איזו שאלה,לא ראית מה היא לובשת? היא סטארית בארצנו@
I idomenta New member 16/8/06 #92 קודם כל היא לובשת בגד של מעצב האופנה הגדול במדינה גדעון אוברזון, חוץ מזה היא פשוט שולטת!
L L L B New member 16/8/06 #97 סליחה, אבל היא אהבלה ברמות...../images/Emo122.gif אה, וגם הבגד שהיא לובשת מחורר... זה תירוץ מספיק טוב? כי אם לא אני יכולה להמשיך ולמנות את הסיבות שבגינם אוותר על התענוג הצרוף להיות חברה בקומונה המאגניבה שלכם...
סליחה, אבל היא אהבלה ברמות...../images/Emo122.gif אה, וגם הבגד שהיא לובשת מחורר... זה תירוץ מספיק טוב? כי אם לא אני יכולה להמשיך ולמנות את הסיבות שבגינם אוותר על התענוג הצרוף להיות חברה בקומונה המאגניבה שלכם...
S S m e l l y Cat New member 16/8/06 #98 איזה אהבלה, היא כזאתתתתתת טיפפפפפשהההההההההההההההה פשוט ראית פעם המאסטרו? אע;[
L L L B New member 16/8/06 #105 כה. ראיתי את המאסטרו ../images/Emo6.gif הרגשתי שאני צופה בקומידה בחיי!!! צביקה: "אני הולך לישון". שירה: "נראה לי שגם אני..." צביקה: "שירה, את לא חייבת לעשות אחרי כל מה שאני עושה"
כה. ראיתי את המאסטרו ../images/Emo6.gif הרגשתי שאני צופה בקומידה בחיי!!! צביקה: "אני הולך לישון". שירה: "נראה לי שגם אני..." צביקה: "שירה, את לא חייבת לעשות אחרי כל מה שאני עושה"
S S m e l l y Cat New member 16/8/06 #106 חחחח אוי כן חחח והיה משו כמו- שירה:"לוזוכרתשם, תכיני פתיתים!!!11.. את יודעת מה זה פתיתים??? זה כמו אורז..רק עגול *עושה תנועה עגולה*" עצוב
חחחח אוי כן חחח והיה משו כמו- שירה:"לוזוכרתשם, תכיני פתיתים!!!11.. את יודעת מה זה פתיתים??? זה כמו אורז..רק עגול *עושה תנועה עגולה*" עצוב
L L L B New member 16/8/06 #107 אוי ואבוי ../images/Emo122.gif. מדליקה נר לזכר המוח שנפטר טרם זמנו (וטוב שכך )