סופשבוע

sapirs1

New member
../images/Emo3.gifסופשבוע

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע : Hosh17 -תודה :].

R h o n e

New member
:)

שיר השבוע של אביב : אין -שיר השבוע לא של אביב : בסבך התדמית - אוהד בן אבי -אלבום השבוע: אוהד בן אבי - בכורה -משפט השבוע: בצער לא רב, ביגון לא קודר
-משהו שעשה את השבוע הזה : אחותי -משהו שהרס את השבוע הזה: אין - מסר לאומה : אין - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אממ - תמונה השבוע : שבוע טוב

EDTH

New member
../images/Emo175.gif

שיר השבוע של אביב : מלאך -שיר השבוע לא של אביב : האביב הנצחי- כנסיית השכל -אלבום השבוע: - -משפט השבוע: אין לי כוח -משהו שעשה את השבוע הזה: התחלתי סופסוף ללמוד נהיגה
, כפר המוסיקה
. -משהו שהרס את השבוע הזה: הרופא הזה, יותר מידי עייף השבוע... ועוד משו בעע. - מסר לאומה : - - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שיעור גיטרה, שיעורי נהיגה, תיאוריה... - תמונה השבוע :

TairAtias

New member
why go home?

שיר השבוע של אביב :אין -שיר השבוע לא של אביב :מחפש תשובה, לא קל מתוך האנפלאגד -אלבום השבוע:אנפלאגד, פורטה של היהודים -משפט השבוע:i know some day you will be a sun in somebody else's sky but why can't it be nime? -משהו שעשה את השבוע הזה :קניתי את האנפלאגד של היהודים סוף סוף -משהו שהרס את השבוע הזה:כלום........... - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:פעולת סיום אעעע סוף סוףףףף - תמונה השבוע :

מכושפת15

New member
../images/Emo19.gif

שיר השבוע של אביב : מתים משעמום -שיר השבוע לא של אביב : היהודים - אין לך מקום -אלבום השבוע: חלולים -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : תל אביב
-משהו שהרס את השבוע הזה: עבודה - מסר לאומה : אל תשתמטו!
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אין - תמונה השבוע :

תמרוש5

New member
=]

שיר השבוע של אביב :הולך קדימה -שיר השבוע לא של אביב : אין לי מקום-מטרופולין -אלבום השבוע: פורטה -משפט השבוע: "בסבך התדמיות איבדתי את עצמי,עכשיו נשאר לבדוק בעצם מי אני.." -משהו שעשה את השבוע הזה : מממ אביב חוצות היוצר,ות"א. -משהו שהרס את השבוע הזה:כלום:) - מסר לאומה : אין.. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום שלישי:D - תמונה השבוע :תגובה מהירה:p

T h e B o Y1

New member
=) שבוע טוב!!!

שיר השבוע של אביב : השיר שלנו (ומגיפה שאני לא מפסיק לשמוע חח) -שיר השבוע לא של אביב : מושק עפיה- את האחת (שיר אחד היפים ) -אלבום השבוע: אור הירח -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה : הופעה של אביב בירושלים בחוצות היוצר -משהו שהרס את השבוע הזה: אין - מסר לאומה : תנו חיוך ,הכול טובה... - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לנסוע לאנשהוא חחחח - תמונה השבוע :

עדן גפן

New member
I can change the world../images/Emo190.gif|פיס|

שיר השבוע של אביב : מגיע לך יותר -שיר השבוע לא של אביב : Change The World- Eric Clapton -אלבום השבוע: Sean Lennon- Into The Sun -משפט השבוע: כבד לי כשהועלם נמצא על הכתפיים שלייי
-משהו שעשה את השבוע הזה: כלום -משהו שהרס את השבוע הזה: ששחף ודניאל רוצות להיות לבד..=\ זה כ"כ דפוק. - מסר לאומה: I'm the eggman! They are the are the eggman.. I'm the warlis! Goo Goo G'joob! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שומדבר מיוחד. - תמונה השבוע : מכוערת מהרגיל.

Elluli

New member
שבוע טוב :)

שיר השבוע של אביב : זוהרים -שיר השבוע לא של אביב : ציפור של אבטיפוס -אלבום השבוע: לא יודעת |: -משפט השבוע: "מי עוד ילך לקנות לך שווארמה ב 5 בבוקר אחרי סקס פרוע?" -משהו שעשה את השבוע הזה : פירסינג חדש משהו שהרס את השבוע הזה: חברה טובה מהבסיס משתחררת :[ - מסר לאומה : אלכוהול זה טוב - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה כלשהי, חייבת למצוא - תמונה השבוע :

עשיתי פפארצי ל,,../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אביב : חושך, שיש בדידות ואני לבד, עם עצמי מול הקירות ,, -שיר השבוע לא של אביב :קול מארץ הרוח-יהודה פוליקר ,,, -אלבום השבוע:אפר ואבק-היה "נעים" לשמוע אותו שוב,,,מצמרר אפילו -משפט השבוע: אני עדיין רוצה לישון ,,,, -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה:עייפות וחלשה בסוף שבוע+מנת בדידות איומה - מסר לאומה :תישנו ותשנו(דברים) הרבה זה בריא - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:לנוח ולהתחבק הרבה
, לא בא לי לעבוד קשה - תמונה השבוע : תמונת פפארצי של,,,תנחשו אמממ,,,

keren358

New member
נהנהנה שבוע טוב!

שיר השבוע של אביב : מקסיקו. -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: "בזמן שהייתה ביני לבין אמא שלי תקופה של ריבים היא הייתה רשומה בפלאפון שלי כ-אמא אווזה" -משהו שעשה את השבוע הזה : שבת עם רותם לבד בבית, הביקור של אוהד, יער התגייסה וכייף לה! -משהו שהרס את השבוע הזה: הגיוס של יער. - מסר לאומה : תקנו שניצל מצופה בתפו"א, זה ממש טעים! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שספ תסכים לבוא איתי לזאפה, ונישן אצל הדודות האנונימיות. - תמונה השבוע :

חדשה ישנה פה..+שבוע טוב

קוראיםי לי שלי מקריית שמונה הייתי פה מזמן.. בכינוי אחר..וחזרתי :) שיר השבוע של אביב :גשם כבד עומד ליפול -שיר השבוע לא של אביב :יש לי סיכוי-אביתר בנאי -אלבום השבוע:פורטה -משפט השבוע:אין -משהו שעשה את השבוע הזה :ניצנים -משהו שהרס את השבוע הזה:גיא - מסר לאומה :הופעותת זה טוב - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:אין משהו מיוחד - תמונה השבוע :לא יודעת איך מעלים תמונות

Hosh17

New member
חחחח על מה תודה?

וקוראים לי חופית, לא HOSH17 חחח שיר השבוע של אביב : עליסה -שיר השבוע לא של אביב : לעולם מצידי של היהודים -אלבום השבוע: המיטב של ג'ון לנון -משפט השבוע: בחיים שלי לא ראיתי מקום יותר מסריח מזה (אני,בעבודה) -משהו שעשה את השבוע הזה : כלום!!!!!! -משהו שהרס את השבוע הזה: העבודה - מסר לאומה : אל תעבדו - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום חמישי הפעם האחרונה שאני עובדת - תמונה השבוע : סוף שבוע בכינרת אותי תמיד זורקים לישון בחוץ

סבבה

שיר השבוע של אביב : מצטערים ונולדת לאהוב -שיר השבוע לא של אביב : יש לי סיכוי -אלבום השבוע: שומקום -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: עוד מעט קורס ברמנים - תמונה השבוע :

למעלה