שרשור לילה

poseidon111

Active member
לי דווקא היה רעיון שאני חושב שיכול להיות נחמד

הנחת היסוד היא שלרובנו,מה שאנו קוראים הגרעין הקשה והפעיל,נחמד אחד עם השני.אנו ,במידה רבה של וודאות,מעריכים את הכותבים האחרים.נוצרה פה מין אינטימיות חברית עד כמה שזה סותר את המושג פורום ואת המושג אנונימיות. הרעיון הוא לשמור על הפורום אך לשנות את יעודו.מכיון שהתכנית נגמרה,למה שלא נחליט להיפגש כאן על בסיס יומי,כשבכל יום נדון בנושא אחר.זה הכלל.יום אחד,נושא אחד.אם יש נושא מעניין במיוחד,ניתן לשוב אליו לפי החלטת המנהל.אין צנזורה לגבי הנושאים.החל מאוכל ועד תורת הקוואנטים הנושאים יוצעו על ידי המנהל או החברים. הצעה ראשונה לסדר שאני מציע היא בקשה משאפולי להמשיך ולנהל את הפורום.אני מקווה שלא יהיו מתנגדים. נראה לכם?

sucaria3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רעיון נהדר, אם קורה נא עדכנו בכתובת הזו כמובן

zbi

New member
עד שלא יעלמו מעריצי דניאל איתן קרן גב ואורטל

אני לא מוכן להיות חבר פעיל בפורום.במיוחד מעירצי דניאל שכל היום מעלים תמונות מחרידות שלה

KEEK

Member
זה מה שמפריע לך? 4-5 תמונות ביום?

אפשר להתעלם מזה אתה יודע.. רובנו כאן התעלמו מדברים הרבה יותר מציקים שנחסמו, חזרו, נחסמו, ושוב חזרו.....

zbi

New member
בגלל התמונות האלה איילת לא בגמר הגדול

אין יותר מציק מהמעריצים הדביקים של אורטל קרן גב איתן ודניאל

KEEK

Member
איך זה קשור לאיילת?

לגבי המעריצים, אני בטוח שעם הזמן זה כבר לא יורגש בפורום בימים הקרובים עוד יהיה קצת סיקור סביב התוכנית ויתכן שיעלו תמונות פפרצי, אירועים וכאלה אבל גג שבוע ואין איזכור שלהם בשום מדיה.. בטח לא באופן קבוע ואינטנסיבי. אז אתה יכול לנשום לרווחה..

zbi

New member
לפחות זה

אני אסביר לך איך זה קשור מכיר את המילה שטיפת מח? המעריצים של דניאל פתחו כת שעוסקת בשטיפת מח עם תמונות שלה לפני זה איילת הייתה הכי אהודה עד שהשטיפת מח החלה לפעול

KEEK

Member
הא? אתה רציני?

לא מסכים איתך.. האמת גם לא ממש מבין אותך.. אבל זה לא משנה נגמרה העונה וכמו שאתה רואה רובנו כאן לא מרוצים מהתוצאה הסופית אבל זה נגמר ועבר.. וממשיכים הלאה.. אגב, גם אני מאוד אוהב את איילת ה
של הוילה. אבל ההדחה שלה לא קשורה למעריצי דניאל או קרן וזה בכלל לא חשוב.. זה היסטוריה.. אין צורך להציב תנאים לשאפולי או לאחרים.. זה מה שיש.. אם טוב לך, אתה מוזמן להשאר

zbi

New member
פתחתי חזית עם המנהלת הכחולה

רק בגלל שהיא מחקה לי עמוד שלם של סירטונים שהעלתי בהשקעה רבה אחרי שראיתי את ההודעה של המקובלים הבנתי שזה נמחק בגלל שאנני מקובל ונחשב כזן נחות ולא איכותי אני עצוב בשביל איילת

KEEK

Member
מקובל ונחשב? תגיד, על מה אתה מדבר?

אני מפספס משהו? יש פה חלוקה או רשימה שפספסתי? וגם הודעות שלי נמחקו בפורום הזה בעבר אומנם לא על ידי שאפולי, אבל המנהלים הקודמים מחקו.. רק שתדע שלא רק אותך מוחקים אתה סתם נתקע על שטויות אני אפילו לא יודע אם אתה מסתלבט או לא..
בקשר לאיילת, מאחל לאמא שלה בריאות, זה הכי חשוב נראה לי שהיא כבר שמה את כל התוכנית הזאת מאחוריה ממה שלמדתי להכיר היא בחורה חיובית מלאה שמחת חיים אז אין לך מה להיות עצוב.. לא חושב שהיא עצובה בגלל זה, אז למה שאתה תהיה? לילה טוב שיהיה לך ולשאר הנוכחים

noaxxx

New member
../images/Emo2.gifמה קשור התמונות בפורום לאיילת למען השם?

חוץ מזה, להזכירך, הפורום עדיין נקרא הדור הבא-24/7 אם שכחת.. ממליצה לך בחום להשיל את כל תחושות הכעס והמרמור.. זה לא תורם לאף אחד, גם לא לך, אם יורשה לי לומר. קצת קלילות עוד לא הרגה אף אחד, כדאי לך לנסות
ואם בא לך לקשקש בנימה קצת יותר חיובית, אז בכיף

למעלה