אמיר פיי גוטמן מגיע לאירוח

ortal13

New member
לאמירוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifשכחתי תכתובת אז הנה

http://communa.tapuz.co.il/mylove זו הקומונה שלי אם תכנס גם רתאה אתרים שעשיתי לך ולהייפייב לא בשרתים משו משו אבל העיקר הכוונה

M i R i L e

New member
חבר'ה..הוא יענה על שאלות לא על..

מכתבים ומגילות חחח תכתבו שאלות קצרות וענייניות

aMiRi GiRl

New member
בדיוק!

כמו -מתי ההצגה האחרונה שלך במרי לו ? - -מה קורה עם העבודה על הדיסק החדש שלך?- -האם אתה חושב לצאת במופע סולו לקראת הדיסק החדש?- חחח..

וואי מ=ע=ו=ל=ה../images/Emo70.gifאממ..יש לי שאלה:

אממ.. היי אמיר, מה קורה
תגיד, אתה שמח או עצוב לעזוב את מרילו

aMiRi GiRl

New member
אממ..

באמת לא צריך להגזים וגם בבלוג יהיה צ'אט כזה.. ששם יהיה אפשר לשאול ת'שאלות... אם אני לא טועה.. .
כי זה יהיה הבלוג TV הראשון שאני אהיה בו..בקודם אני הייתי במרי לו...חחח

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifהיום..

כשעודד מנשה התארח כאן בבלוג TV אז הוא הזכיר את להקת "היי פייב" (ז"ל), אז המראיין (שגם לו קוראים עודד, איזה קטע?
) אמר לעודד מנשה שאמיר יתאח כאן ביום ראשון הקרוב, אז עודד אמר משו כמו:"הא, באמת?" ואז הוא ביקש מעודד (המראיין) שימסור לו משו.. משו בקשר להצגות נראה לי.. אבל לא ממש הצלחתי להבין מה..
אז עודד (המראיין
) הבטיח למסור לו...
שיהיה...
חחחחחחחחחח

mary lou

New member
שרית... אל תהיי מגישת חדשות...

גם לא חזאית... אני כבר רואה את זה... היום תהיה שמש
בעצם... לא ממש הצלחתי להבין מה אמרו כל המכשירים האלו אז אולי בכלל יהיה קר
אז ליתר ביטחון קחו
אבל לא בטוח שיהיה גשם עם
ו
נראה לי... אולי תהיה
... שיהיה... חחחחחחחחחחחח סתם סתם
אני פשוט כבר שעות משלימה היסוטריה נהייתי סרקסטית קחי את זה בהומור
אה ו... ביום ראשון תגידי מה בסוף זה היה... כאילו כשעודד יגיד לאמיר את מה שעודד מסר לו ...

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעעעעעעעעעעעליייייי אההבבבבתתייי !

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gif חחח קרועה!!

אם ני יצליח לשמוע משו ממה שהם יגידו (בגלל כל הבלאגן שיהיה שם בטח... חחחח) ואם אני לא אתעלף בדרך כשאני יראה את אמיר... אז ס22ה, אני יודיע לך
אז כנראה שבסוף יהיה לי מקצוע...
או חזאית או מגישת חדשות חח
ובהצלחה בהיסטוריה יעלי!

LOVEאמיר

New member
*אני...

ואני ינצל את הטעות הזו בביל להוסיף ולומר שממש במקרה נכנסתי לבלוג היום.. אחחחחחח איך אני מריחה דברים שקשורים לאמיר... החוש השישי מה שנקרא... חחחח

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמה הצלול בפלאפון שלך../images/Emo35.gif

ו-האם שינית את הדיעה שלך בנוגע לחתונה ומיסוד קשר....

aMiRi GiRl

New member
לפי מה שאני מכירה את אמיר

אני חושבת שזו שאלה אישית מדיי.. הוא לא אוהב לענות על שאלות איישיות מדיי...

LOVEאמיר

New member
גם אני מכירה את אמיר..

ותאמיני לי, שאם מישו שואל אותו שאלה שהוא לא אוהב לענות עליה, אז הוא פשוט יגיד את זה! מה עכשיו נהיית לי? הדוברת שלו?! די כבר! תתני לאנשים לבטא את עצמם! טוב?!

שאלות../images/Emo163.gif

סוף סוף מצאתי משהו!
מה אתה יותר אוהב..לשחק או לשיר?!
מי המצוות של מרי לו הוא החבר הכי טוב שלך?!
מה המספר המדוייק של ההצגות שהיו עד היום?! וזהו..

RossandRachel

New member
אני יודעת!

עד היום היו 360 הצגות....בדוק...הייתי ב- 15 לחודש והוא אמר שזו ההצגה ה- 360

becky האחת

New member
שלום אנשים יפים

מה שלומכם, אנשים יפים
אני מקווה שאתם מאוד מאושרים שאמיר צריך להתארח פה....

לאמירוש אהובי...../images/Emo8.gif

יש לי שאלה מקווה שתענה לי עליהם{הלוואי}...... 1. באיזה מופע הכי אהבת להשתתפף "בספיד וגלגלי הקסם" "מרי לו" או "הברווזון המכוער" {הייתי בהם וממש אהבתי אותם!!!} טוב אז מה שלא תעשה אני מאחלת לך שתצליח ואני חולה עלייך אני הכי אוהבת אותך בכל העולם! ותמיד אני יאהב אותך!!!!!!!! תמיד תמיד תמיד איך אי אפשר שלא לאהוב אותך אתה הכי חתיך הכי מוכשר הכי מתוק ועוד מלא דברים ...בקיצור אתה ה-ו-ש-ל-ם שלי!! ממני:איילת יפת!

sarit19

New member
היי אמיר :)

קוראים לי שרית ואני בת 20 אני חיילת, אני מעריצה ותיקה של היי פייב אני ממש שמחה שאתה מצליח ומאחלת לך את כל הטוב שייש אולי לא תאמין לי אבל תלוי לי עדיין!!! פסורט של החמישיה המנצחת בחדר לא מעיזה להוריד כל הקלסרים עם החומר הכל שמור לא זורקת אולי תעשו הופעה בשבילנו? של החמישיה? מה קורה עם שאלר החבר'ה? מה עם אייל ותמר? יש ילדים משהו? אשמח אם תענה, לזכר הימים ההם מעריכה אותך מאוד!! ממני שרית

למעלה