התכוונתי לרשום שהגב נשאר חשוף ויצא לי דף... והדף הרבה יותר חשוף מהגב שלי... יפה לי... תת מודע חכם שיש לי! אל תתנילזה להטריד אותך..תגידי לסמויים שישירו לך שיר ערש... ממזמן טענתי שיש פה סמויים רק שהסמויים שלי נהיו ליבי....
היא קשורה ל..אני אספר לך ביום בהיר אחד אני באתי הביתה מהעבודה כי הייתי צריכה לשירותים.. דברתי עם הבוס שלי ואמרתי לו שאני לא מסוגלת וחייבת לנסוע... הוא אמר לי אז מה הבעיה תכנסי לשירותים ותעשי באויר.. וכבר מרוב העצבים אמרתי לו...לא באויר ולא ביבשה! אני טסה הביתה... ואז תות (הידועה בשם סמרט תות..) מתקשרת אליי ואומרת לי עדידס תשבי! את יושבת? אמרתי לה נו כבר אין לי זמן אליך, תגידי מה שאת רוצה אמרה לי..לא! קודם תשבי! אמרתי לה בחיאת דינק תותה מה יששש ואז אמרה לי למרבה הפלא שתמונה שלי ושל לא משנה מי... פורסמה באתר נכנסתי לפורום וראיתי כל מישני שטויות שנטי, זואי ותות רשמו כדי להעביר את התמונה דף ולקבור אותה... זהו...
קודם כל בגלל הבוס שלך שאומר לך מה לעשות באויר....תגידי הוא נרמאלי? חוצמזה בגלל שתותה גרמה לך לשבת (בלי קשר) למרות שהבוס אמר לך לעשות באויר.... וגם בגלל התמונה. יו....נעצמות לי העיניים. גם אתמול הלכתי לישון ב-3.אני חושבת שאני נוטשת,והולכת לעכל את מאגר התמונות ששגרת. ביי בננות,לילה טוב