אמיר פיי גוטמן מגיע לאירוח

m o r s h

New member
../images/Emo3.gif אמיר פיי גוטמן מגיע לאירוח

ביום ראשון הקרוב זה קורה!! אמיר פיי גוטמן (גבריאל) מגיע לאירוח (שני בסדרה), בבלוג TV- כאן בפורום ביום ראשון 21/11/04 בשעה 21:00 היישר מהאולפן החי של תפוז אנשים!
אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות!

aMiRi GiRl

New member
יייייאאאאא!!!

אמירצ'י שלי!! בעליי!! מגיע לפה!! חחח יש!!! חחח..אמירצ'י מה קורה..? זו סיגלית...חחחח אז ככה.. רק שאלה אחת קטנה..אין לי כ"כ הרבה מה לשאול כי אני יודעת כבר הכל... חח מתי ההצגה האחרונה שלך ?
מקווה שתענה לי..
חחחח...איך לא?!

היי אמירוש!!../images/Emo23.gif

אין לי מושג מה לשאול כי אני יודעת עליך כבר הכל (אתה יודע),אז אני רוצה רק לומר לך שאני מאוד אוהבת אותך ושאתה מאוד יקר לי ואני יעריץ אותך עד סוף ימי!
נשיקות ואוהבת תמיד רעות

mary lou

New member
זה נשמע פסיכופטי...

ז"א אם לא הייתי מכירה אותך רעות, ויודעת שאת מקסימה ולא מאיימת "אני יודעת עליך הכל" היה נשמע לי כאילו את רוחצת פסיכופטית סדרתית או משו.... לייק "אני יודעת מה עשית בקיץ האחרון מואה אה אה"

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gif מה עובר עלייך יעלי??

חחחחחח לכל אחד את תוקעת תפקיד חיים?
חחחחחחחח אחת חזאית השנייה פסיכופטית...
חחח מרגישה טוב??

mary lou

New member
זה שימי תבורי ערער אותי ../images/Emo122.gif

חוץ מזה, מה היה עדיף, שאני אחליט שאחת מכן היא חזאית פסיכופטית? ככה הנטל מתחלק...

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gif חחח חס וחסה יעלי!!!

רק אל תשכחי שאני לא רק חזאית, אלא אני חזאית ו-מגישת חדשות
חחחחח אגב, חשבתי לשנות את ה-"חס וחסה", ל-"דץ ודצה", מה אתם אומרים??

LOVEאמיר

New member
../images/Emo13.gifYES../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מאושרת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אמירוש,
מה קורה מתוק שלי
סופסוף אתה כאן
החליטו להקשיב להצעה שלי כנראה, להביא אותך לפה לפני שאתה עוזב את "מרי לו"..
טוב, אז זה קצת ארוך, אז תסלח לי, אבל בבקשה תקרא את הכל, כי זה מאוד חשוב לי, אז תודה רבה לך מראש
אבל כל הכבוד שהסכמת לבוא לכאן ולכבד אותנו בנוכחותך
אתה מקסים
אז אני לא יודעת אם את זוכר אותי, אבל נפגשנו לפני 5 חודשים (וזאת הייתה הפעם הראשונה שפגשתי אותך
בינתיים גם האחרונה, לצערי...
) אני הייתי ב-"מרי לו" רק פעם אחת, בתאריך ה- 13.7 (התאריך שאני לעולם לא אשכח
וגם בתאריך הזה אביטל ליבני החליפה את יעלי כי היא הייתה חולה..) ומאוד נהנתי
אתה משחק פשוט יוצא מן הכלל
ואין לי ספק שגם ב-"פיטר פן" אתה תפתיע אותנו בגדול
נפגשנו באותו יום שגם יובל אברמוביץ' בא ל-"הבימה", הוא מסר לך פתק בצבע אדום ממני, שביקשתי ממנו למסור לך כי הייתי בטוחה שאני לא אפגוש אותך באותו יום... אתה זוכר
טוב, בכל מקרה, אני יראה אותך ב-"פיטר פן" בקרוב מאוד
ומי יודע
אולי ניפגש שם שוב...
אני מקווה...
מה שכן, אני מקווה שאני יצליח למסור לך קטע שכתבתי עלייך, ושאני כבר המון המון זמן רוצה לתת לך אותו... לדעתי זה ממש ירגש אותך.. כי זה לא עוד "מכתב רגיל", זה הרבה יותר מיוחד...
אז אולי בסוף ההצגה אני יצליח להביא לך אותו, כי זה ממש חשוב לי שתקרא את זה
דרך אגב, ב-8.11 היה לי
יומולדת
תאחל לי מזל טוב בבקשה
אז יש לי רק שאלה אחת שעולה לי לראש עכשיו (הראש שלי כבר לא ממש עובד אחרי ששמעתי שאתה בא לכאן.. חחחחח
): איך זה לשחק את קפטן הוק הרשע
טוב, אז אמיר, אני סיימתי (פחות או יותר
) לכתוב את מגילת העצמאות שלי...
, אני רוצה רק שתדע, שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת אותך
הלוואי והיית יודע כמה..
אני רוצה לאחל המון המון בהצלחה
בכל מה שאתה עושה ועוד תעשה בעתיד
אתה עושה עושה עבודה מצוינת
ואני מאוד מעריכה אותך על זה
אז רק אושר, בריאות ואהבה
, אוהבת אותך תמיד ומכל ה-
, שרית גולן.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אבל....מסך הזהב....אבל....
.....

