סופשבוע

אני../images/Emo192.gif

שיר השבוע של אביב : שומקום -שיר השבוע לא של אביב : יהללו- עמיר בניון ומיכה שטרית -אלבום השבוע:- -משפט השבוע: - -משהו שעשה את השבוע הזה : ראשון לציון- אמפי פארק אתמול (ת'אמת שזה הדבר היחידי שהספקתי לעשות השבוע) -משהו שהרס את השבוע הזה: עדיין לא היה הרס - מסר לאומה : הגיע הזמן שאני אשתוק קצת, הבאתי פה הרבה מסרים בזמן קצר. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: סופ"ש - תמונה השבוע :

חענoO

New member
חזרתייD:

שיר השבוע של אביב : המלאך שלי ועכשיו מעונן -שיר השבוע לא של אביב :אין לך מקום- היהודים -אלבום השבוע: פורטה -משפט השבוע: "עד החתונה זה יעבור" D: -משהו שעשה את השבוע הזה : שיר, המלאך שלי3> -משהו שהרס את השבוע הזה: נדב נדקר - מסר לאומה : לא להשתכר כשאתם במצברוח רע. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: החתונה של שיר - תמונה השבוע :

InnocenceLost

New member
לה לה לה :):

שיר השבוע של אביב : מצטערים -שיר השבוע לא של אביב : מלכת הפלקט - מאבדת את הראש -אלבום השבוע: מלכת הפלקט- אח יפני (פשוט דיסק מעולה) -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה : חופש, פיינלי חופש! -משהו שהרס את השבוע הזה: נכשלתי בתאוריה :((((( (9 שאלות על מנוע, 9!!!) - מסר לאומה : חם לי - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אוליאולי שבק ס, ואם לא אז רונה קינן - תמונה השבוע :

למעלה