סופשבוע

Forever NemeSh

New member
שבוע חדש ../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif

-שיר השבוע של אביב: בוקר טוב איראן -שיר השבוע לא של אביב: הכל מקומי- רמי קליינשטיין -אלבום השבוע: איזה אוסף חביב שעשיתי לעצמי
-משפט השבוע: כלום לא עצוב הכל כרגיל.. -משהו שעשה את השבוע הזה: בית ריק -משהו שהרס את השבוע הזה: כמה תוכניות התחז"לשו לי.. -מסר לאומה: יהיה טוב. -משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ממממ... -תמונה השבוע: אני בעבודה!

ה ד ס ס

New member
../images/Emo203.gif

שיר השבוע של אביב : אין -שיר השבוע לא של אביב: להיות- הבנות נחמה -אלבום השבוע: מלטף ומשקר- עברי לידר -משפט השבוע: "זה הזמן זה היום זה הרגע החופש קורא לי לצאת לחיים חדשים" -משהו שעשה את השבוע הזה : לגור לבד -משהו שהרס את השבוע הזה: אבא - מסר לאומה : תעשו רק מה שטוב לכם - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לעזוב והופעה בזאפה - תמונה השבוע :

galush29

New member
אני=]

שיר השבוע של אביב :מטוסים,הסתכלו לשמיים -שיר השבוע לא של אביב :somabody else-היהודים -אלבום השבוע:יומן מסע,פורטה -משפט השבוע:"היה לי משעמם וזה גרם לי לחשוב"XD -משהו שעשה את השבוע הזה :ממ..אילת,משכורת=] -משהו שהרס את השבוע הזה:כלום - מסר לאומה :אני מדריכה בצופים!!!!!!!!!!!!!ו' בנים
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:אביב בזאפה=]הופעה של שייגעצ=]ואז כנרת=]]]] - תמונה השבוע :

....

- שיר השבוע של אביב: אקדחים שלופים. - שיר השבוע לא של אביב: סליחה של מתי כספי. - אלבום השבוע: אין. - משפט השבוע: "האישה של האיש הזה שעומד ליד האיש עם השמלה הסגולה נראית לי כמו קוקסינל". (ידיד טיפש). - משהו שעשה את השבוע הזה: מוניקה ושייגעצ בניצנים, מסיבה אתמול במוגדור ומוציאים אותי בסוף לפולין!! - משהו שהרס את השבוע הזה: דודים חוזרים לארה"ב וסתם מצברוח שהיה פתאום בסופ"ש. - מסר לאומה: live and let die - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: נגיד שזאפה, למרות שלא נראה לי שאני אבוא, מפגשי פולין בבי"ס, ומסיבה בטינקרבל. - תמונה השבוע: בדרך לניצנים.

../images/Emo13.gif

-שיר השבוע של אביב : קרן אור -שיר השבוע לא של אביב : למאיה יש אקדח -אלבום השבוע: שלומי שבן- עיר -משפט השבוע: תפסיקי להסתכל על הרצפה -משהו שעשה את השבוע הזה : ניצנים- היום האחרון -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה :
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מפגש כיתה ^^ - תמונה השבוע :

R h o n e

New member
יפהפיה, מקסימה, חמדמדה, מושלמת!!!!../images/Emo24.gif

את דומה ללוטוס
האם את שמורה? אפשר לקטוף אותך?

sapirs1

New member
"כמה זמן ואני מחכה שיבוא ימים טובים "..