zionyeo

New member
אחלה, תודה ענקית :)

אני כמו תמיד אשרשר כבר בקרוב 329847923872875298 שאלות :p

mary lou

New member
כמה זמן האירוח?

איזה חוסר התחשבות! יש כאלה שלומדים בשעות כאלו אתם יודעים! סתם, אני מקווה שאני אספיק להגיע, אם לא תמסרו לאמיר ש... שיהיה לו בהצלחה ושימשיך להגשים חלומות וכל הבולשיט ג€ג€

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאירוח כ-50 דק'...

וזה בערב.... אתה לומד בשעה 21:00 בערב

mary lou

New member
מרילו זו בת יו נואו...

וכן... אני לומדת... עד 9 וחמישה ... ועד שאני מגיעה הבייתה עוד חצי שעה אז שני מקווה שאני אספיק לפחות ת'סוף.... תמשכו אותו עוד ועוד חח...

ortal13

New member
שאלות לאמיר ה../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

אתה בן אדם נורא בוגר ואחראי....כמו שרואים
פתחתי עלייך קומונה אשמח אם תיכנס להגיד אפילו רק שלום אפילו עכשיו שאתה בשידור או טיפה לאחר השידור תכנס מהנייק של תפוז כלומר של הבלוג טי וי שאדע שזה אתה!בבקשה תכנס אצרף לך קישור ואעתיק לך גם לפה
אני יודעת שמי שקורא את זה ,זה בעצם עודד השדרן זה השם אם אני לא טועה
אז עודד פליז תדפיס את זה ותן לו לקרוא זה ממש חשוב לי אז זו הכתובת: מה התחביבים שלך
אתה עדין אוהב הכי הרבה צבע שחור
אתה מכיר אחת בשם רותם טייאר?אני לא יודעת אם אתה זוכר אותה אבל פעם הייתם מדברים והיא היתה באה אלייך עוד בחיפה...ויש לה פשוט אלבומים שלך!שלמים!!!!!!!מכל התקופות!!!!עכשיו הם אצלי....אצלנו מה שיעבור בדורות זה יהיה התמונות שלך ודרך אגב יש לי 4 קלסרים של חומר עלייך תמונות כתבות מאמרים הכל מהעיתונות מהאינטרנט הכל אני גוזרת מסדרת מקשטת מדביקה וכ'ו אפילו את התמונה שלנו יחד
אסרוק אותה!מתה עליייךךךך
שיעלו לי עוד שאלות אשאל אח"כ שתדע
שאתה הבן אדם שאני הכי מעריצה
...ואני מעריצה הרבה,אבל אותך זה מאז שהייתה ממש קטנה עוד מתחילת היי פייב
אני נורא רוצה לפגוש אותך
אף פעם לא יוצא
פגשתי אותך רק פעם אחת במפגש מעריצים השאר זה שראיתי אותך במחזות זמר יש לי הרבה תמונות שלך אני הגעתי לכל המחזות זמר שלך אלך גם לפיטר פן
ואני נורא שמחה
אני נורא רוצה לפגוש אותך מאחורי הקלעים או בחוץ.. בבקשה תשאר ביציאה שלכם כמה דקות הרבה מעריצים רוצים לראות אותך והחלום שלי זה לפגוש אותך אני הולכת לאולפנים של אקזיט ו]וגשת שם הרבה הייתי שם מתי שאתה היית רק שאנמי הגעתי בדיוק חצי שעה אחרי שאתה הלכת וממש התאכזבתי נורא צפתי לראות אותך ולא חשבתי שתצלם בבוקר אני מקווה שתראה את ההודעה הזאת ואם אתה רואה אותה בבקשה תגיד למצלמה אורטל או משו בשבילי זה נורא יישמח אותי אם תדבר אליי
ואוכל לראות את זה שוב ושוב ולהיזכר בך כל פעם מחדש אמיר
להתאהב,כל יום מחדש
חח חולה עלייך

למעלה