שרשור לילה

easternstar

New member
אני לא אסמס בסכום גבוה גם כשהתוצאה נכונה

אם יש מיליונים כמוני שמסמסמים, אני לא קובע ואלה הם "הוצאות בידור" קטנות ובסכום נמוך. אם יש מעט צופים צריך סכומים גבוהים כדי להריץ תוצאות ובמשחקים האלה אני לא משתתף. אף פעם לא אסמס בסכום גבוה.
זה נוגד את העקרונות שלי. זה בדיוק הימורים ואני מוכן להמר רק "בקטנה".

ריף24

New member
מוזר?שכחת שאורבך לפני שבוע דיבר שאורטל מאיימת

על המיליון שלו?? פתאום הלילה אכפת לו להיות "הוגן" לאתי?? למה, כי הוא יודע שלאתי אין סיכוי במיליון-אבל יש לה פה גדול לפתוח על אנשים בבית שישרתו את המטרה שלו?? כלום לא מפוברק! אנשים רואים הכל

sunflower11

New member
אם זה נכון, זה פשוט לא ייאמן.

קרן עוברת את אורטל? ועוד כפול קולות!!!! הסירחון מגיע עד למרחוק.

easternstar

New member
בואי נעשה סקר בכמה סימסנו כולנו

אחרי שאנחנו מדברים ומתלהבים רובנו בקושי מסמסמים בסרגל הכלים של וואלה והרייטינג של התוכנית נמוך. השאלה הגדולה היא כמה מסמסמים בכלל?

easternstar

New member
לא רציתי להוריד את הסרגל. כעת אני לא רואה VOD

חסמו לי את האפשרות לראות VOD. אסתדר בלי הקטעים שלהם. אני לא אוהב שמנסים להכריח אותי להוריד תוכנות.

sunflower11

New member
בכול אופן, ההצבעה צריכה להיות באופן יחסי

לאהדה. קרן וגב פשוט דוחים אותי. אחרי המשחק שגב עשה לאיתן כאילו הוא לא בא למשחק בשביל הכסף. אפשר להבין סופית שגם כול דברי החיבה והאהבה על קרן זה הכול משחק. וקרן המגעילה מחייכת לדניאל בפרצוף, היא כ"כ מרוצה שהיא עקפה אותה. קרן גם נראית מאוד רגועה, היא כנראה יודעת שהיא תנצח. גועל של תכנית!!!!

easternstar

New member
עכשיו כל הקלפים על השולחן. כולם רוצים מיליון

חוץ מליהיא שאני לא מבין מה היא עושה שם.

לואיזה7

New member
דרגת הצביעות של קרן כל כך גבוהה

שאחרי ההתלחששויות שלה עם ליהי בחוץ לאחר המשדר, היא נכנסה לבית ונישקה את דניאל על ראשה.

איילת.

New member
תראו מה אבא פשטיגב הדוחה כותב בפייסבוק שלו

יש לו שם להקת נשים פסיכוטיות שמעודדות אותו ואת הבן הדפוק שלו, והוא כותב להן : Eshel Pesti
יאללה להצביע בנות....... פליז............. לבלבל להם תמחשבים. !!!! מעניין באמת איך קרן הסוסה מקבלת סמסים. ..מה זה בדיוק לבלבל את המחשבים !?!?

sendibar0

New member
אני ראשונה, מזל טוב לאורטל ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

dindan84

New member
מזל טוב לאורטל המדהימה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני בעד גב וקרן - שניהם מרגשים אותי מאד

ומאחר ולהערכתי הם לא לקחו שיעורי משחק ממה שראינו עד עתה.. כולל המפגש שלו אצל הפסיכולוגית שהיה מרגש מאד וכולל האנושיות שקרן הפגינה כלפיו בשעה הקשה שלו אני פשוט אוהבת את הזוג הזה ומקווה בשבילם פעמיים אהבה והפרס

24שעות1

New member
איתן בא בטענות לגב שנכנס לתוכנית

איתן איבד כיוון - מה רוצה מגב איתן שכח שאחרי חודש התוכנית איתו הסתיימה וגרמה להפקה לחפש רווק נוסף לתוכנית. איתן שכח שהוא ודניאל חודשיים נמצאים בירח דבש בבית על חשבון ההפקה . החצוף הזה בא בטענות לגב למה הוא נכנס לתוכנית

24 שעות=צודקת לחלוטין! אבל לאף אחד אין אומץ

לומר לו בפנים כולל גב! הוא לגמרי איבד את זה! איך הוא לא תופס את הראש בשתי ידיים ואומר לעצמו- איזה טמבל הייתי שותרתי על קרן או על אורטל שאיתן בטוח היה לוקח את המיליון! רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!, רק לא דניאל!,

למעלה