שיר השבוע של אביב :כל כך שתיקה . -שיר השבוע לא של אביב :Guns and Roses - Dont Cry -אלבום השבוע:אין -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה :ישיבת צוות. -משהו שהרס את השבוע הזה:פרידה מהמדריכים {שמינסטים },בת דודה שלי מתגייסת,יום שישי בערב . - מסר לאומה :פרידות זה נורא. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:בת דודה שלי מתגייסת =/,דור חוזר :),לא יודעת לא משהו מיוחד . - תמונה השבוע :

מכסים את הכלום באיפור של שקרים

-שיר השבוע של אביב: המלחמה הבאה -שיר השבוע לא של אביב: אין לך מקום -אלבום השבוע: פורטה של היהודים וחלולים -משפט השבוע: נכון לא נורא? ממש לא נורא -משהו שעשה את השבוע הזה: בית ריק כל השבוע, ההורים חזרו משוויץ עם כמה מתנות וסרט טוב שראיתי(כנפיים שבורות) -משהו שהרס את השבוע הזה: הכיתה קצת וסתם דברים -מסר לאומה: שימו זין -משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אין -תמונה השבוע: אני חייבת להצטלם כבר.. אין לי תמונות מהזמן האחרון בכלל

יאללה, שיהיה

שיר השבוע של אביב : אין. תאמת באמת לא שמעתי אביב המון זמן. -שיר השבוע לא של אביב : Snow Patrol - Chasing Cars -אלבום השבוע: מטרופולין -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : קניתי המון דיסקים חדשים. ראיתי הרבה חיוכים ברחוב. -משהו שהרס את השבוע הזה: ריב עם ידידה מאוד טובה, וסופ"ד מעפן ביותר - מסר לאומה : תסתכלו לשמיים - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שום דבר. ציפיות סתם הורסות - תמונה השבוע :

עברתי פה במקרה

שיר השבוע של אביב : עצוב בלעדייך -שיר השבוע לא של אביב : בואי נעזוב - רן דנקר ועילי בוטנר, Alanis Morisette - My Humps ביצוע אדיר. -אלבום השבוע: הראשון של אריק ברמן המלך
-משפט השבוע: לא היה שבוע פורה מהבחינה הזאת -משהו שעשה את השבוע הזה: שלשוש לפנים -משהו שהרס את השבוע הזה: כלום - מסר לאומה: עד מתי?? שבוע הבא חפש"ש. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אס"ק מטורף בעיקר :) - תמונה השבוע : קצת מעפן, לא נורא :]

חחח בסוף מסתבר שראיתי אותך כמה פעמים בפיקוד..

בעיקר בחדר אוכל. ראיתי אותך לפני איזה חודש ככה וחיברתי יחד עם תמונה שראיתי שלך בפורום. רציתי להגיד שלום אבל נו פאדיחות :) בכל מקרה אני בחפש"ש כבר שבועים חחח הייתי אמור להשתחרר ביום רביעי אבל הוצאתי גימלים בגלל ניצנים. נראה לי שמחר אלך לעשות טופס טיולים ואשתחרר ביום שלישי...

yellow cheese

New member
אתה מתבייש בעובדה שאתה כותב קבוע כאן?

(אנחנו לא מוזכרים בחתימה שלך...)

nikkush

New member
________נחמד

שיר השבוע של אביב : הולך לאיבוד -שיר השבוע לא של אביב : מאיר אריאל - שיר כאב -אלבום השבוע: -משפט השבוע: על המרפסת הקטנה, אני זקוק לנגיעה, תגידי למה השכנים, נראים תמיד מאושרים, אני הולך לאיבוד לך . . -משהו שעשה את השבוע הזה : בירה -משהו שהרס את השבוע הזה: כוכב נולד - מסר לאומה : משוגע - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לא יגידו לו.. - תמונה השבוע : למה לא אמרתם לי..

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של אביב :על הכנרת בזריחה -שיר השבוע לא של אביב:השיר שלי של קספר -אלבום השבוע:כלום -משפט השבוע:"יתהפך העולם!!" -משהו שעשה את השבוע הזה :היה שבוע די מעפן אבל משישי עד היום הייתי בכנרת והיה נחמד. -משהו שהרס את השבוע הזה:שלא טסתי לנאפה.נאחס. - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:סמינר פתיחת שנה,הופעה בזאפה ואולי האיחוד של שבק"ס - תמונה השבוע :

למעלה