שרשור לילה

לא שנטשו

אבל פחות ממהרים להכנס לפורום עכשיו, גם צריכים קצת זמן להרגע מכל השעות שבילינו פה.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo46.gif אני מחרים אותך../images/Emo70.gif

למדת מסוזי איך להתעלם ממני?
<מבלי שאף אחד ישים לב.... קבלי ממני
חזק חזק
>

leeee2

New member
איזה כיף להם

"כל הרווקים והרווקות נאספים עכשיו למסיבה סוערת אל תוך הלילה, צוות של גיא פינס כבר ממתין להם שם. עם מספיק אלכוהול ומספיק מצלמות אני בטוח שיהיו לנו חדשות מעניינות בשבילכם מחר :)" אין שידור ישיר 24/7??

KEEK

Member
אני אנצל את השרשור הזה לפני שכולם ינטשו..

למסור לכולכם -
. למרות הימים האחרונים שהיו מלאי ניקים כפולים והצפות מציקות, הפורום הזה היה הדבר הכי טוב שאפשר לקחת מהדור הבא. אני זוכר את הימים הראשונים שהיינו בערך 4 אנשים.. ולאט לאט הצטרפו עוד.. ונוצר פה פורום חמים ומקסים.
אז לכל הכותבים, היה כיף לחלוק אתכם את הצפייה בתוכנית, היה ממש נחמד לקרוא את רובכם, ובזכותכם גם נזכרתי בהמון שירים ישנים, ולמדתי מתכונים חדשים
לקליי ולונדרון על הניהול היעיל והנעים, אין לי ספק שזה כאב ראש לא קטן לנהל פורום כזה, ועשיתם עבודה נהדרת
כמובן גם לשאפולי, שהסכימה להיות המבוגר האחראי לימים האחרונים, ולקחה על עצמה לבד את המשימה הקשה כדי שנסיים את זה כמו שצריך.. היית מקסימה, את מתוקה אמיתית
וזהו.. אנשים טובים ונחמדים מקווה לראות את רובכם בפורום של האח. למרות הציניות והמרמור ברוב ההודעות שלי, רוב הזמן דיי נהנתי
שמרו על עצמכם לילה טוב חג שמח שנה טובה

למעלה