אוף טופיק לחנוכה

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחחח תפסיקי!

בסוף יחשבו שאנחנו אותה גברת בשינוי האדרת ואנחנו רק עושות החלפת שם כל פעם...

thr7

New member
אולי את לא מה שנדמה לנו???????.

אולי מאחורי השם שלך מסתתר גבר? או איזה מפלצת? ואולי אולי את היא החפרפרת (שדרך אגב לא הבנתי מה בדיוק קרה) אשמח להתעדכן. לילה טוב.

a d i d a s 2 1

New member
אני קיקיתי וקיקיתי אה אוחתיהההה

יש לי הפתעה והיא תיקח כמה דקות רוצה לחכות? זה הפתעה הפתעתית!!! והיא כרוחה בהפרת זכויות יוצרים..את הולכת על זה?

a d i d a s 2 1

New member
קיקיתי וקיקיתי~

עשית לנו מחטף מתחת לאף נסעת עם ג'קו לג'מייקה השארת אותנו עם כל הקקה קיקיתי וקיקיתי ומי לא בא? רמי קליינשטיין בעעעעעע חפרתי בשירים מצאתי התנצלויות דמעות ועיניים אדומות והעדר ממשיך לצעוד העיניים מחפשות את קורבן המלחמות ומי לא בא? רמי קליינשטיין בעעעע כיכר העיר כבר מוכנה לחגיגת הנידון לתליה אבל את נסעת עם ג'קו לג'מייקה ומי לא בא? רמי קליינשטיין בעעעע

a d i d a s 2 1

New member
and another one!!!!

חיפשתי אותך בין המלבנים אבל ראיתי רק מרובעים חסרי מעוף האם זה הסוף? הכספית במדחום השתוללה אני אחכה לך בפינה... בין המשולש למרובע ואם את רוצה לברוח ציירי עיגול וכנסי בכוח...

דורית41

New member
מפוצלות יקרות,באתי אחריכן

לאשכול הזה-אבל רק לכמה דקות...אני כבר מסטולה וחסרות לי הרבה שעות שינה. תגידו מה ההבדל בין שרשור לאשכול?שרשור זה מינוח של קומונות כמו פעם מזמן שהיינו קטנים ואנונימיים?

קודם כל ברוכה הבאה

לאשכול שירשור אן ווטאבר.... אין לי מושג מה ההבדל... צריך לפתוח מילון אבן שושו להגדרות בנושא קומונות ופורומים... או לשאול את גברת מנהלת...

דורית41

New member
שמתן לב שהפורום נהיה מותח מרגע לרגע

עכשיו מסתובבת בקרבנו מרגלת.

דורית41

New member
בהזדמנות חגיגית זו-ספרו לי

מה היה עם האלונה ההיא מקשת? הבנתי שהיא טפחה תקוות לגבי הזוגיות של ג'קו ומאיה אבל מה היה עם השטיח האדום?

אה איזו שטות שפעם אמרה...

שהם יצעדו ביחד על השטיח האדום.... ומאז התחיל הסיפור ההזוי של אלונה והשטיח האדום....

למעלה