הקצר שעשה שם ליומיים. אבל גיליתי אדם אחר,מה שהציג ביומיים לא דומה למה שהציג בחודש. או חודש וחצי,שני אנשים אחרים לגמרי. הבחירות שלו מאכזבות ובעיקר המשחק הגרוע,ומכירת עצמו עבור מכונת הפקה משומנת. גם האופי בוא נאמר לא איי איי איי... פרזיט גמור הבחור,ומלא ניגודים,מדריך גמילה אבל מחזיק באורח חיים של ראוותנות עם מגורים במגדלי יוקרה,ולבישת מותגים. לא יודע איך לאכול את הבחור. ההצלחה נראית לי עלתה לו לראש יותר מידי, הוא יודע מה זה להיות למטה,אבל כנראה לא יודע להתנהל נכון עם הלמעלה.חבל..

בוףברכה

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo45.gifבול..,.

רק פרידה...הייתה יכולה..לעשות מ-1 כזה..
ביצה בקן.... סתם..שוויצר..

leeee2

New member
דניאל ואיתן מבסוטים! צילמו אותם להבזק שניה

אפשר להרגע

ליהי114

New member
גב פשטי נראה בדיכאון,

הבנאדם נראה כאילו הוא באיזה סיוט שרק רוצה לצאת ממנו.איבד כל שמחת חיים, לא מתקשר,עייף כל הזמן,לטענתו אין לו תיאבון. מבט חלול בעיינים. מה נסגר איתו ?

קרן אוהבת אותו, בגלל זה

אולי הוא מתחיל להרגיש חרא עם זה שהוא יודע שקרן הולכת להפגע.

ליהי114

New member
מה המצפון התחיל קצת לעבוד?

אופצייה לא סבירה. משהו מאוד לא טוב קורה עם הבחור. הוא ממעט ליצור קשר עין (אפילו עם גברת קרן),נראה זוועה (ולחשוב שפעם חשבתי שמדובר בגבר שווה ביותר).פשוט נראה גמור.

talibatata

New member
כל גבר היה מרגיש ככה עם בחורה כמו קרן

היא עלוקה ומתישה, אני חושבת שהוא בשוק שהיא אמרה לו אני אוהבת אותך, הוא לא יודע איך לאכול אותה, היא קשה לעיכול וזה מתיש.

סתיו7337

New member
כי אפילו הוא לא חשב שקרן תלך כל כך רחוק

ותגיד לו שהיא אוהבת אותו, כשהוא אפילו לא נישק אותה בצורה נורמלית. הוא בטח המום מרמת ה"נתינה"
של קרן

בוףברכה

New member
הייתי מעדיף..לראות..את דןמנו..ולא את גב..

גב הזה נטול ספונטניות..ו..חסר שמחת חיים......

talibatata

New member
אשכרה חסר שמחת חיים, הוא ממש גורם לדאון

כל פעם שמראים אותו, כבד לאללה.

poseidon111

Active member
צפירת הרגעה לאוהדי דניאל

הראו אותם בחטף והם נראו מחוייכים ומחובקים במיטה.

לא חשבתי אחרת. לדני ואיתן יש כימיה הבנה ואהבה

כל כך מיוחדת ועמוקה, שכל דבר שיקרה להם, לדעתי הם יצליחו לצאת ממנו.

andy181

New member
../images/Emo240.gif הראו את איתן ודניאל לשניה ביחד

הם שכבו במיטה של דניאל ודיברו...זה לא היה נראה כאילו דניאל עצבנית או משהו.. אבל אז כמובן העבירו ישר לאורטל ואורן, מה נסגר עם המבאי הדביל הזה?!

snake2000

New member
איתן הרגיע אותה. זה לא אומר שקרן לא אמרה

משהו נבזי ואיתן היה צריך להסביר.

למעלה