אדוני רוצה טובלרון?

גלעד2211

New member
ובגלל זה אני כועס על קקל"צ

בגלל שהם לא משמיעים את הודעות פיקוד העורף מגלי צה"ל ויש כאלה ששומעים רק מוזיקה והמון ששומעים בעיקר את קקל"צ לצערי אז לפחות להשמיע את ההנחיות והכל מן הראוי כי יש אנשים אטומים שמאזינים לקקל"צ במקום לשמוע את ההנחיות וכל זה. אני לא מצפה שיתנו את כל הדיווח רק שהם ישמיעו שהיה אזעקה פה ושם וזהו אח"כ מי שצפוני ואטום ושומע קקל"צ במקום להיות מעודכן מה קורה אצלו זה כבר בעיה שלו. מחר אני אגיד את זה להנהלת קקל"צ כי בכל זאת אכפת לי גם מהמאזינים של התחנה הזאת הם סך כולה בני אדם <לפי דעתי שוגים בבחירת תחנת האזנה שלהם> אבל שטויות.

limors2

Active member
הם משמיעים כל שעתיים בחדשות.../images/Emo54.gif

אתה לא יכול לטעון שהם לא משמיעים אם אתה לא שומע גלגלצ....

גלעד2211

New member
ליאורה לידיעתך לפעמים אני מאזין

בלי ברירה לצערי כי שמים כאן בעבודה דרך האינטרנט. ודרך החדשות כל שעתיים זה לא מספיק צריך כל חצי שעה וגם בתחילת השעה כמו בתחנת האב גלי צה"ל. אבל עכשיו כבר יש הפסקת אש אז לא חשוב מה קקל"צ עושים או לא שיהיה להם לבריאות.

RJlake

New member
אתה עונה לעצמך...אם עושים את

זה בתחנת האם גלי צה"ל אז אין צורך לעשות את זה גם בגלגל"צ באותה תדירות כיוון שזוהי תחנה שנועדה למוזיקה נטו. אבל כנראה שרק צפונים אטומים יכולים לבין את זה...

גלעד2211

New member
אני ממש לא צפוני

ולא כולם מאזינים לגלי צה"ל וכמו שכל התחנות הצפוניות שידרו את זה גם גם גלגל"צ שהיא ארצית יכולה.

גלעד2211

New member
אגב יכלו לעשות את זה שרק

בתדרים של הצפון גם גלגל"צ תשדר את זה כי זה אידיוטי לשדר את זה גם בת"א ואיפה שאין את ההזהרות אני מתכוון כי זה באמת אפשר לפתוח גלי צה"ל או חדשות.

זה אמנם כבר פחות רלוונטי

אבל גם בגל"צ שידרו את הנחיות פיקוד העורף כל שעתיים ולא כל שעה. ומכיוון שבגלגלצ מעבירים את החדשות מגל"צ אז גם שם זה שודר כל שעתיים. כדאי לדייק לפני שמאשימים.

limors2

Active member
כמו כל הלימור../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

מחר תהיה לי תשובה מקשת בקשר לקניית ה4 עונות הראשונות
הלוואי

למעלה