אוף טופיק לחנוכה

דורית41

New member
התכוונתי בדיוק לסוג החסון

שאת התכוונת....לאא בלב...ועכשיו סופית פרשתי לפסק זמן עד מחר,ואתן תמשיכו לדסקס את פרטי החיסון..

a d i d a s 2 1

New member
אנחנו הולכות לישון...אבל שאלה...

המזרק אז הוא.."בתוך הורידים"? יאללה לילה טוב נץץץץ פורש כנפיים

a d i d a s 2 1

New member
תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא

נרדמתתתת אוחתיה...ראית? ג'קווווו שיר הערש ששרת מזמן רודף אותי לאן אברח לאןן

a d i d a s 2 1

New member
יש לי פיפי כבר שעות...

למה מה מטריד אותך? גמני לא נרדמת..ועד שנרדמת ישנה על הפרצוף.. והדף נשאר חשוף....

a d i d a s 2 1

New member
קטעים!

התכוונתי לרשום שהגב נשאר חשוף ויצא לי דף... והדף הרבה יותר חשוף מהגב שלי... יפה לי... תת מודע חכם שיש לי! אל תתנילזה להטריד אותך..תגידי לסמויים שישירו לך שיר ערש... ממזמן טענתי שיש פה סמויים רק שהסמויים שלי נהיו ליבי....

חחחחח..... ותודה לך....

אני אבקש מהם שישירו לי שיר ערש.... לילה טוב פיצול??? לך לישון מחר יום ארוך....

דורית41

New member
נורא חבל לי שהצטרפתי לפורום

בקשת רק לפני הנטישה,אני מבינה שהיו המון קטעים הזויים. איזו תמונה?משהו שקשור לעצמות בגב או שאני עושה סמטוכה בין הדברים?

a d i d a s 2 1

New member
סמטוכה...

היא קשורה ל..אני אספר לך ביום בהיר אחד אני באתי הביתה מהעבודה כי הייתי צריכה לשירותים.. דברתי עם הבוס שלי ואמרתי לו שאני לא מסוגלת וחייבת לנסוע... הוא אמר לי אז מה הבעיה תכנסי לשירותים ותעשי באויר.. וכבר מרוב העצבים אמרתי לו...לא באויר ולא ביבשה! אני טסה הביתה... ואז תות (הידועה בשם סמרט תות..) מתקשרת אליי ואומרת לי עדידס תשבי! את יושבת? אמרתי לה נו כבר אין לי זמן אליך, תגידי מה שאת רוצה אמרה לי..לא! קודם תשבי! אמרתי לה בחיאת דינק תותה מה יששש ואז אמרה לי למרבה הפלא שתמונה שלי ושל לא משנה מי... פורסמה באתר נכנסתי לפורום וראיתי כל מישני שטויות שנטי, זואי ותות רשמו כדי להעביר את התמונה דף ולקבור אותה... זהו... :)

דורית41

New member
הבנתי....כמה בעסה יש בסיפור הזה

קודם כל בגלל הבוס שלך שאומר לך מה לעשות באויר....תגידי הוא נרמאלי? חוצמזה בגלל שתותה גרמה לך לשבת (בלי קשר) למרות שהבוס אמר לך לעשות באויר.... וגם בגלל התמונה. יו....נעצמות לי העיניים. גם אתמול הלכתי לישון ב-3.אני חושבת שאני נוטשת,והולכת לעכל את מאגר התמונות ששגרת. ביי בננות,לילה טוב

דורית41

New member
לילה טוב!

ואם את רוצה ממש להרגע,אבל ממש ממש,תחשבי על זה שעוד פחות משבוע ההופעה בת"א.

a d i d a s 2 1

New member
וזה מרגיע כן?

דורית דורית...נראה לי שאנחנו... אני ואת... לא נרגעות מאותם הדברים... חוץ מאחד.:) אני חושבת על שלט להכין לו..שש לא להפריע לי...לילה שקט!!

למעלה