ברור שמתמקדים בהם... זה הסוף של הסוף... אתה מוזמן להעלות תמונות של איילת וענת אם בא לך.. אני באופן אישי מיציתי את התכנית, אבל אם מתפרסמת איפשהו תמונה של איילת או עדי, שהיתה הפייבוריטית שלי, אז אני אשמח לראות. כרגע, אני ממש לא מחפשת ולא צופה בכל הכתבות והפרסומים בעניין, פשוט לא מעניין אותי יותר.
את יודעת למה אני לא מעלה? כי פעם אחת העלתי סירטונים ותמונות מסגירות של אורטל דניאל וקרן והמנהלת הכחולה מחקה לי הכל החוסר צדק נעשה אבל הזמן שהשקעתי הלך ולא ישוב
למה אתה מתכוון? זה לא מריח לי טוב.. ואני רוצה לומר לך משהו לגבי המנהלת, כמות הזבל שהיא נאלצה להתמודד איתו כאן, במיוחד לקראת הסוף, היה מעל ומעבר. אם לא היא, הפורום הזה היה נראה כמו חיריה (לפני שהפך לפארק, כמובן) קודם כל, תהיה בטוח שהיא מחקה לך ושזה לא הלך לאיבוד בין השרשורים בכל הבלגן... ואם אכן היא מחקה אותם, בטוח שהיתה לה סיבה טובה. אין לה שום אינטרס לפגוע בחופש הביטוי או להעלים חבר זה או אחר.
לגבי החיפוש, אתה תמיד יכול לבדוק ב'עולם המשתמש' שלך.. תעבור שם על כל ההודעות שפרסמת, כשתגיע להודעה הרלבנטית, תלחץ עליה. אם מתקבל המסך שהעמוד המבוקש אינו נמצא, זה אומר שזה נמחק. בלי קשר, התמונות שאתה מדבר עליהם כבר לא רלבנטיות כי התכנית הסתיימה.. אני מבינה שהשקעת בזה זמן ושאתה מרגיש פגוע, אבל אני אומר לך שוב, אם הן נמחקו, היתה לזה סיבה טובה, בטוח! וזה ממש, אבל ממש ממש לא קשור לותק שלך בפורום או לכל דבר אחר, למעט התוכן של הדברים שהעלת. הייתי מציעה לך לבדוק שוב את עצמך בעניין הזה
ואתה תמיד מוזמן לבוא לכאן, ולהשמיע את דעותיך, רצוי בגישה קצת יותר חיובית ונעימה
מנסיון ממושך - להילחם באוהדי ריאליטי זה כמו להילחם בתחנות רוח ... כל אחד מתבצר בעמדתו, ומוכן לתלוש לשני את הקרקפת ... רק לאחר זמן מה אתה מחלים, מתנער, חוזר למציאות ומבין שבכל הזמן הזה שהתאהבת, ונצמדת למסך והגנת על הדמויות שהתחברת אליהן ונעלבת בשבילן והן הפכו להיות כמשפחה שלך - העולם בחוץ לא עצר מלכת ... גלעד שליט עדיין שבוי, תושבי כדור הארץ עדיין מחפשים מתחת לאדמה סיבות לצאת לשדה הקרב ולהרוג אחד את השני ... לצעירים עדיין אין כסף לשכור איזה חדר עלוב ... עולם כמינהגו נוהג. ואז אתה מגחך על עצמך ומשתומם - איך נתת לעצמך ככה לאבד פרופורציות ............. ואז מתחיל הפח הגדול הבא, ושוב אתה מוצא את עצמך באותו מצב
שנה טובה לך צבי וכל טוב. אני מקווה שעוד ניפגש כאן. גם אני, אגב, לא כל כך מהמקובלים
אני מקובלת על עצמי ... אני לא מצפה שידרגו אותי במקובלות. תשמע, התאספה כאן קבוצה קטנה של אנשים נחמדים שפתחו בית לכולנו. מאוד נהניתי במחיצתם לאורך העונה המזופתת הזאת ... באתי בגלל העונה, נשארתי בגלל החברים כאן ... אני נורא מעריכה את ההשקעה שלהם, המקימים, ושל כל אחד שהצטרף ותרם את חלקו. הם באמת לא התכוונו לדרג את הכותבים, רק דיברו בנוסטלגיה על תחילת הדרך. גם אני, אגב, חיבבתי מאוד את איילת ועל העוול שנעשה לה בניצוחה של ענבר אני לא סולחת. לא ראיתי את העונה מהתחלה, וכשהצטרפתי - ענבר נראתה לי מותק ... רק כשהובילה את הלינץ' על איילת הבנתי איזו רעה היא, ובזה הסתיים הרומן שלי איתה
צבי, אתה מקובל אם אתה מקבל את עצמך. אתה לא צריך אישור למקובלות שלך ...
בהתחלה התנגדתי לזה מתוך עיקרון- זאת היתה תחילת ההתדרדרות של הטלויזיה ובגלל שזה נהיה ממש תופעה- דלוק בכל מקום, רק על זה מדברים, כל המדינה במחנות- נהייתי עוד יותר אנטי של זה. בעונה האחרונה שהיתה זה היה דלוק נונ סטופ בעבודה וסוזי כל הזמן שאלה אותי שאלות משם וזה אז את החודש האחרון ראיתי.... עכשיו אתם עושים לי חשק בכלל לא בשביל התוכנית אלא בשביל הפורום והאנשים
כי יצא מצב שלעיתים היית רואה כבר יותר ממני. חוץ מזה כפי שאמרתי לך, אם ראית את הזבל של הדור הבא, אני נשבעת לך, שלפחות באח יהיה לך יותר מעניין. וגם שם תהיה הבת זונה, ותהיה המשתרללת, והאגו מניאק, והעמחה.. הכל יהיה.
אם כבר ראליטי ישראלי, אז האח הגדול. אין בכלל מה להשוות לדור הבא.. ממש עולם אחר. אגב, הפורום שם, זה ממש לא מה שהיה פה רוב הזמן.. אז מהבחינה הזאת תנמיכי ציפיות אבל אני ממליץ לך לראות עונה 4 אם לא תבואי, נבוא לקחת אותך בכוח אין לך הרבה ברירה..