שרשור לילה

אולי, לא יודעת

בכל מקרה אם זה אכן כך, זה מיותר וזה פשוט עמוס בכוונות זדון, זה נבזי ודוחה. האמת שאחרי שהבנתי שכל היום ליהי, קרן וגב לכלכו על איתן ודניאל.. יותר על איתן, אז אני באמת לא מתפלאת. אבל נחכה לראות אם ההפקה תראה לנו את השיחה. וליהי הזאת פשוט כפוית טובה עלובה שאין דברים כאלו. היא כבר לא נגררת חסרת עמוד שדרה בעיניי, היא נגררת חסרת עמוד שדרה, כפוית טובה, לקקנית קלאסית, וכלבה. כן כלבה.

snake2000

New member
ליהי מתגלה רע מאוד. לא נגררת אלא רעה

וכפוית טובה. כלבה במובן הרע של המילה ולא במובן של נאמנות.

talibatata

New member
ליהי וקרן הן שתי בחורות רעות, שלא בוחלות בשום

דרך להשיג את מטרתן.

andy181

New member
סוזי איך את מדרגת את ליהי, אתי וקרן מבחינת

אישיות..?

Rach31

New member
סוזי תגידי את בהכרה? את ראית בכלל מה קרה אתמו

ל? מה איתן עשה לקרן ואיך הוא ודניאל מתהלכים שם כאילו מינימום זכו במיליארד? אתם כ"כ נהנים לשנוא את קרן ששכחתם איך בני אדם אמורים להתנהג... איפה הביקורת גם כלפיי איתן ודניאל?

poseidon111

Active member
בדיוק להיפך.דווקא בגלל שלא שכחנו איך אמורים

להתנהג,לא סובלים את קרן וגב.

snake2000

New member
אין דבר אחר שקרן יכלה להגיד ויגרום לדניאל

להסתגר בחדר הארונות כמו ליז.

אז היא יוצאת פה יותר מסריחה ממה שאי פעם

חשבתי עליה. בהנחה שזה מה שהיא עשתה. כמובן אנחנו לא יודעים מה היה.

talibatata

New member
קרן עכשיו בקטע של תמות נפשי עם פלשתים

היא תעשה ותגיד הכל לערער את הזוגיות של איתן ודניאל. היא מתחילה לחשוב אסטרטגית כמו גב. המיליון קרב.

snake2000

New member
דניאל נראתה כמו חיה פצועה שנתנו לה מכת מוות

דניאל אף פעם לא הסתגרה בחדר הארונות. קרן היתה צריכה להגיד לה דבר שהכאיב לה מאוד.

הראו עכשיו לשניה את איתן ודני מחוייכים במיטה

עם הבלון לב האדום...מה שלא היה בשיחה בין דניאל לקרן לא השפיע ביחס של דניאל לאיתן...ועדיין מעניין מה נאמר שם מי שמצמץ הפסיד כי הראו בדיוק לשניה... עכשיו שומעים אותם צוחקים ברקע בעוד המצלמה על אורן ואורטל

דקל69

New member
לא נראה לי שעשתה את זה, אולי טפטפה

לדניאל שהלילה היה מאוד רומנטי ושניהם רצו את זה וניסתה לערער את דניאל שאם הוא (איתן) כ"כ לא רצה את קרן ורצה את דניאל איך יכל בכל זאת לעשות את זה עם קרן, אולי דניאל נתנה לה את הסיבות שלה למה היא סלחה ואיתן והעבירה את זה ומאן אולי קרן פירשה את המשפט "דניאל כ"כ מרוכזת בעצמה". אם אמרה דברים מעבר לזה היא ממש חרפה מהלכת, ועדיין אני לא מאמינה שירדה לרמות כאלה ונתנה פרטים. קרן בשיחה עם ליהי אמרה לגבי הסקס שהיה מאוד כיף והיא נהנתה (ואולי שוב שיקרה ולא הרגישה כלום הרי הגוף שלה שימש ככלי בלבד בסיטואציה) אז אולי היא כן אמרה ששניהם זרמו והיא לא כפתה את עצמה וגם הוא יזם או משהו כזה אבל בטח לא ירדה (סליחה על הההקשר) לפרטים מפורטים.

גם אם היא רק טפטפה כמו שאת מתארת

זה עדיין מיותר, נבזי ברמות על, הבחורה הזאת פשוט רוע טהור. ושוב אני אגיד, נחכה לראות את השיחה. בינתיים הכל פה זה השערות.

למעלה