אמיר פיי גוטמן מגיע לאירוח

natalie60

New member
אמיר מה קורה? זאת ורד(אם אתה זוכר)

טוב,שאלות כבר לא נשארו לי לשאול אותך... רק רציתי לאחל לך המון הצלחה במה שתבחר לעשות אחרי "מרי לו" ושיהיו לך המשך חיים נפלאים ומאתגרים.

clown111

New member
../images/Emo35.gif שאלה לאמיר!! ../images/Emo35.gif

היי אמיר , ערב טוב
שמי חן מהקריות . רציתי לשאול אותך למה הוחלט להוריד את מרי לו? ועוד משהו אתה בקשר עם חבריך ללהקה (הייפייב) ? שאלה נוספת ואחרונה איזה בית ספר למשחק/ תיאטרון אתה ממליץ לי ללמוד? שיהיה לך
במחזמר פיטרפן שיעלה בחנוכה. וד"ש למיכל ינאי הערצתי אותה בגיל 10 (מה לעשות גם זה קרה).

mary lou

New member
הוחלט להוריד את מרילו?

טוב נו.... מעריצה של מיכל ינאי...
קחי את זה בכיף ומרילו חזרה למוטב! היא כבר לא יורדת משום מקום ולאף אחד! קפיש

RossandRachel

New member
שאלה לאמיר

אמיר, רציתי לדעת, עכשיו כשאתה פורש ממרילו, אם יש לך כבר פרוייקטים עתידיים (חוץ מפיטר פן)

LOVEאמיר

New member
אני מניחה ש...

מההורים שלו אולי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eliranka

New member
שאלה שחייבת תשובה

אמיר: האם אתה השתתפת בקלטת הלואטת??? אם כן מה היה שם.........? אמרו לי שזה אתה יעל בר זוהר וגיא זוארץ האם זה נכון? יש מצב?????......בתודה יעל!

LOVEאמיר

New member
קצת נסחפת לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נו באמת, מה זה השאלות האלה

la lips

New member
שאלה

אמיר, למה אתה לא כל כך סימפטי עם מעריצות..? יש לך שואו מעולה אבל מה הקטע של המחסום ממעריצות..?

la lips

New member
שאלה למחשבה

האם אתה הפיי גוטמן היחיד בארץ..? ואם כן , האם אנייכולה להיות השניה לעשות לך שלישי\ת.. ורביעי\ת וחמיש\ת וכו וכו...

yellow cheese

New member
אמיר. ../images/Emo52.gif

וואו, מוזר לי לכתוב לך אחרי שלוש שנים של אנטי הייפייב ופליטיה. בעוד שבנות מתלהבות שהן ראו אותך במרי לו, אצלי שמורות תמונות מימי היי פייב, מימיי הברווזון, מימיי רדיו דרום. ו..וואו, מוזר לי. מוזר לי לחשוב שפעם גם אני הייתי מההמון שרדף אחריך, שארב לך מחוץ לבית, שהטריד אותך ושההערצה גבלה באובססיה מסויימת. עכשיו אני אוטוטו בת 19 ואני בהחלט רוצה להגיד שאני מתחרטת. מתחרטת על אותם רגעים שהצקתי לך, מתחרטת על אותם רגעים שצעקתי לך מתחת לבניין, מתחרטת על שהייתי דג ששחה עם זרם הדגיגות האחרות.
אמיר. ואת זה, היה חשוב לי לכתוב. (
לזכר ימים). -שירלי, באר שבע.

וואו נוסטלגיה...

היי אמיר מה שלומך? קוראים לי קארין ואני הייתי מעריצה ענקית של היי פייב..עד עכשיו שמורים אצלי איפשהו בבית קלסרים משרדיים עם המון כתבות וכאלה שהשקעתי בזמנו שעות וימים לסדר לפי תאריכים, להדביק לשמר...חחחח כל זה נראה לי ממש רחוק עכשיו וקצת ילדותי כי עברתי כל כך הרבה מאז..חה חה באמת חשבתי שאני ואתה ניפגש יום אחד ו.. בקיצור...היית חלום חיי פעם...ורציתי לשאול אותך..אם יש סיכוי שאתה ושאר החבר'ה מהיי פייב תארגנו לנו איזו הופעת איחוד טובה מתישהו...יש מצב? אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך...לא פחותה מזו שיש לך עכשיו. נשיקות.

libi 18

New member
לאמיר

אמיר, זו ליבי ואם אתה זוכר בתאריך 9.9 היה לי יום הולדת וניפגשנו במשרדים בת"א וסיפרתי לך על התקופה שעברתי בבית חולים שניידר רציתי להגיד לך תודהה על זה ששימחת אותי והיית נחמד אליי ביום הולדת שלי ועודדת אותי להמשיך הלאה......ליבי

RossandRachel

New member
שאלה מביכה...

קודם כל תדע שאני מתה עליך וחושבת שאתה מאד מאד מוכשר!!!! בנוסף,אני פותחת אתר מעריצים לשחקנית אביטל לבני, וכחלק מהאתר אני מנסה לאסוף תגובות של שחקנים עליה...אז..רציתי לדעת איך זה לעבוד איתה??

אין לי שאלה אבל...

שתדע לך שכשהיה את היי פייב הייתי אז ילדה והייתי חולמת עלייך בלילות שתהייה בעלי היום זה נורא משעשע אותי .חחחח העיקר שיהיה לך בהצלחה וד"ש ליעל ....(בר זוהר)

למעלה